Unavené dítě - vztekající a vymýšlející si

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.2.16 14:47

@Ali-Ali diky,řekl bych ze jsi asi nejlíp pochopila me asi trochu kostrbate vysvětlování + mas doma asi podobny exemplář :) problém je, ze mi v poslední době prijde dite nestastne i vztekle zároveň :) nebo je to spis rychle střídání těchto pocitu? je nestastne, neni po jeho, je vztekle, nepomohlo to vyřešit jeho problém, je nestastne…nebo ja prave nevím. Nechci byt zbytecne tvrdá, ale prave taky nechci okolo nej skákat jen proto, ze nevi co se sebou…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.16 14:50

@martina.se aha,no zda se ze v tomhle případě to bude asi nejlepší cesta. A jak dlouho to rozkoukani asi trvá? :)

• Citovat
  • Upravit
72725
9.2.16 14:52
@Anonymní píše:
@martina.se aha,no zda se ze v tomhle případě to bude asi nejlepší cesta. A jak dlouho to rozkoukani asi trvá? :)

jak kdy :think: někdy je v klidu za pár minut, někdy ani půl hodiny nestačí :cert: zajímavé, že se takhle budí jen odpol :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
9.2.16 14:55

Milá aonymni (proč?) todle bylo u nás před 20min… Probudila se dřív než obvykle a s revem. Chvili si vymyslela, ja teda v tomto případě nepodléhám, jsem mozna i tvrdší než obvykle, nic ji nebylo dobré, chovat jo ale s chozenim, to jsem odmítla, zas řev a nakonec to dopadlo ze chtěla jit ještě spát, mozna kuli dudu, ten tam ale už nebyl…uklidnila se hned co zalehla, cumla si gugu (deka) a je v klidu - jdu se na ni podívat, me tez vyhnala pryč
Období vzdoru - take občas silim. Jinak je to hodna holčička, ono to přejde
:D :hug: ;)
Aspoň mam cas si vypít v klidu kafe. Brekeke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.16 14:58

@martina.se aha :think: No aspoň me muze uklidnit, ze to neni asi úplně neobvykle.No u nas taky spis odpol.,ale prave teď téměř vždy i ráno a jsme prave spis okolo te pulhodiny :( takový zhorsujici se trend, proto řeším, jestli by to neslo dělat jinak.Ale asi nepomůže nic, jen trpělivost a snažit se prezit :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.16 15:01

@mumisek79 joo,to bude asi presne ono :)
Anonymní, protože i v rodině a kamaradkam jsem o tom vyprávěla a nechci, aby někdo zbytecne poznal můj nick.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.16 15:03

@mumisek79 jo a jeste jak jsi poznala, ze to vymysleni jit znovu spat nebylo uz vymysleni :)

• Citovat
  • Upravit
11117
9.2.16 15:04
@Anonymní píše:
@Ali-Ali diky,řekl bych ze jsi asi nejlíp pochopila me asi trochu kostrbate vysvětlování + mas doma asi podobny exemplář :) problém je, ze mi v poslední době prijde dite nestastne i vztekle zároveň :) nebo je to spis rychle střídání těchto pocitu? je nestastne, neni po jeho, je vztekle, nepomohlo to vyřešit jeho problém, je nestastne…nebo ja prave nevím. Nechci byt zbytecne tvrdá, ale prave taky nechci okolo nej skákat jen proto, ze nevi co se sebou…

asi obecne je nejlepsi cesta - neustupovat a stat si na svem, ale s laskou :mrgreen: i kdyz v necem nevyhovis nebo neco zakazes a dite se vztekne, tak byt na blizku, byt v klidu a nabidnout alternativu -nepustim ti tv, ale muzem spolu prohlizet knizku - tu dost mozna vztekle odhodi - ok, nechces knizku, nemas. Az si budes chtit cist, tak prijd, ja jsem tady a cekam na tebe.

proste dat na jevo, ze i kdyz ji nevyhovis a nedostane, co chtela, tak ty jsi tam ale pro ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.2.16 15:05
@Anonymní píše:
@martina.se aha :think: No aspoň me muze uklidnit, ze to neni asi úplně neobvykle.No u nas taky spis odpol.,ale prave teď téměř vždy i ráno a jsme prave spis okolo te pulhodiny :( takový zhorsujici se trend, proto řeším, jestli by to neslo dělat jinak.Ale asi nepomůže nic, jen trpělivost a snažit se prezit :)

tak nějak.. akorát neustupujem, pravidla dodržujem i tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.16 15:10

@Ali-Ali no tak se to asi snažím dělat, ale je to těžké :) a hlavně ted to fakt nabírá extra obrátky. Tebou popisovana situace je jeste ta, kdy jsem klidná a dělám to jak píšeš. Ale jsou ted prave daleko horší a rafinovanější :) Včetně po asi vterine se stridajici požadavky protichudneho významu. Kdyz se jeden zacne déle opakovat, říkam si, ze treba uz to opravdu chce a kdyz vyhovim, bude chvíli klid, ale to se mýlím :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.16 15:16

@martina.se no me to ještě narušuje manžel :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.16 15:21

A nebo jeste jinak.Veci,které si vymyslí a normálně bych mu vyhovela, ale odmítá předtím udělat základní úkony jako utrit si nudle, navlict si ponozky aby nenastydlo a částečně se uklidnit - ustoupit a nebo ne, i kdyz ho to rozdrazdi? Protože aby si diktovalo a samo nemuselo vůbec nic, to se mi taky nelíbí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.16 15:26

A nebo kdyz zacne dělat naschvaly přes čáru?

• Citovat
  • Upravit
9880
9.2.16 15:27

Anonymní ono většinou když je nějaká zabava a pak si rodič jde po své práci a ditě zůstane a neví co by, tak se prostě někdy začne nudit..
Psala si, že je to i v období kdy nemá spánek- pochopila jsem kdykoliv přes den :think:
Mě fakt přijde, že tak nebo tak, prostě zkouší co by.. Zase píseš, že než jde spát, že taky vymýšlí co by, tak na unavu mě to nepřijde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
9.2.16 15:32
@Anonymní píše:
@Ali-Ali no tak se to asi snažím dělat, ale je to těžké :) a hlavně ted to fakt nabírá extra obrátky. Tebou popisovana situace je jeste ta, kdy jsem klidná a dělám to jak píšeš. Ale jsou ted prave daleko horší a rafinovanější :) Včetně po asi vterine se stridajici požadavky protichudneho významu. Kdyz se jeden zacne déle opakovat, říkam si, ze treba uz to opravdu chce a kdyz vyhovim, bude chvíli klid, ale to se mýlím :(

jo jo, deti umi byt superrafinovane :lol: mam doma triletaka s diagnozou PAS a dvouletou v obdobi vzdoru. moje nervy to svym zpusobem vzdaly :mrgreen:

ne vazne - nikdo nezna tve dite lip nez ty. a i tak se to rychle meni, co ve 2 letech je znakem zoufalstvi, ve 2,5 uz muze byt jenom vycuranost. na druhou stranu, co ve 2 letech dite za 5 min zapomene, to ve 3 letech uz muze nechat sramy na dusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí