Univerzita J. A. Komenského

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
26.5.11 07:51

Pravda je, že na uk je strašná spousta teorie, ségra na soukromé je taky spokojenější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
konec UJAKU
4.6.11 19:20

Zruště UJAK

Ta škola má akorát pěkné jméno, to je tak jediné, co se na ní dá najít. Všechni se této škole vysmívají, chodí tam lidi, kteří se jinam nedostanou.. pro které je studium jiné (státní) škole moc těžké. Věřte, že titul z této školy nemá žádnou hodnotu, protože veřejné povědomí neobelstíte.. Jestli si myslíte, že jen titul znamená dobrou práci, tak to je velký omyl.. Zaměstnavatelé vědí, že všechny tituly nemají stejnou váhu. Inflace blbů s titulama povede , doufám, akorát k tomu, že si lidé začnou vybírat školu, která má aspon trochu úroveň. Již tím, že vůbec uvažujete o studiu na této škole žalujete svou soudnost. Je mi líto všech naivních poctivých lidí, kteří se na tuhle školu přihlásí.

• Citovat
  • Upravit
Renata K.
4.6.11 19:59
konec UJAKU píše:
Ta škola má akorát pěkné jméno, to je tak jediné, co se na ní dá najít. Všechni se této škole vysmívají, chodí tam lidi, kteří se jinam nedostanou.. pro které je studium jiné (státní) škole moc těžké. Věřte, že titul z této školy nemá žádnou hodnotu, protože veřejné povědomí neobelstíte.. Jestli si myslíte, že jen titul znamená dobrou práci, tak to je velký omyl.. Zaměstnavatelé vědí, že všechny tituly nemají stejnou váhu. Inflace blbů s titulama povede , doufám, akorát k tomu, že si lidé začnou vybírat školu, která má aspon trochu úroveň. Již tím, že vůbec uvažujete o studiu na této škole žalujete svou soudnost. Je mi líto všech naivních poctivých lidí, kteří se na tuhle školu přihlásí.

Některé státní školy nemají ani to pěkné jméno.A ani státní škola nezaručí dobrou práci. Někteří lidé s dobrou prací a s dobrým místem jdou studovat, protože chtějí studovat daný obor, který se na státní škole v požadované formě neotevírá, případně nechtějí dojíždět za studiem na druhý konec republiky. Studovala jsem na UK, a co se týká kvality výuky, nebyla to žádná hitparáda. Forrest Gump: " Pro hlupáka každý hloupý."

• Citovat
  • Upravit
3
17.8.11 21:31
Anonymní píše:
Anonymní píše:
Moc se předem omlouvám za anonimytu,ale chodí sem moje švagrová a já nechci,aby něco rodina věděla.
Studujete někdo na této univerzitě.Měla bych zájem o obor: Obor speciální pedagogika - vychovatelství.
Scháním informace,jak to tam chodí.Jak dělají přijímačky,jak je složitý studium,jaký máte uplatnění … prostě každá informace se hodí,tak sem s ním.
Moc děkuji.
Složitý to není, kamarád je docent na Karlově Universitě v Praze a říkal , že studenti z této školy často nemají ani znalosti ze střední státní školy. Uroveň pedagogů i studentů je velmi nízká, udělá to skoro každý :wink: Na druhou stranu žádná zahraniční ani větší česká firma, když vidí podle papírů, že jsi chodila na tuto " universitu", tak mě pomalu neberou ani jako vysokoškoláka..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
5.9.11 14:53
Renata K. píše:
konec UJAKU píše:
Některé státní školy nemají ani to pěkné jméno.A ani státní škola nezaručí dobrou práci. Někteří lidé s dobrou prací a s dobrým místem jdou studovat, protože chtějí studovat daný obor, který se na státní škole v požadované formě neotevírá, případně nechtějí dojíždět za studiem na druhý konec republiky. Studovala jsem na UK, a co se týká kvality výuky, nebyla to žádná hitparáda. Forrest Gump: " Pro hlupáka každý hloupý."

Tak to mě mrzí tato pověst. Já ny SŠ měla dobré známky, po maturitě jsem chtěla do Anglie ale nevyšlo to a já začala pracovat.
Když jsem se konečně odhodlala na VŠ, musela jsem volit školu víkendovou. Šla jsem na UJAK na Management CR.
Z mé zkušenosti nesouhlasím s názory, že na škole studují blbci, kteří na nic jiného nemají a nároky jak pro primitivy. To, co jsem za 1rok studia zažila, mě vyvádí z omylu. Těžké zkoušky, z nichž polovina (někdy i více) lidí letěla a někteří museli opakovat ročník-a nebyly to flákači. Na školu se dostane každý, jako na ostatní soukromé školy. Mohu srovnávat s ČVUT, kde jsem byla svědkem nekalých praktik (nechci rozepisovat a špinit jméno), kolegyně z VŠE naprosto nepoužitelná v praxi a co Plzeňský práva? Na Všo JSOU TAKÉ STÍŽNOSTI, NA všfs to samé. Známý ze staátních také tvrdí, že něco je lehčí a něco masakr. MCR jsem ukončila, měním obor na ŘLZ, tak uvidíme, jaké to bude tam.
Jistě záleží na daném oboru a jaké profesory zrovna student dostane. Já zažila masakr od prvního do posledního dne. Studovala jsem kombinovaně.

• Citovat
  • Upravit
17162
5.9.11 15:27
konec UJAKU píše:

Nedá mi než reagovat…

Letos v červnu jsem dodělala Bc. obor na UJAKu a výše uvedený autor příspěvku by si měl studium vyzkoušet.

Kantoři byli fajn i nároční a přísní, ale dokázali naučit. Jako na každé škole byli někteří „hodní“ a jiní tvrdí a lítalo se ze zkoušek o 106. Veškeré info jsme si jako studenti museli zjišťovat sami, což považuju za mínus, studijní odd. je tam totiž asi na parádu…
A u státnic vyletěla pěkná řádka lidí, málo kdo si s úsměvem odnesl jedničky tzv. „zadarmo“ …
Takže třeba za sebe můžu mluvit, že mám titul poctivě vystudovaný a odedřený, žádné lážo plážo zadáčo :cert: :cert: :cert:

Ona ani OSU není zcela bez chyby, její některé praktiky ohledně příjmaček, neschopnost informovat studenty včas a pravdivě taky nejsou asi zcela podle platných pavidel.
Navíc - každému odmítnutému studentovi však nabízí placené studium - nedáme ti to zadarmo, chceš-li studovat, tak si to zaplať!! :zed: :zed:

Tolik za mně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
6.9.11 06:24

http://www.ilist.cz/diskuse/6586 - diskuze na téma VŠFS. To jen pro utvoření si obrázku. Další soukromá škola a rozporuplné názory. Na VŠFS je to také pěkná makačka, znám 3 studenty a mají opravdu záhul. Jeden z nich chodil na Bc. na Bankovní institut, Ing. dělá na VŠFS. Ze záčátku byl dotyčný překvapen nároky, které na VŠFS jsou. Prý BS byl jednoduchý. Ale myslím, že jiní by zase tvrdili opak.

• Citovat
  • Upravit
rom2006
7.1.12 11:23

Doktorské studium

Dobrý den. Nemáte někdo zkušenosti s doktorandském studiu andragogiky na UJAK. Jak jsou náročné přijímačky apod. Uvažuji o studiu na této škole. Mgr. studium jsem absolvoval na Palackého univerzitě. Děkuji všem za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
kolokolomlynsky
9.1.12 10:52

To je nejakej druh masochismu chtit „studovat“ na teto „skole“, ktere bude odebrana akreditace, jen co skonci ministr lemplu Dobes?

• Citovat
  • Upravit
rom2006
9.1.12 11:33
kolokolomlynsky píše:
To je nejakej druh masochismu chtit „studovat“ na teto „skole“, ktere bude odebrana akreditace, jen co skonci ministr lemplu Dobes?

Děkuji Vám za Váš názor a i ten mě zajímá. Co se týká toho masochismu, tak stejně bych viděl druh masochismu studovat na jakékoliv univerzitě v ČR nebo v zahraničí. Akreditace jsou udělovány a odebírány různým vysokých školám. Co se týká toho lempla, tak to se s Váma shodnu, spíše bych jej ale nazval nekompetentním člověkem na MŠMT.

• Citovat
  • Upravit
6569
9.1.12 11:38

No, nevím, na této škole jsem nestudovala a studovat bych nešla. Dělám na UK obor, na kterém učí učitelé učící na soukromých školách (nejen UJAK) a stačí mi, co říkají na adresu studentů soukromých škol. Jistě, kdo chce, tomu může škola dát hodně. Ale obávám se, že pověst kazí právě ti, kteří by na státní prostě neměli…
Raději bych šla na státní školu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marquee
23.6.12 10:03

Klasicke cechackovstvi…kritizovat to, co neznam. Pristi tyden koncim na ujaku mgr. studium a rozhodne to nemam zaplacene, zkouskove nebylo zadarmo, dost studentu vyletelo. Navic oproti statni skole nam vyucujici vychazi vstric, nikdo nas neponizuje, mame k dispozici spoustu kvalitnich informaci a uroven vyucujicich je vysoka. Hlasat nazor, ze soukromou skolu studuje jen blbec, ktery nema na statni, muze rict jen blbec, ktery nema na zadnou vysokou skolu. A to ze berou kazdeho? To je podle me jen fer, dat prilezitost kazdemu a ono se ukaze, kdo na to ma, nez pouzena zaklade prijimaciho rizeni, ktere neni leckdy vubec objektivni…viz prijeti na vs na zaklade dobreho prumeru, to tu muzeme rovnou rozvinout diskuzi o kvalite soukromych strednich skol…a jen pro ucelenost vsem rypalum, studovala jsem jak starni, tak i soukromou vs a sama na statni vs ucim…

• Citovat
  • Upravit
Emmma
3.7.12 10:16

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jaké se na Vzdělávání dospělých studují předměty, nikde se mi to nepodařilo najít :( a taky rozdíl mezi „Vzděláváním dospělých“ a „Mananažerská studia - řízení lidských zdrojů“

Jsou na denním a dálkovém stejné předměty?

Moc díky za info.

Ema

• Citovat
  • Upravit
Holma
3.7.12 13:17
@Emmma píše:
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jaké se na Vzdělávání dospělých studují předměty, nikde se mi to nepodařilo najít :( a taky rozdíl mezi „Vzděláváním dospělých“ a „Mananažerská studia - řízení lidských zdrojů“

Jsou na denním a dálkovém stejné předměty?

Moc díky za info.

Ema

Napiš na studijní oddělení, oni ti pošlou studijní plány.

• Citovat
  • Upravit
1
7.7.12 18:55

Náhodou jsem narazila na tuto stránku a zírám nad kritikou UJAKU, studuji zde druhým rokem a jsem velmi spokojená. Nejsem žádnej tupoun mám již titul ze státní školy a vždy mám vyznamko. Možná by si kritici mohli s námi zajít na zkoušky a pokud by se nudili mohou psát seminárky a zápočtovky. Většinou kdo kritizuje má IQ tykve… a to mě utvrzuje, že lidská hloupost nemá konce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze