Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám pod linkou, nerozciluje mě to otevírat. Mám tam jen pytel do kterého to hazim a večer odnasim. Volné stojící mi nevadí, ale denně vytiram a vysavam a nebavilo by mě s nim pořad šoupat navíc v našem případě by byl pořad cely špinavý. Takhle je hezky schovanej a pytel na plasty mám před dveřmi u baráku.
@Fiducia Tak asi smrdí, ale já do ní hlavu nestrkám
Ten koš tam mám normálně vložený, jednou za čas vyndám, vymyju (úplně stejně jako to musíš udělat s jakýmkoli jiným košem), přejedu i skříňku nějakým Sanytolem a je to.
@unuděná Dekuji, ze jsi to nacala, protoze jsem to nezminila. Kdyz varim, tak zahodim to viko a sypu to rovnou do pytle. Beznymi odpadky to tak nezasvinim, kdyztak to utru. Stejnak mam porad hadr v ruce a utiram stul, kapicky od piti, sbiram drobky, tak to pretreni kose me zatim nestve. ![]()
@Capricorn61 Jojo, to jsem taky dělávala, ale s věkem dávám přednost praktičnosti a úspoře času
V době, kdy jsme ho měli, jsme taky měli malé děti a ty samozřejmě nejvíc bavilo s tím víkem houpat ![]()
@unuděná To abych tu napsala za par let, zda jsem zmenila nazor.
Ja hlavne jsem odkazana na volne stojici kos. Do linky ho dat nemuzu. A kdyz jsem uvazovala, ktery vybrat, tak u naslapneho by to dopadlo tak, ze byc slapla a kos by byl na druhe strane kuchyne
, na klasicke viko (napr. jak u hrnce) bych prave nemela nervy to zvedat, tak jsem vybrala houpacku. Navic mam obyc kos za par korun, tudiz ho muzu kdykoliv vymenit ci obnovit.
Ale pro me je toto zatim nejvic vyhovujici.
@Fiducia nesmrdí, když tam ty odpadky nenecháš týden hnít
Prostě stejně jako ten koš no. Mě teda víc smrděl ten koš co stal volně s tím houpacím víkem, než ten šuplík pod linkou, o tom ani nevím.
Vysuvny pod drezem s vychytavkou, že do skrinky stačí strčit kolenem a vyjede. Takže skříňku neuspinim rukama a můžu ji otevřít, i když mám plný ruce…
@Gorlami píše:
Vysuvny pod drezem s vychytavkou, že do skrinky stačí strčit kolenem a vyjede. Takže skříňku neuspinim rukama a můžu ji otevřít, i když mám plný ruce…
Ha! Tak tohle jsem podcenila kruci, typon!! No nic už, ale dost dobrej typ!
@Gorlami píše:
Diky! Jestli nekdy budu resit kuchyn (pac zatim v najmu moc nevymyslim), tak toto by bylo reseni pro me jako lenocha ![]()
@Capricorn61 Já viděla u kamarádky super koš, který bych si koupila nemít ten v lince - měl senzor v přední části a dole (jakoby na nohu), takže stačilo strčit nohu ke koši nebo se přiblížit k víku a to se samo otevřelo a po nějaké době (30 vteřin?) zase samo zavřelo. Jo, je to na baterky, ale přišlo mi to šikovné.
@unuděná to by bylo něco pro moje děti
jak mám někde nějakou vychytávku, tak je to hrozná zábava, než to zničí nebo aspoň dojde šťáva
stačí že pořád mačkají knoflíky na pračce/sušičce/ myčce, sedají si na robovysavac když jezdí, takhle by ještě pořád chodili otvírat koš ![]()
@Kriss Tina Jojo, to je fakt, to by moje děti jako batolata taky dost bavilo, určitě víc než ten houpačkový systém
Vzpomínám, jak jsem pořád měnila baterku v klíčkách od auta, to se mohl syn umačkat. Přitom to jen blikalo
Ale člověk rychle zapomíná, děti ve škole a čudlíky je zajímají tak maximálně na telefonu ![]()
@unuděná To jsem taky objevila, kdyz jsem ted hledala odkaz na kos co mam. No, ja su pres toto hrozna baba, ale na me moc drahy kos.
A pres toto i starka - nova twchnologie, kdo vi, jestli to bude fungovat.
Ale jak pisu, treba zmenim nazor, a za par let tu napisu, ze mam fajny kos na senzor 😂
@unuděná @Kriss Tina Budte rady za sve deti. Me nikdy nezajimalo, ze to blika, ale jak to blika. Takze s oblibou jsem brala do rukou sroubovak a tak to zkoumala. 😂 Tak sa modlim, at v tomto nejsou me deti po me. Zatim vypada, ze ne ![]()