Úroveň angličtiny u učitelů na 1. stupni

Napsat příspěvek
Velikost písma:
63
26.10.22 20:01

Bohužel, moje spolužačka ze základky, měla samý 4,já ji doučovala angličtinu a teď ji vesele učí ve 3.třídě na základce. Jestli je 1 lekci před svými žáky, tak je na tom ještě hoooodně dobře :think: 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
26.10.22 20:04
@Upsidedown píše:
Bohužel, moje spolužačka ze základky, měla samý 4,já ji doučovala angličtinu a teď ji vesele učí ve 3.třídě na základce. Jestli je 1 lekci před svými žáky, tak je na tom ještě hoooodně dobře :think: 8o :roll:

pokud mela na zakladce mela same 4, udelala prijimacky na ss, slozila maturitu, vystudovala magistersky obor, pak je vse v poradku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
26.10.22 20:08

Integrovany skole bych nerikala stredni ;),a jeji mamka ucila tělák, takze diky protekci se dostala na JCU CB (tam se dostane fakt kazdy blbec :mrgreen: ),nu a s panem reditelem zakladky v Trhovych svinech kde uci tak ma "nadstandardní " vztahy, skrz rozkrok :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
26.10.22 20:11
@Upsidedown píše:
Integrovany skole bych nerikala stredni ;),a jeji mamka ucila tělák, takze diky protekci se dostala na JCU CB (tam se dostane fakt kazdy blbec :mrgreen: ),nu a s panem reditelem zakladky v Trhovych svinech kde uci tak ma "nadstandardní " vztahy, skrz rozkrok :poblion:

Hele, nevim, jak ta tvoje spolužačka, ale ty máš poměrně zásadní problém zcela určitě. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
26.10.22 20:20
@SAJ píše:
Hele, nevim, jak ta tvoje spolužačka, ale ty máš poměrně zásadní problém zcela určitě. :roll:

uz od zakladky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
26.10.22 20:24
@matkabagristy píše:
uz od zakladky 8)

A ty jí vůbec máš?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
26.10.22 20:26
@Upsidedown píše:
A ty jí vůbec máš?? 8o

nemam ani devatou tridu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65677
26.10.22 20:27
@matkabagristy píše:

to bych ani neříkala veřejně, styd se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
26.10.22 20:30
@vokishka píše:
to bych ani neříkala veřejně, styd se

nahodou me to bavi. :mrgreen: Pockam, jestli se to vyvine, s rotha byla sranda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
@matkabagristy píše:

jak můžeš chodit po tomto světě… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65677
@matkabagristy píše:
nahodou me to bavi. :mrgreen: Pockam, jestli se to vyvine, s rotha byla sranda

on dostal ban? Pár dni jsem ty jeho perly neviděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
26.10.22 20:34
@vokishka píše:
on dostal ban? Pár dni jsem ty jeho perly neviděla

netusim, ten pan je mi fuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
26.10.22 20:40
@neumisa píše:
jak můžeš chodit po tomto světě… :roll:

sla jsem do sebe a uvazuju, ze si devitku dodelam. Letosni osmaci jsou fajn a vim, co pije jejich tridni ucitelka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
26.10.22 20:41
@matkabagristy píše:
sla jsem do sebe a uvazuju, ze si devitku dodelam. Letosni osmaci jsou fajn a vim, co pije jejich tridni ucitelka 8)

:palec: to je pro začátek dobrý cíl!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
4.11.22 23:36
@matkabagristy píše:
pokud mela na zakladce mela same 4, udelala prijimacky na ss, slozila maturitu, vystudovala magistersky obor, pak je vse v poradku ;)

Jsem z doby, kdy devítku neudělal každý, na zš, tehdy devítileté, se totiž tehdy i propadalo. Někdo třeba i dvakrát, ti „lepší“ jen jednou. Bez devítky se nedostal na běžný učební obor, ale jen na „speciální“. Lišilo se to i názvem, ač podstatou bylo totéž. Místo natěrače snad natěračské práce ap. Obávám se, že dnes dost lidí získá maturitu, kteří by za mých dob se nedostali do devítky. I vš je dnes snazší získat. Klesla úroveň i nejlepších škol, myslím lékařské fakulty, čvut, matfyz ap. Ale hlavně dnes je plno škol, fakult či oborů, které by vůbec neměly být. Úroveň absolventů a mnohdy i náplně studia mizerná. Co si mám myslet o úrovni inženýra, který 3 roky studoval na pedagogické fakultě nějakou pedagogiku, snad ped. volného času. A následně na soukromé vš získal titul Ing. pro oblast ekonomie nebo managmentu? Obor, který nijak nenavazoval. Před lety bývala v metru inzerce „maturita raz-dva“ nebo „maturita jedním vrzem“. Z mých dob bylo dostat se na sš výběrová záležitost. Dnes větší procento populace se dostane na vš. V mé době studovala méně než polovina populace, do té poloviny to možná dorovnaly nějaké učební obory s maturitou. Dnes sice nedodělá vš každý, kdo se přihlásí, ale to procento přijatých a poté i absolventů je neúměrně vysoké. Ty staré prvorepublikové filmy ze středoškolského prostředí, tak troufnu si tvrdit, že velká část dnešních vysokoškoláků by měla velké problémy vůbec projít na těch prvorepublikových gymnáziích. Náročnost škol výrazně klesla, díky tomu tu máme plno absolventů nízké úrovně - co se týče nadání, schopností i získaných znalostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze