Úprava citací na emiminu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13066
11.3.24 13:58
@neumisa píše: Více

Tak to jsem v perdeli jak Bata s drevakama. Nahlaseni pres trojuhelnik jsem pouzila nekolikrat, reakce zadna. Asi se s adminama neshoduju v tom, kdo kdy troli nebo urazi, asi budu stabilne klecet na hrachu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20859
11.3.24 13:59

@Ledová káva Dobrý den,

nebojte, my vidíme editaci příspěvků. Vidíme, jak to ten člověk upravil a kdy.

Přeji krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27716
11.3.24 14:01
@admin píše: Více

ale my jako diskutující to neuvidíme takže v diskuzích bude zmatek a vy jako admini to tam budete teda x krát vysvětlovat?? A jak se dozvíte že to potřebujeme v diskuzi objasnit když vás nesmíme citovat a zavolat jako vždy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20859
11.3.24 14:01

@větvička1 Podle nového nařízení musíme na všechna hlášení reagovat, takže vám budeme muset napsat, co jsme udělali, vy se proti tomu můžete případně odvolat. Stejně se může odvolat i uživatel, který byl nahlášen.

Krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26265
11.3.24 14:02

@admin

takže hlášení o ne/vyřešení hlášení půjde do mailu? A to proč? nejde to přes SZ, ať je to v rámci jednoho portálu? Mně docela vadí zahlcování mailu něčím, co tam fakt mít nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20859
11.3.24 14:03
@free333 píše: Více

K mazání diskuzí budeme přistupovat pouze výjimečně a pokud budou porušovat pravidla webu nebo zákon (trollení, reklama aj. k tomu patří).

Ano, o mazání obsahu vás budeme informovat e-mailem. A ano, budete moct podat odvolání, které budou řešit tzv. supervizoři.

Nástroje budeme spouštět postupně.

Hezký den,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi

Konečně indexované odkazování, jako to už dávno funguje jinde :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
20859

@ka2ka Parafrázovat smíme. Takže asi budeme muset vysvětlovat. Upřímně nejsem z toho nadšená, ale věřte, že se budeme maximálně snažit, aby diskuze fungovaly co možná nejlépe.

krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
@admin píše: Více

Tak za úpravu příspěvku, která povede je změně jeho smyslu dávejte automaticky ban.

• Citovat
  • Upravit
5657
11.3.24 14:04

Já asi úplně nemám problém s tím odkazem na citaci. Stačí na něj jen kliknout a hned se příspěvek ukáže, což mi přijde fajn, když je nějaká slohovka, která zabere půl stránky.
Co mi vadí je to, že se citace upraví i po změně příspěvku, to mi přijde hodně nedomyšlené a zajímalo by mě, jaký inženýr ajťák tohle vymyslel - vždyť to bude dělat v diskuzích ještě větší bordelárius a nahrávat trollům :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20859
11.3.24 14:05
@ka2ka píše: Více

Můžete nás zavolat a požádat o vyjádření zmínkou. Omezení zmínek se týká jen hlášení problémů.

Pokud budete stát o smazání příspěvku či blokování uživatele, je potřeba ho nahlásit tlačítkem Nahlásit.

Hezký den,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
11.3.24 14:07

Já si osobně nemyslím, že by to byla iniciativa adminů, přepsání kódu stojí určité úsilí a tak emimi vývojáři to museli udělat trochu pod tlakem asi. :D.

• Citovat
  • Upravit
13998
11.3.24 14:08
@Cullenova píše: Více

Nejde o inženýra ajťáka, ale o tu legislativu…

No bude to opruz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20859
11.3.24 14:08
@větvička1 píše: Více
…aspoň dostanete zprávu, že s Vámi admin nesouhlasil a zdůvodnění (to po nás také zákon požaduje.)

My jsme si ten zákon nevymysleli a trápí nás stejně jako vás, docela mě mrzí, že tu musím vystupovat téměř v roli jeho obhájce… :srdce:

Hezký den,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20859
11.3.24 14:11
@Mango_Lassi píše: Více

Ne, nejedná se o iniciativu adminů. A ano, i vývojáři jsou kvůli tomu nešťastní, protože celý ten velký nesmysl musí realizovat.

Načtete si legislativu, pokud máte volné odpoledne. :mavam:
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová