Utajené těhotenství nezletilé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6599
8.12.11 14:49

Wendy držím ti pěsti, no a ve tvých rodičích aspoň vidíš ukázku toho, jak by se rodiče chovat neměli :cert: Tady na emimi je myslím spousta holek, které by ti pomohli - poslali nějaké oblečení, nebo hračku pro malé. Už nejsi malá holka a můžeš dokázat své rodině, že se obejdeš i bez jejich pomoci :palec: Rodina přítele se chová stejně jako ta tvoje? teď nevím jestli jsi to tu už psala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.11 15:14

já si myslím že to byla od mamky jen první šoková reakce.Taky není fér že se to dozvěděla od někoho jiného.měla by si za ni zajít a promluvit si o tom osobně ;)

• Citovat
  • Upravit
8.12.11 15:38

Wendy dobře že si to někomu řekla :palec: třeba se máma obměkčí, musel to být šok.
Jestli si malé nacháš tak si frajerka, moc ti fandím, měla sem malou při škole, oba jsme s přítelem byli na vejšce, já školu ukončila , přítel ji dodělal dálkově a teď po pěti letech se máme finančně celkem dobře, teda díky příteli, já mám jen tu almužnu rodičák, ale neměnila bych sem šťastná že cácorku mám, je to naše láska i když sem měla jiné plány, je to můj život :srdce: nic lepšího než vlastní dítě Tě v životě nepotká :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
8.12.11 16:03

Wendy, sleduju tuhle diskusi od začátku. Je dobře, že jsi to někomu řekla. To s mamkou mě mrzí, ale jak už tu psaly holky, třeba je to jen první reakce a bude líp. A co přítelova rodina, ja ta by se k tomu stavěla? No a výbavička zas nemusí stát tolik peněz, kopíš něco staršího,nevím jak to máš ty a přítel s penězi. Každopádně jestli si mimčo necháš, budu ti moc držet palce! Zase se ozvi, jak to pokračuje :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
8.12.11 16:10

Přítel pracuje a máme kde být. Bydlím u něj už od začátku školy, abych nemusela být někde na intru, páč rodiče bydlí jinde. Zvažujeme že si ho necháme, ale důležité pro mě bude hlavně to zítřejší vyšetření. Pak se začnu rozhodovat.
A rodiče mého přítele nepřipadají už vůbec v úvahu. Určitě by se o malé postarali, v tomto jsou jiní, ale u nich je zas problém, že jsou alkoholici a nevítě co od nich očekávat. Sami se o svoji rodinu nedokázali nikdy postarat.
No a co se týká mojí mamky, pochybuji že se obměkčí. Třídní s ní mluvila hodně dlouho, neustále jí říkala, že te dpotřebuji podporu apod..a mamka nic, furt si jela svoje, ať se o mě přítel postará. Vy co máte dobré rodiče, zas nedokážete pochopit tohle. Ale je to tak, nevymýšlím si..ani nevím jaký by to mělo význam. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
8.12.11 16:18

Wendy držím pěsti ať zítřejší prohlídka dobře dopadne a hlavně ať jste oba dva vpořádku.Mrzí mě v jaké jsi situaci,ale věřím,že to zvládneš :hug: Ohledně věciček a hraček ráda pomůžu.Malému už je 16 měsíců a věcičky i hračky jsou a možná i nějaké ne holčičku.Držím palce a nezapomeň se ozvat.Pa Andrea

Příspěvek upraven 08.12.11 v 16:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
8.12.11 16:19
Wendyyy píše:
Přítel pracuje a máme kde být. Bydlím u něj už od začátku školy, abych nemusela být někde na intru, páč rodiče bydlí jinde. Zvažujeme že si ho necháme, ale důležité pro mě bude hlavně to zítřejší vyšetření. Pak se začnu rozhodovat.
A rodiče mého přítele nepřipadají už vůbec v úvahu. Určitě by se o malé postarali, v tomto jsou jiní, ale u nich je zas problém, že jsou alkoholici a nevítě co od nich očekávat. Sami se o svoji rodinu nedokázali nikdy postarat.
No a co se týká mojí mamky, pochybuji že se obměkčí. Třídní s ní mluvila hodně dlouho, neustále jí říkala, že te dpotřebuji podporu apod..a mamka nic, furt si jela svoje, ať se o mě přítel postará. Vy co máte dobré rodiče, zas nedokážete pochopit tohle. Ale je to tak, nevymýšlím si..ani nevím jaký by to mělo význam. ;)

Uvidíš. Občas rodiče fakt otočí. Když jsem to řekla mamce já, musela jsem na 3 týdny utéct k příteli, protože byla hrozně agresivní. Ale pak vyprchal šok, ale rázem mi byla oporou. Nikdy nikomu nevidíš do hlavy, natož do srdce… Pokud se o vás postará, šla bych do toho, ale jak už jsem psala, ty sama musíš vědět, jestli na to máš nebo ne. Pak už se od problému nedá utíkat jako do teď. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.11 16:23

Wendy tak vidíš hlavně že pracuje, uvidíš jak zítra, ale myslím že bude zdravé, proč by nebylo, myslím jak ho uvidíš na UTZ tak budeš rozhodnutá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
8.12.11 16:23

Wendy je dobře,že jsi to začala řešit. Ve FOD ti pomůžou i když si budeš malé chtít nechat. Vím, že mají i azylové domy. Bude to těžké, ale sama uvidíš, že ti to mimčo všechno vynahradí. Držím moc palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
8.12.11 16:24

Teda Wendy velký potlesk pro tebe.. jsi statečná.. Hlavně se rozhodni správně aby jsi ničeho nelitovala… Bylo by dobré kdyby sis miminko nechala.. Věřím že vše dopadne dobře. Informuj nás nadále. Diskuzi sleduju od začatku a jsem napnuta jak kšandy :)

• Citovat
  • Upravit
8.12.11 16:25

jo jinak s těma rodičema mě to mrzí, a je to hnusný teda, k vlastnímu dítěti se takhle zachovat :roll: ale tak uvidíš no, je to pro ne šok, měli s tebou jiné plány, takže se uplně nedivím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
8.12.11 17:15

Wendy pokud bys chtela sehnat potreby na malyho, myslim, ze staci tady na emiminu pozadat o pomoc a budes zahrnuta balikama jak chude deti v africe. I ja bych ti mela co poslat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
8.12.11 17:29

Snad to vyšetření zítra dobře dopadne, budu vám oběma držet palce. Pokud máte kde být a přítel má práci, neváhala bych a malé si nechala. Sice jsi tu psala, že ¨jsi se snažila k němu nemít vztah, ale ono až porodíš bude to jiné ;) Každopádně radit můžeme všechny, ale rozhodnout se musíš ty a přítel :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
8.12.11 18:05

Wendy až mě z toho čtení mrazí,taky to sleduji od začátku tuhle diskuzi a fandím ti :palec: a držím všechny palce co mám :palec: .Dneska jsi udělala zprávný krok vpřed :pankac: a uvidíš co bude zítra.a rodiče si holt nevybereš,nechej mámu to rozdýchat dej jí čas,uvidíš co se bude dít dál,držím všechny palce :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
8.12.11 18:06
Pudloslava píše:
Wendy pokud bys chtela sehnat potreby na malyho, myslim, ze staci tady na emiminu pozadat o pomoc a budes zahrnuta balikama jak chude deti v africe. I ja bych ti mela co poslat.

holky - netlačte ji k tomu, aby si dítě nechala - musí si to rozmyslet sama a pořádně. To, že ji teď pár lidí pošle balíky oblečení a hraček neznamená, že bude schopná se o dítě finančně postarat. Pokud na to zůstane sama, školu asi nedodělá, kde sežene práci matka se základní školou? To, že bude mít teď od vás balíky věcí ji pomůže, ale dítě roste - co za pár let? Přítel se asi k dítěti taky moc nemá - když je smířený s adopcí…Ať to wendy probere s učitelkou a doktorem, případně s FODem a teprve pak se rozhodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí