Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5591
20.9.07 09:09

Ahojky,tak u nás noc naštěstí dopadla celkem dobře,asi dvakrát se vzbudila a trochu plakala,jednou jsme jí dala čajík a spinkala do půl 9.

Jo a Žanet,na tom videjku není manžel,ale moje mamka - babička :-D :-D :-D Manžel je taky šedivý,ale má černý vlasy a zrovnaa mastil karty. Jo a mamka ji nechtěla položit,bo strašně fučelo a byla zima,proto je to i skorem bez zvuku,jen když se to hooodně zesílí,tak je na konci slyšet letadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
20.9.07 09:17

Ahojky,
tak tady sluníčko taky svítí,ale kosa jak hrom.Právě jsem přišla omrzlá ze školky.Vy tady ty večery nějak flákáte.Já se vždycky těším kolik čtení budu mít ke snídani a ono nic moc :cry: .
No nic jdu rozmontovat,vyčistit a smontovat jídelní židličku :pocitac: a pak uvařit.Dneska máme houbovou omáčku :-) .Manža si včera vyšel na houby a já je pak do půlnoci čistila.
Sakra teď se mě Lucka ublinkla přímo mezi nohy :evil: ,takže se musím jít převlíct :evil: ,mám tu nějak vlhko Vlastičko :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
20.9.07 09:18

Já z vás dneska umřu :-)
Nejdřív jsem se tu tlemila u Petiných příspěvků a teď mě totálně odrovnala Jana s tím,že manža není manža,ale babička :-D

Jo, a lenoru mám taky.Jsem se nasnídala,dítě spí a já se tu válim

Mah krosnu ještě pořád nemám,ale před chvílí jsem přečetla diskusi o Ergu a začínám se přiklánět spíš na jeho stranu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
20.9.07 09:19

Dobre rano nebo spis dopoledne…
Predne dekuji ZANET za strucny navod a PETI za podrobny :lol: …jo a ten, co se na to video uz kdysi ptal, jsem byla taky ja, jenze jsem se nedockala odpovedi, tak jsem to zkusila znova… a ted zrovna dva navody najednou, parada. Jenze jsem to jeste nezkusila… Snad to zvladnu. Jdu na to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
20.9.07 09:28

Ahojky,
taky jsem už doma ze školky- (hodinu a čtvrt 8) ) a hlásím modro a kosa jako blázen. Lukáš otevřel dveře od baráku a říká „ježiši maminko to je kosa“ - kde na to ten kluk chodí :nevim: :-)

Včera jem zase lákala Martina na flašu - takové laskominky jsem mu tam dala :wink: , šťávičku z ovoce pak odstříkané mléko - no mám si to prostě strčit za klobouk :-) .

Oběd - mám už třetí den rizoto. Teď, jak jsem na to sama, jím jedno jídlo až moc dlouho :roll: .

Pipi , já teda mám u řízení taky bobky, ale tvých kvalit nemůžu nikdy dosáhnout :D .

No a jdu uklízet, já lenoru nemám :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
20.9.07 09:58

Jeee Radko prijed k nam! Kdyz jsi tak pilna. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
20.9.07 10:06

Ahoj vespolek, sedíme doma s klukama, Vítek je noemocný, tedy spíš nachlazený…tak se učíme doma, docela nás to baví, Davídek se staví a a padaááááá a Anička chtěla do školky i když jsem jí nabízela ať s námi zůstane…tak to stručně z Moravy, kde je krásné nebe, ale od země pěkně zima! Pa N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
20.9.07 10:07

Nene Lucci - já uklízím skříně, třetina oblečení půjde do úschovy na skládku :wink: . To se bude taťka divit 8O , až se vrátí z práce a nenajde některé své děsné hadry :D 8) . My se stěhovali do bytu minulý rok v září po rekonstrukci, tak už to fakt volá po úklidu. A dokud Martin ještě dopoledne spí a Lukášek je ve školce, mám na to klid :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
20.9.07 10:08

Čau Nane , tak se brzy vyzdravte. :wink: A kup Davídkovi helmu a chrániče :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
20.9.07 10:43

Tak to je muj pokus:
http://www.onetruemedia.com/shared?…
snad to bude fungovat… Je to natocene minuly tyden, dost dlouhe, tmave… :roll: musim se ty klipy naucit jeste nejak upravovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
20.9.07 11:02

Ajko šikulka ty i Anička :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
20.9.07 12:12

Tak první ponory jsme zvládly. Lucince to jde docela dobře. Lucinku jsem držela pod hrudníkem a druhou rukou nahoře na hlavičce. Instruktorka začne lejt na hlavu vodu z kelímku a já jí tou rukou na hlavě zatlačím hlavu pod vodu a uděláme takovýho delfínka. Lucinka na poslední ponor ujela pod vodou tak 2 m. Je to super.

Žany , videjka závidím, protože Lucinka nic takovýho nedělá. Neumí papat, lézt, stoupat si. Já vím, všechno přijde, takhle mám pohodu, ale stejně, když na to koukám, tak se těšim, že to přijde. Asi chápeš, ne?

Lucci , tak si představ, já mám takovou lenoru skoro pořád :oops:

Ajko , Aninka je šikulka, vypadá uličnicky :-) A máte stejnou hrací deku, ale Lucinku teď taky baví víc dohrabat se na koberec :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
20.9.07 12:38

Ajko ,
video super :potlesk: Anička je skvělá a strašně šikovná a Zanetko ,myslím,že teď tu bude za nejukecanější Ajka :wink: :-)
Aji ,
koukala jsem,že na Tebe Anička prdí stejně jako Luky na mně :o Jsou to ale nevděčníci,viď :wink: A jakmile vypnu kameru,tak se na měn culí a předvede co chci…jojo…

Jsem si vzpoměla,že jsi se Tiko ptala na ten krém - tak je fakt skvělý,pomohl nám okamžitě,včera jsme ještě preventivně mazali a Luky má prdelku jak dřív :wink: A nevím,jak se jmenuje - je to prostě Mast levandulová na opruzeniny,ale oni si ji sami dělají,nevím,jestli ji dělají i jinde…až tam půjdu,tak se Ti poptám,ju :wink:

Nane ,
ať se brzy kluci uzdraví a Anička je supr :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
20.9.07 12:46

Ajko … video krasny. :D Jenik teda takhle neleze.

Aliku … tyy jo dva metry, jo? To my to delame tak, ze drzim Jendu za raminka pod pazi oblicejem ke me, a potopim ho tahem k sobe. Takze ujede tak 20cm. Ale doufam, ze se dopracujeme tam kam vy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
20.9.07 13:10

Lucci , tak dobře, tak jen metr a 3/4 :lol: Ale fakt dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí