Únor 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
MaK
5063
10.7.06 14:57

Když se koukneš na stranu 9,tak v sedmém příspěvku odshora mi s ním pomohla Lucci,já jsem na tohle totiž hroznej talent :roll: .Ten první mi dělal manžel,ale druhý já sama a jsem na to pyšná jako blázen :lol: .Tak to zkus,měly by tam být i dvojčátkový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
10.7.06 15:10

Ke dvojčátkům taky moc gratuluju. Opravdu se teď s nima roztrhl pytel. Ještě vím o dvou holčinách, co čekají dvojčátka. Taky jsem se bála, že je schytám, protože je máme v rodině, ale vypadá to nadějně, že bude jen jedno :)
Taky bych chtěla manžela u porodu, tak snad se to podaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
10.7.06 15:33

Ahoj kocky, jen na skok… (v praci nam pustili net az ted, kdyz jdu domu :twisted: )
Jsem po dovoleny, porad bych spala, asi tri dny me pupik vubec nebolel (to sem se trapila, ze mam zamlkly potrat :roll: ) ted zase boli az moc, ach jo (ja vlastne nevim co chci, ze jo? :oops: ) Na kontrolu jdu az pristi patek, a snad uz dostanu prukazku.
Zitra doufam pokecame, ted utikam.
Papa.
Jo-vitam novy tehulinky, nekdo tu mam myslim termin jako ja?? :?: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
10.7.06 15:55

Tak to jsem ráda, že netrpím sama. Bolesti bříška, pořád je mi špatně a to nejen ráno, ale celý den… večer je to snad nejhorší. Pořád bych spala, ale když mám jít spát večer, tak jen koukám do tmy.

Snad to bude lepší… :D abych nepřišla o všechno, co ráda dělám?

• Citovat
  • Upravit
oren
10.7.06 15:59

Ale ten kalendář asi nezprovozním..... návod na straně 9 je super… ale nejde mi to ?!?
Asi budu muset povolat zkušenějšího manžela :roll:

• Citovat
  • Upravit
MaK
5063
10.7.06 16:08

Mě bývá taky špatně během celého den a dneska je vůbec nejhorší den za mé krátké těhotenství :roll: .Od rána jsem byla schopná roztřídit prádlo do pračky a hrát si s Týnkou.Ještěže jsem měla uvařeno,protože jinak bysme asi neměly ani oběd.A o únavě ani nemluvím.Večer totálně mrtvá padnu a ráno mám 2 hodiny po probuzení pocit,že jsem snad vůbec nespala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
10.7.06 16:09

Oren,to je divný,že to nejde…Máš zaškrtnuto připojit podpis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
10.7.06 16:11

Šikulkaaa :lol: .Máš ho tam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
10.7.06 16:13

Už jsem na to přišla, musela jsem povolit „vždy připojit podpis“ a ono už to běží! :D :D
Je skvělé vědět, jak to ubíhá..... a doufat, že po tom 3tím měsíci to snad bude lepší.
Ty horka také moc nepřidávají..... já jsem vůbec nezvracela, ale včera už to na mne také přišlo… myslím, že to bylo spíš tím horkem…

Další kontrola mne čeká až 24.7. což je za dloouuho, to zase budu nervózní.

Ale obě byly teď na kontrole v pořádku, srdíčka bila jako zvon a obě už mají přes 1 cm - obřící moji malí.

• Citovat
  • Upravit
MaK
5063
10.7.06 16:23

Já mám dneska od rána pocit,že dneska mě můj první těhuvrh nemine :lol:
A přesně,ty vedra mi taky nepřidávají.
Utíká to krásně,přijde mi,jako by to bylo včera,když jsem si kupovala těhutest.
Já jdu na uzv až v srpnu,na screening ve 12.tt.Z tohohle uzv už jsme měli u Kristýnky krásnou fotku,to už vážně bude člobrdík :) .Už aby to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
10.7.06 16:25

Mě taky bývá špatně celý den… kéž by jen ranní nevolnosti, co? :?
MaK doufám, že se ti těhuvrh vyhne… ale alespoň víme, že jsou drobečci v pořádku a pěkně se hlásí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
10.7.06 16:34

mmj. Jahůdko máš príma webovky… 8O 8O
A jinak zámek, kde byla vaše svatba znám… je překrásný!!

:P :P
  • Citovat
  • Upravit
6725
10.7.06 16:37

oren: moc děkuju :oops:
můžete si je taky udělat… je to jednoduché a v češtině na www.estranky.cz se zaregistruješ a pak už si to tam nahážeš podle sebe :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
10.7.06 16:41

Tak těhulky… mějte krásný a pohodový večer… :lol: :lol:

Jdu si asi lehnout… to horko mi opravdu jednou zabije… zkusím to radši zaspat :?

Zítra se těším.

• Citovat
  • Upravit
6847
10.7.06 17:09

Vitam nove tehulky, Jahudko , taky jsem koukala na stranky, moc hezke, vypadate s manzelem tak cerstve, mladoucce :-D
Oren , jsi sikulka, metrik se ti povedl. No a dvojcatka taky :-) Myslim, ze v Unoru uz jsou treti. (Zuzika a Misa, co ja vim.) Tak to je krasa. Ale verim, ze ti bude chvilku trvat nez se s tim srovnas.
Prosim te, kde je Jikev, to jsem jeste neslysela. A jeste mi napis, kdy mas termin porodu, jo?

Mahony , gratuluju k vysledkum. To je fajn slyset, ze je vsechno v poradku, ze? Mam ti zmenit termin v seznamku?

Dendulko , nic si z toho nedelej. Rika se, ze ne brisni UTZ musis mit v takhle rannem tehotenstvi plny mocak. Melas? Jestli ne, tak se neni co divit, ze nebylo nic videt. Byt tebou tak radeji spoleham na ten vnitrni. Uvidis, ze ve stredu uz uvidis :-D

Lukasko , ty si prosim te kup tu listovku uz tento tyden. Je fakt moc dulezita hlavne ted v pocatku. Necekej na doktorku.
Jinak jsem rada, ze sis uzila dovolenou, to vykoupani uz k tomu tak nejak patri :-) Ale ten sutr tam byt teda nemusel. Tak uz se konecne citis jako tehulka :-) Moc ti to preju, ale nekdy ty blujno stavy neni co zavidet :-)

Lucci , tak jak bylo na dovolene? Honem nam napis.

Tak, cekame na vysledky dnesnich kontrol. Takze holky, ozvete se, Stiko, Zuziko, Nane, Hannko. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí