Utajené těhotenství nezletilé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
113
10.12.11 10:01

Vaničku, postýlku, kočárek a kojící podprsenku mám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlasená Lucineeccka
10.12.11 10:01
Wendyyy píše:
Ahojky holky, tak jsme se s přítelem rozhodli nechat si ho! :*
Tak jestli někdo máte nějaké přebytečné věci co byste mi mohly poslat, byla bych moc ráda. Hoodně byste nám pomohly. Jinak se moc na mimi těším. Jsem fakt pevně rozhodnutá nechat si ho a je mi jedno co na to řekne okolí.
A chci Vám všem moc poděkovat, že ste mě dokopaly abych šla k doktorovi :) :hug:

super mám radost…!!!!! :srdce: :srdce: :srdce: jsi statečná a vzladnes to neboj

• Citovat
  • Upravit
22614
10.12.11 10:09
vykyna píše:
mám chrastítka, krom oblečení tedy, peřinky do postýlky, jedno povlečení, prostěradla. Taky kojící podprsenky, tuším 75c. Mám i postýlku, ale nevím, jak jí poslat, jelikož jsme z Č. Budějovic a cestu do Brna teď bohužel nemám :think: .A mám zavinovačku.

Wendy, je super, že jste se rozhodli si mimčo nechat. :potlesk: :palec: A kouknu, jestli mám něco, co bych mohla poslat, ale ¨moc toho nebude¨, chceme ještě další mimčo a většinu věcí jsem stejně měla půjčených. Ale Mám tu třeba lehátko do vaničky, to vím… a autosedačku 0-13kg, kdyby to byla holčička, tak nějaké šatečky na léto, ty jsme dostali starší a nenosili:-) Na kluka tu nc nemám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
10.12.11 10:11

já budu hodně přes hračky a určo nějaké obléčo vypátrám. prostě co půjde,pošlu,co se ti nebude hodit pošli dál ;) prosím,pošleš mi do soukrpmé zprávy adresu? ať může dorazit předvánoční balíček :mrgreen: :hug:

• Citovat
  • Upravit
neprihlasená Lucineeccka
10.12.11 10:14

pošli mi do sz adresu,taky ti po vanocích neco poslu

• Citovat
  • Upravit
11689
10.12.11 10:15

Ahojky já mám spoustu oblečků na kluka, narodil se mi v únoru, takže by to +- velikostně i počasím sedělo na tvé miminko, kdyby si měla zájem písni mi do sz adresu a já ti něco pošlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
10.12.11 10:16

Tak autosedačka by se určitě hodila, tu ještě nemáme :)
Jinak kdo teda budete chtít, tak si řekněte a já Vám pošlu adresu. Je na přítele, abych si pro ty věci nemusela jezdit až domů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
10.12.11 10:23

Tak jsem se dívala a můžu poslat: maloua velkou lahvičku avent, 2× capáčky, hřebínek , čepičku pro novorozence, vatičky do oušek pro novorozence (my používáme normální, tak my jsou k ničemu) a buničité čtverečky.

• Citovat
  • Upravit
29577
10.12.11 13:24

Wendy zdravím
Já to tušila a čekala,že se to u dr. změní :potlesk: :potlesk: :potlesk: :hug:
Něco doma mám,bytˇjsem povila zase holčičku-mmchdm tp. jsem měla 24.12. ,narodila se 20 ho :D ,jsem z Brna,takže až to poštrachám,tak osobně ;)

Příspěvek upraven 10.12.11 v 13:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
10.12.11 13:28

Wendyyy.. Taky bych ti neco poslala.. Ale až třeba po novém roce.. Mám spousty oblečení.. Jak pro holčičku, tak na chlapečka.. ted mám jestě těhu tetu tak jí dávam taky :) Po novem roce to bude lepší z penízkama tak ti pošlu oblečení ju??

• Citovat
  • Upravit
budulinek2011
10.12.11 13:30

A jestě teď před vánocema se budu stěhovat, tak až budu v novem bytě tak něco vyberu a po novem roce pošlu

• Citovat
  • Upravit
3241
10.12.11 14:11

Holky, jsem strašně ráda, že to dopadlo, jak to dopadlo a že všichni umí být tak solidární. Je to fakt hezké. :-) Popravdě, čekala jsem, že tato diskuse bude další z těch „hádacích“, ale ne, to je paráda.

Po předchozí domluvě se zakladatelkou tu dávám seznam věcí, co jí posílám - aby se jí pak nesešlo 30 bodýček a 10 zavinovaček a tak…

• 5 bryndáčků (na suchý zip, pro malé miminko)
  • 2 rychlozavinovačky
  • spací pytel pro mimčo (IKEA)
  • 3 bodyčka vel. 50
  • 4 bodyčka vel. 56
  • 5 košilek / kabátků vel. 56/62
  • 5 dupaček vel. 62
  • 4 bodyčka vel. 68
  • 2 overálky s krátkým rukávem a krátkou nohavičkou – na léto, vel. 62/68
  • 2 pyžamka (overálky) vel. 62/68
  • zimní kombinéza na miminko vel. 62/68
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
10.12.11 14:15

Madlen hluboce se skláním. Teprv začnu vybalovat a hledat,je to pro mně novinka.
Seznam taktéž přidám,jakmile se prohrabu. ;)
Berušky každá,která sem zavítáte,prosím za Wendy o rychlé jednání v případě ochoty pomoci,t.p. je vražedný,času málo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
10.12.11 14:17
berry4 píše:
Madlen hluboce se skláním. Teprv začnu vybalovat a hledat,je to pro mně novinka.
Seznam taktéž přidám,jakmile se prohrabu. ;)
Berušky každá,která sem zavítáte,prosím za Wendy o rychlé jednání v případě ochoty pomoci,t.p. je vražedný,času málo :mrgreen:

Berry, řekla bych, že TP je víc jak vražedný. Vždyť to může přijít klidně zítra… (To se ale samozřejmě nestane. :-) ) Strašně si přeju, za zakladatelku, za miminko, budoucího tatínka i za nás za všechny aby toto dobře dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3705
10.12.11 14:40

Wendy, mám z tebe obrovsoku radost, fandila jsem ti už od začátku a obhajovala v tom rozhádaném úvodu, takže jsem nadšená, že to tak dopadlo :hug:
Jinak holky, co posíláte věcičky, jste úžasné :palec: :potlesk: Jen tak nezjištně pomoci neznámé osobě, jste fakt borky! :potlesk: :palec: :palec: Já tu svou výbavičku teprve dávám dohromady, TP prvního mimča máme začátkem dubna, takže nic na rozdávání ještě nemám :nevim: ale moc se před vámi skláním a za Wendy moc děkuju, že takoví lidé na světě ještě jsou :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí