Utajené těhotenství nezletilé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nevsik
10.12.11 14:41

i já přidám seznam.
hračky pro mini miminka :srdce:
hrazdička na hraní
termoobal na lahev
hřebínek
teploměr(rychloběžka)
buničiny na pupík
lahvička+čajík
knížka-deník Moje děťátko čepice+návleky na nožičky
pár plínek na zkoušku (různé typy)
dm kuponky

a brzo ještě vyberu nějaké obléčo a tak.

• Citovat
  • Upravit
3241
10.12.11 14:43
nevsik píše:
i já přidám seznam.
hračky pro mini miminka :srdce:
hrazdička na hraní
termoobal na lahev
hřebínek
teploměr(rychloběžka)
buničiny na pupík
lahvička+čajík
knížka-deník Moje děťátko čepice+návleky na nožičky
pár plínek na zkoušku (různé typy)
dm kuponkya brzo ještě vyberu nějaké obléčo a tak.

:potlesk: Bomba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
10.12.11 14:47

já právě obléčko poslala k mámě dom tak když koukám že ho hodně posíláte tak to vezmu i z tý druhý stránky :mrgreen: jo a vlastně je tam ještě třešničkový pytlík na bolavý bříško! :kytka: pamatuju si jak jsem měla spousty blbostí navíc a to důležitý ne takže takhle můžeme wendyyy poslat co bude mít ozkoušený smysl! Holky díky,jste dobrý a fér!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Citovat
  • Upravit
3241
10.12.11 14:49

Jen tak mimochodem Wendy… co jména? :-) Já jsem nechutně zvědavá baba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
10.12.11 14:53

to já taky :mrgreen: doplňuji seznam-praktický průvodce těhotenstvím,mateřstvím -Babyweb do ruky :palec:

• Citovat
  • Upravit
3209
10.12.11 15:15

Ahojky, sleduju diskuzi od začátku, tak také můžu přispět troškou do mlýna :-) Můžu poslat autosedačku (ta bude určo potřeba při cestě z porodnice) a ještě můžu něco přidat. Teď už čekám jen na adresu, ať to mají doma co nejdříve :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3209
10.12.11 15:34

A mám tu krabici oblečení 0-6 měsíců (většina neutrální, něco na chlapečka), tak bych to přihodila k tomu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
10.12.11 15:43

Wendy…jsem ráda, že jste se tak rozhodli. :kytka: Škoda, že žádné dítě nemám, abych ti poslala oblečky nebo další věci. :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
10.12.11 15:55

Takže :
2 osušky na mimi po koupání
první hračky,štěrchátka
fleesová neutral čepička s rukavičkami do porodnice a na první 2 měsíce
kojenecké bav. čepičky
bílá deka
igelitka bodyček,kabátků,dupaček,overálků,mikin,tepláky,punčocháčky,ponožky od 0-6 měsíců,vesměs neutral nebo do modra.
Mám holku,bylo to těžké :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3209
10.12.11 16:06

Tak po domluvě se zakladatelkou posílám autosedačku a také nějaké oblečení 0-6 měsíců (neutrál a klučičí) - body, dupačky, overaly ponožky, rukavičky, čepičky, svetříky, mikinky, pyžámka,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
10.12.11 17:29

Já přidávám povlečení 1× + prostěradlo, deku a polštář, oblečky od 0-6měsíců, seznam fakt nemám, je toho dost, hračky, mám tu i odsávačku na MM málo používanou, tu také můžu poskytnout. Ještě mám látkové pleny, dala bych tak 10ks u nás jsou stále užitečné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
10.12.11 17:57

Já přidám:

• moskytiéru na kočárek
  • pláštěnku na kočárek
  • klips na dudlík
  • 5 bavlněných plen
  • čaj pro kojící matky
  • 1 balení vložek do porodnice
  • DM kuponky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
10.12.11 17:58

Tak já po domluvě posílám povlečení do postýlky + matinel+ prostěradlo, nějaká bodyčka, gatě, spací pytel, overálky, čepičky, rukavičky,ponožtičky, zimní kombošku, vložky do kojící podprdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
10.12.11 21:26
peggy.sl píše:
Ty jooo vy jste zlý. Nezapomeňte, že doma taky máte děti a nikdy nevíte jaké překvápko vám připraví. :)
To se nedokážete vžít do kůže šestnáctileté holky, která je těhotná a má vítr ze svých rodičů a proto raději nic neřekne? Opravdu by jste všechny byly takové hrdinky a svěřily se rodičům?? :think: :think:Zakladatelka nic neporušila, ničeho špatného se nedopustila. V porodnici nemají právo rodičům nic hlásit, je jí sedmnáct, ne deset. Porod může být anonymní. Na preventivní prohlídky chodit nemusí, nejsou přece povinné.
Dítě si nechat stejně nechce, takže nějaké VVV jí nezajímají.

začala jsem na popud kamarádky číst tento příběh a je mi hrozně smutno z vašich reakcí. Peggy má pravdu, ta dívka potřebuje poradit a nepotřebuje tady slyšet, jak j eděsná a hrozná, myslím, že už se trápila dost sama. Opravdu nemůžete vědět, co vás jednou potká, tak jí hned nenadávejte, krom toho prohlídky nejsou povinné, znám spousty maminek, co je odmítají, miminko chtějí takk jako tak…držím moc pěsti zakladatelce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.11 21:47

Zdravim jen bych se chtela zeptat jestli tu Wendy nekdo znate osobne?? vim ze me ted asi ukamenujete ale na tehle vecickach co chcete posilat by se dalo nejaka ta kacka i vydelat nevim nemam moc duvery k cizim lidem kdyz ani nevim jestli vubec exisktuje napriklad tehotna 17 leta Wendy at to neni nejakej podraz a pollete tam vecicky kde to neni nutne radeji pisu anonymne nezlobte se :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100