Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Holky, vy jste měly všechny takové výstavní krásně kulaté pupky… Závidím, fakt. Já nemám žádnou těhotenskou fotku si teď uvědomuju…
Já s malou sem neměla skoro žádné a synem mega ![]()
Teda ale bříška máte krásná ![]()
jenom to teda není moc vidět no :-/ Tak jak stojí to bylo necele 2 měsice před porodem. A ta druha při porodu. Fotky holyho pupíka nemam v notebooku ![]()
no já měla taky mega, foceno v 34tt a v 35+3tt akutní sekce, Tomík měl 4140gr a 50cm
a ted počítam že bude ještě větší
. Nikdo nechápal že je tam jen jeden
proto já bych pupek neutajila a už ted jsou mě všechna trika malá ![]()
sikinka16 píše:
jenom to teda není moc vidět no :-/ Tak jak stojí to bylo necele 2 měsice před porodem. A ta druha při porodu. Fotky holyho pupíka nemam v notebooku
Markéta80 píše:
no já měla taky mega, foceno v 34tt a v 35+3tt akutní sekce, Tomík měl 4140gr a 50cma ted počítam že bude ještě větší
![]()
proto já bych pupek neutajila a už ted jsou mě všechna trika malá
wau ![]()
Markéta80 píše:
no já měla taky mega, foceno v 34tt a v 35+3tt akutní sekce, Tomík měl 4140gr a 50cma ted počítam že bude ještě větší
![]()
tak to je mazec… ![]()
Markéta80 píše:
![]()
No to už není pupek ale pořádný panděro
jak ses mohla zvednout s té postele ?? ![]()
sněhurka a nelinka píše:
tak já dám taky ať netrhám partu , tady s malou v 8 měsíci
No na 8 měsíc malinky
Ale kráááásný.. Má to aspon jednu vyhodu, a tože nebudeš mít popraskany bricho ![]()
no právě já měla strije hodně, hlavně na bocích jak kdyby mě bičovali ty jo s malou, s malým zase na stehnech, na té fotce to není vidět, jinak mě narostlo se synem poslední měsíc
a z malého bylo maxi
s malou sem měla malé, tak si myslím fakt vytahané trika by mi bříško zakryly ![]()
Markéta80 píše:
![]()
Páni, tak to je pořádné bříško, to se ani nedivím, že tě tipovali aspoň na dvojčátka
Taky jsem se chtěla zeptat, jak se ti zvedalo z postele
![]()
Tak tady přidám jednu já - to je 3 hodiny před porodem (ještě doma) a ta druhá jsem ve 36.tt .. Takže já bych ho taky neschovala
!
tak když tu rozjíždíme ty pupíky…
to je 9 hodin před porodem
na mě by to teda poznal každej-těhu věci jsem nosila od 3 měsíce
kamarádka co rodila v prosinci taky neměla nic-viděla jsem se s ní v den porodu a opravdu jsem se blbě zeptala jestli je vážně těhotná
a z porodnice odjížděla ve stavu jako po celý život- 30 kilo i spostelí
kdyby si nevezla miminko tak jí nikdo nemůže věřit že před 5 dny porodila.