Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky ![]()
Tak jak víte, dneska jsem měla návštěvu tchýně a švagra, dojeli na oběd, svíčková se mi povedla, omáčka byla trochu víc hustá, ale pochválili mě jí, tchýně mi pochválila knedli, že je to něco, že i mladí udělají domácí a že je moc dobrá
Talíře byly prázdný, vše se snědlo i vypilo ![]()
Co se týče dárků, malá dostala od tchýně a tchána dohromady peníze, sladkosti a tchýně jí udělala dort, od švagra dostala hračku a tchýně měla dárek i pro mě
protože jsem měla před týdnem narozeniny a ona na to myslela, koupila mi mixér, krásnej, ví, že nemám, že jsem si pučovala od ní, je krásnej
švagr mě koupil bombošku a kuchařku ![]()
Byla to s nima bomba, tchýně odešla kolem půl 6, mrzí mě jen to, že jsem jí zapomněla dát dárek, koupila jsem jí /jen tak/ kytičku, protože kytky miluje. Ale manžel jí zítra odveze. Švagr tu zůstal, popíjeli jsme a ted odešel s manželem do hospody ![]()
Těšíme se na únor, to má narozeniny můj syn, tak se zase sejdeme a oslavíme
budu vymýšlet co uvařím tentorkát, narozky jsou přesně za měsíc ![]()
Děkuji vám holky, že jste na mě myslely
snad už je vše jen na dobré cestě a bude vše fajn
snažila jsem se a doufám, že to poznali
![]()
@Miťulka Ahoj, jak to pokračuje? Vypadá to, že za nedlouho nás po hodně dlouhé době navštíví tchýně. Asi chce udělat vstřícný krok a usmířit se.
Jsem z toho trochu nesvá.
Pokud by se omluvila a uznala své chyby, které by neopakovala, asi bych dokázala jí dát novou šanci.
Hledala jsem tvou předchozí diskuzi a nenašla. Co se tenkrát stalo? Jaký byl důvod vašeho nebavení se?
@Miťulka Tak jsem teď přečetla tuto krátkou diskuzi a obdivuju tě za to, že jsi udělala vstřícný krok. Když vidím, jaké někdy mezi rodiči a prarodiči panují vztahy, docela je mi z toho úzko.
Je moc hezké, jak to u vás dopadlo. Držím palce, ať se zase další oslava vydaří a ať si s tchýni najdete k sobě cestu - vlastně už jste si ji asi našli, že? Jsem moc ráda, když slyším o hezkých vztahích v rodině. Jsou důležité. A děti babičky a dědečky potřebují. A na rovinu my taky, že
Hlídání se hodí. Tleskám k tomu, jak jste situaci vyřešili.
Manžel musí být na tebe hrdý.
@Elilen Ahoj, moc se omlouvám, ale mě se vůbec neukázalo, že si psala do diskuze
to až uplnou náhodou jsem jí projížděla a narazila.. už jsou to 2 měsíce co si psala, tak nevím, zda tě to i nadále zajímá.
@Kájín děkuju
našly jsme si k sobě cestičku. Přesně jak říkáš, děti potřebují prarodiče a nám se hlídání taky hodí
![]()
@Miťulka píše:Náhodně čtu starou diskuzi, tak jsem zvědavá, jak si po letech vedete, ustálily se vaše vztahy i s tchánem?