Úprava jídelníčku sedmileté holčičky
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anet29 píše:
@kattkka Proč protiřečím - to byla moje rekace na tvůj včerejší příspěvek, který mi teda neleze do hlavy,, Prisli jsme ze skoly hodily tasky nan zem a uz o nas nebylo slyset prisli jsme se napit a najist a o vikendu tuplem. "
Vsak jo. Pardon ukoly jsme delai bud v druzine nebo vecer v 6.Deti nemaji hned delat ukoly maji si odpocinout a tak hodlam vychovat sveje dite. A ne aby prislo ze skoly a hned slo delat ukoly. A samozrejme je mozne ze to bude chtit delat sama hned vtom pripade at si je dela.Ale dite si ma i odpocinout a jako co je na tom ze jsme byli od rana do vecera venku? Prave naopak a samozrejme taky jsme jezdili na vylety na tabory atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vis Anet deti jsou deti a ty si maji i HRAT byt chodi do skoly. Myslim ze ve skole se nasedili dost takze ano at jde ven a ukoly dela odpocate to jsou rady i odborniku, ze dite si ma odpocinout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kattkka píše:
Vsak jo. Pardon ukoly jsme delai bud v druzine nebo vecer v 6.Deti nemaji hned delat ukoly maji si odpocinout a tak hodlam vychovat sveje dite. A ne aby prislo ze skoly a hned slo delat ukoly.
Souhlasím a myslím, že to Anet dost přehání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kattkka Pak nevím, kdo se tady neumí vyjadřovat a promiň - Tvůj včerejší příspěvek je hrůza - jenom se v něm navážíš k vůli nějaké Anglické slaniny do uživatelky, pak závistové tlacháš o tom, že lidi vypustí děti na zahrádku o velikosti 300m a pohyb nula. A ty máš nějakou zahrádku? Co by za to dalo spousta rodičů, kdyby si mohli jen tak o víkendu zajet někde opéct párky, zarelaxovat s dětmi atd. Některé jste tady vážně závistivé a samy nejste na tom o mnoho lépe. Ani se nedivím autorce, že nekomentuje, tohle nemá smysl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MUFICE Ale kde čtete proboha tyhle domněky - kde zase píšu že hned hned hned. Holky, končím - tohle nemá smysl
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kattkka píše:
Ja jsem jeste premyslela nad jednou veci. Nekdo tady zminil anglickou slaninu.
My na ni vyrostli nerikam ze jsme ji jedli ve velkem ale obcas jsme ji meli to stejne ruzne salamy. Nevim jak kdo ale u nas byla pravidelna strava v ramci moznosti k tomu se dostanu.Ja nevidim problem ve stravovani vidim problem jinde. A uvedu dobry priklad: Par maminek na schuzkach skolky nadavalo ze nektery dny je jidelnicek spatne udelany a ze ony deti ucili na zdravejsi stravu a ze hodne deti uz v detsvi ma nabeh na obezitu. A vim o jedne mamince, ktera takhle vyrvavala deti rano vezme zapne do sedacky a dojedou autem mame to 1,5 km to stejne udela odpoledne. Pak nejspis decka vypusti na zahradu na pisek a ti bych rekla ze to konci jsou to male zahrady 300m takze pohyb nula. Ale budou to vsechno hazet na stravovani. Tohle je spatne. My jsme jako 4-5 lete decka LITALI od rana do vecera po venku ale fakt litali. Prisli jsme ze skoly hodily tasky nan zem a uz o nas nebylo slyset prisli jsme se napit a najist a o vikendu tuplem. Vcera jsme s kamaradkou vzpominali na zimy ze jsme vzali boby a sane a dosli jsme dom az vecer okolo 6 a vydrzeli jsme klidne 5 hodin jezdit a kolik legrace u toho bylo. A neni pohyb jako pohyb.Jo a taky jsem jako dite chodila plavat 2×tydne myslim ze 1,5 hodky ale urco to bylo vic jak hodina.Neni ten problem jinde??A kdo znas travi kazdy den na hristi nebo nekde pochoduje minimalne 4 hodiny?? A o vikendu nemluvim pac to uz jsme byli i v 9 venku.
Takze mensi uprava jidelnicku neuskodi ale hledejme problem i jinde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anet29 píše:
@kattkka Pak nevím, kdo se tady neumí vyjadřovat a promiň - Tvůj včerejší příspěvek je hrůza - jenom se v něm navážíš k vůli nějaké Anglické slaniny do uživatelky, pak závistové tlacháš o tom, že lidi vypustí děti na zahrádku o velikosti 300m a pohyb nula. A ty máš nějakou zahrádku? Co by za to dalo spousta rodičů, kdyby si mohli jen tak o víkendu zajet někde opéct párky, zarelaxovat s dětmi atd. Některé jste tady vážně závistivé a samy nejste na tom o mnoho lépe. Ani se nedivím autorce, že nekomentuje, tohle nemá smysl
T yses hloupa ty jsi to proste nepochopila, ze??
.Ty jsi nepochopila proste vubec nic.
. Ja se nevazim kvuli slanine ha se snazila ukazat na to ze problem je jinde ne jenom ve stravovani ale ty to nechapes.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vau, taky začíná být nějak dusno.No nic, hlásím pokrok, dcérenka po domluvě začala snídat kukuřičné lupínky s kakaem, jen proto že jsem jí vychválila do nebe že je sportovec skoro největší, že úplně největší by byla kdyby ještě začala snídat, ale že to u nás nejde, tak to najednou jde, jí po třech hodinách, tak nějak se držím vašich instrukcí a zatím to klape, vypustila jsem pribináky, s tím teda fest válčí malá
,ale ta se dá ještě zlomit.No a další problém nejstarší klučina má jet v neděli na lyžák, jenže hrozí to že nepojede, páč na jeho obří tělo nemůžeme nikde sehnat kalhoty, včera jsme sehnali teplou bundu, jednu jedinou, nic moc pěknou, ale aspoň něco. Nevíte kde se na Pardubicku dají koupit nadměrné velikosti? I když pochybuju, že tam koupíme zimní kalhoty ![]()
- Citovat
- Upravit
@kattkka píše:
T yses hloupa ty jsi to proste nepochopila, ze??.Ty jsi nepochopila proste vubec nic.
. Ja se nevazim kvuli slanine ha se snazila ukazat na to ze problem je jinde ne jenom ve stravovani ale ty to nechapes.
proč bych měla být hloupá, já jsem pochopila tvým příspěvkem vše naprosto dokonale a nejen tímto příspěvkem, ale všemi ostatními. Hloupá si možná ty a to už tím, jak se vyjadřuješ a prezentuješ, místo slušné odpovědi, už nereaguj, protože psát o ničem mě vážně nebaví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty jo baby já fakt čumim, ne nadarmo jsem šťastná že dělám s bandou chlapů který jsou sice kanálníci, ale je s nima prdel, ženský se fakt dokážou poštěkat úplně kvůli všemu ![]()
- Citovat
- Upravit
Hmm, gratuluji.)) k pokroku, budu muset asi taky dceru naučit snídat, ale ona vůbec nechce.Do školy vstává v 6,45 a odchází v 7,30 hod. Četla jsem tady někde, že by dítko mělo jíst min. hodinu po probuzení. Ona je ráda, že vidí na oči 0).Další problém je v tom, že když ji nachystám svačinu, tak mi ji i 2× v týdnu donese domu celou a když se ji zeptám proč to nesnědla, tak mi řekne, že prý neměla čas
.Taky budu muset zavést pevný řád jídelníčku, ne z důvodů nadváhy apod.,ale už jen proto, aby si nezvykala chodit, šmejdit apod. Jenomže ono to tak lehké není, když jsem v práci ![]()
@rozmary píše:
Vau, taky začíná být nějak dusno.No nic, hlásím pokrok, dcérenka po domluvě začala snídat kukuřičné lupínky s kakaem, jen proto že jsem jí vychválila do nebe že je sportovec skoro největší, že úplně největší by byla kdyby ještě začala snídat, ale že to u nás nejde, tak to najednou jde, jí po třech hodinách, tak nějak se držím vašich instrukcí a zatím to klape, vypustila jsem pribináky, s tím teda fest válčí malá,ale ta se dá ještě zlomit.No a další problém nejstarší klučina má jet v neděli na lyžák, jenže hrozí to že nepojede, páč na jeho obří tělo nemůžeme nikde sehnat kalhoty, včera jsme sehnali teplou bundu, jednu jedinou, nic moc pěknou, ale aspoň něco. Nevíte kde se na Pardubicku dají koupit nadměrné velikosti? I když pochybuju, že tam koupíme zimní kalhoty
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty poslyš, kašli už na to, všechny reakce zazněly. Jestli to chceš slyšet, tak ano, děláš to výborně a z tvých dětí určitě jednou vyrostou opravdu kvalitní lidé s hodnotnými zájmy. To si myslím, nic víc