Umístění odpadkového koše v kuchyni

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6623
3.12.21 10:09

Mám pod linkou, nerozciluje mě to otevírat. Mám tam jen pytel do kterého to hazim a večer odnasim. Volné stojící mi nevadí, ale denně vytiram a vysavam a nebavilo by mě s nim pořad šoupat navíc v našem případě by byl pořad cely špinavý. Takhle je hezky schovanej a pytel na plasty mám před dveřmi u baráku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.12.21 10:10

@Fiducia Tak asi smrdí, ale já do ní hlavu nestrkám :mrgreen: :mrgreen: Ten koš tam mám normálně vložený, jednou za čas vyndám, vymyju (úplně stejně jako to musíš udělat s jakýmkoli jiným košem), přejedu i skříňku nějakým Sanytolem a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
3.12.21 10:10

@unuděná Dekuji, ze jsi to nacala, protoze jsem to nezminila. Kdyz varim, tak zahodim to viko a sypu to rovnou do pytle. Beznymi odpadky to tak nezasvinim, kdyztak to utru. Stejnak mam porad hadr v ruce a utiram stul, kapicky od piti, sbiram drobky, tak to pretreni kose me zatim nestve. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.12.21 10:12

@Capricorn61 Jojo, to jsem taky dělávala, ale s věkem dávám přednost praktičnosti a úspoře času :mrgreen: V době, kdy jsme ho měli, jsme taky měli malé děti a ty samozřejmě nejvíc bavilo s tím víkem houpat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
3.12.21 10:17

@unuděná To abych tu napsala za par let, zda jsem zmenila nazor. :mrgreen: Ja hlavne jsem odkazana na volne stojici kos. Do linky ho dat nemuzu. A kdyz jsem uvazovala, ktery vybrat, tak u naslapneho by to dopadlo tak, ze byc slapla a kos by byl na druhe strane kuchyne :mrgreen:, na klasicke viko (napr. jak u hrnce) bych prave nemela nervy to zvedat, tak jsem vybrala houpacku. Navic mam obyc kos za par korun, tudiz ho muzu kdykoliv vymenit ci obnovit. :mrgreen: Ale pro me je toto zatim nejvic vyhovujici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
3.12.21 10:17

@Fiducia nesmrdí, když tam ty odpadky nenecháš týden hnít :D Prostě stejně jako ten koš no. Mě teda víc smrděl ten koš co stal volně s tím houpacím víkem, než ten šuplík pod linkou, o tom ani nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
3.12.21 10:18

Vysuvny pod drezem s vychytavkou, že do skrinky stačí strčit kolenem a vyjede. Takže skříňku neuspinim rukama a můžu ji otevřít, i když mám plný ruce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.12.21 10:21
@Gorlami píše:
Vysuvny pod drezem s vychytavkou, že do skrinky stačí strčit kolenem a vyjede. Takže skříňku neuspinim rukama a můžu ji otevřít, i když mám plný ruce…

Ha! Tak tohle jsem podcenila kruci, typon!! No nic už, ale dost dobrej typ!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
3.12.21 10:21
@Gorlami píše:
Vysuvny pod drezem s vychytavkou, že do skrinky stačí strčit kolenem a vyjede. Takže skříňku neuspinim rukama a můžu ji otevřít, i když mám plný ruce…

Diky! Jestli nekdy budu resit kuchyn (pac zatim v najmu moc nevymyslim), tak toto by bylo reseni pro me jako lenocha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.12.21 10:22

@Capricorn61 Já viděla u kamarádky super koš, který bych si koupila nemít ten v lince - měl senzor v přední části a dole (jakoby na nohu), takže stačilo strčit nohu ke koši nebo se přiblížit k víku a to se samo otevřelo a po nějaké době (30 vteřin?) zase samo zavřelo. Jo, je to na baterky, ale přišlo mi to šikovné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
3.12.21 10:24

@unuděná Ten máme taky :palec: :lol: sensor na tu nohu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
3.12.21 10:27

@unuděná to by bylo něco pro moje děti :mrgreen: jak mám někde nějakou vychytávku, tak je to hrozná zábava, než to zničí nebo aspoň dojde šťáva :mrgreen: stačí že pořád mačkají knoflíky na pračce/sušičce/ myčce, sedají si na robovysavac když jezdí, takhle by ještě pořád chodili otvírat koš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.12.21 10:29

@Kriss Tina Jojo, to je fakt, to by moje děti jako batolata taky dost bavilo, určitě víc než ten houpačkový systém :mrgreen: Vzpomínám, jak jsem pořád měnila baterku v klíčkách od auta, to se mohl syn umačkat. Přitom to jen blikalo :nevim: :mrgreen: Ale člověk rychle zapomíná, děti ve škole a čudlíky je zajímají tak maximálně na telefonu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
3.12.21 10:29

@unuděná To jsem taky objevila, kdyz jsem ted hledala odkaz na kos co mam. No, ja su pres toto hrozna baba, ale na me moc drahy kos. :mrgreen: A pres toto i starka - nova twchnologie, kdo vi, jestli to bude fungovat. :mrgreen: Ale jak pisu, treba zmenim nazor, a za par let tu napisu, ze mam fajny kos na senzor 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
3.12.21 10:31

@unuděná @Kriss Tina Budte rady za sve deti. Me nikdy nezajimalo, ze to blika, ale jak to blika. Takze s oblibou jsem brala do rukou sroubovak a tak to zkoumala. 😂 Tak sa modlim, at v tomto nejsou me deti po me. Zatim vypada, ze ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová