Usnul jsem u zubaře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40428
6.12.19 20:17

@MartinKa36

Já k tomu taky nemám daleko, v podstatě když to je delší, jako třeba letos čištění kanálků a nové cosi jako korunka, co trvalo dlouho, tak už jsem v jiných sférách…
Při čištění kanálků se mě zubařka i ptala, jestli jsem tam ještě s nimi…

Problém je, že se mi pak i zavírá pusa… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4596
6.12.19 20:21

Taky bych usnula u zubarky, kdyby na me furt nemluvila a neptala se, jestli neboli a jestli nespim. Ale ja tam sla po 24 hodinovy sluzbe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4596
6.12.19 20:23

Jinak k tomu zavirani pusy, mne strcila do pusy rozver a zavesila odsavacku, takze no problem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3581
6.12.19 20:24
@MartinKa36 píše:
Včera jsem u zubaře během výkonu usnul (sundal korunku vyndal vložku vyčisti kořen dal tam nejakou gumu kterou v zubu zahríval žhaným drátkem aby byla tekutá pak tam přilepil čep zbrousil ho, udělal otisky, a dal mi provizorní korunku) a prý jsem dokonce hlasitě chrápal, stává se to ještě nekomu jinému, sestřička byla strašne vysmátá.

Jo, taky jsem už dvakrát usnula :mrgreen: to znamená, že máš dobrého zubaře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
6.12.19 20:27

Mně se to nestalo, ale to za těch mých 5 minut snad ani nejde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735
6.12.19 20:36
@MartinKa36 píše:
Včera jsem u zubaře během výkonu usnul (sundal korunku vyndal vložku vyčisti kořen dal tam nejakou gumu kterou v zubu zahríval žhaným drátkem aby byla tekutá pak tam přilepil čep zbrousil ho, udělal otisky, a dal mi provizorní korunku) a prý jsem dokonce hlasitě chrápal, stává se to ještě nekomu jinému, sestřička byla strašne vysmátá.
:lol: :lol: :lol: já sem čekala něco jako, usnul jsem u zubaře a když jsem se probudil, měl jsem všechny zuby venku :lol: Měla bych přestat sledovat detektivky a horory :lol: Ale jinak k tomu taky nemám daleko, napíchaná dáseň, vleže, nic nebolí, akorát ta odsávačka slin je otravná..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
6.12.19 20:43
@MartinKa36 píše:

Ze mě by měl srandu větší, ve spaní a na zádech prdím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21124
6.12.19 20:47

To se mi stalo na chirurgii. Čekal jsem tam až mi daj tři štychy do levý ruky a normálně jsem jim usnul na stole - nikdo tam nebyl a nemocnice sobotně/letně tichá tak to šlo samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
6.12.19 20:53

Nestalo, zubařů se bojim. Ale můj taťka usnul v čekárně. Byl tam sám… Když se probudil, tak zjistil, že na dveřích je obrovska cedule s nápisem Dovolená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
6.12.19 21:05

Jo, usnula jsem, byla jsem po dlouhodobem spankovem deficitu s nespavym miminem a u zubare ticho, nikdo nebrecel, nikdo po mne nic nechtel, jen otevrenou pusu… Tak jsem se ztratila, takova mala dovolena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
6.12.19 21:19

Ja mám radši trhání zubů než vrtání :nevim:. Každopádně vím v okolí o pár lidech, že u zubař taky si zchrupli :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.12.19 21:25
@lachtanice86 píše:
@MartinKa36 já mám ze zubaře panickou hrůzu a tohle se mi stát fakt nemůže.

nápadobně. Už v čekárně mám tep tak 200, usedám do křesla a tuhne mi krev v žilách :-)
Přitom zuby mám celkem v pohodě, sem tam plomba, ale zatím všechny svoje (tukám). Ale ta panika tam je. A nejhorší zubař je ten, který pracuje a u toho mlčí… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.12.19 21:27
@Bubla Bůčková píše:
Ze mě by měl srandu větší, ve spaní a na zádech prdím :mavam:

vidíš, měla bys to i s rajským plynem :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
6.12.19 21:53
@bobulka88 píše:
Taky bych usnula u zubarky, kdyby na me furt nemluvila a neptala se, jestli neboli a jestli nespim. Ale ja tam sla po 24 hodinovy sluzbe.

No když pan doktor mluví tak je to nebezpečné jednou vyprávěl jak na balkoně susil piják napuštěnej jododusíkem (vezmeš jód 1g stoji 10kč rozdrtíš a smícháš se čpavkem a máš jodudusík no a když to vyschne tak vznikne velmi nestabilní jodudusík který vybuchne když třeba bouchneš dveřmi) a máma (taky zubařka která pracovala hned vedle ) šla na balkon věšet prádlo a o ten pyják zavadila tak jsem se málem posral smíchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
6.12.19 22:58

Z moji hruzy ze zubaru me vylecil ten muj krasny s velikyma pomnenkovyma ocima, ale ke spanku to mam porad jeste daleko 8o u ostatnich profesi jsem zjistila, ze jsem netykava a nervozni, kdyz na me nekdo saha, vyjimkou byl muj byvaly gynekolog, ktery si s vnitrnim utz pocinal tak sikovne, ze to byl celkem zazitek :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.