Utajené těhotenství nezletilé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
12.12.11 17:17
kocunka píše:
Markéta80 píše:
no já měla taky mega, foceno v 34tt a v 35+3tt akutní sekce, Tomík měl 4140gr a 50cm :lol: a ted počítam že bude ještě větší 8o . Nikdo nechápal že je tam jen jeden :lol: :lol: proto já bych pupek neutajila a už ted jsou mě všechna trika malá 8o
tak to je mazec… :mrgreen:
Markéta80 píše:
no já měla taky mega, foceno v 34tt a v 35+3tt akutní sekce, Tomík měl 4140gr a 50cm :lol: a ted počítam že bude ještě větší 8o . Nikdo nechápal že je tam jen jeden :lol: :lol: proto já bych pupek neutajila a už ted jsou mě všechna trika malá 8o

To bych teda nosit nechtěla :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
12.12.11 17:23

Ty jo takový krásný bříška tady:-D Já fotku nahýho pupíku nemám, měla jsem strie tak se mi to ani nechtělo fotit. Ale 2tu mám oblečené:-) Ta v tom fialovém je asi 22-23tt, ta druhá(jsem tam schovaná na pravém kraji) 7týdnů před porodem. A to se mi pak ještě břich zvětšil:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
12.12.11 17:26

Tak já se taky přidám, holky, pár hodin před porodem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
nevsik
12.12.11 18:25
Markéta80 píše:

tak věřila bych že minimálně trojčátka to budou :mrgreen: :palec: 34tt? neuvěřitelný 8o teda klobouk dolů že máš ještě záda :potlesk: :oops:

• Citovat
  • Upravit
29577
12.12.11 18:29

Tak tu stále nakukuju a čekám,kdy se ozve Wendyy. No snad je všechno na dobré cestě a holka nám z nervíků nerodí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
12.12.11 18:30

Taky na ni dneska celý den myslím, hlavně, co její mamina. Přece jen, z očí do očí je to něco jiného než po telefonu., Tipuju, že buď vyměkla nebo jí dala pár facek - ale to se doufám nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
12.12.11 18:38

Wendy, omlouvám se za to, jak jsem minule byla hnusná. Jsem ráda, že jste se rozhodli si mimíska nechat. Mamka určitě brzy vychladne. Přeji hodně štěstí a držím pěstičky. Dej vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
12.12.11 18:49

jo a wendy-nahod taky fotečku :D ať můžeme porovnávat :mrgreen: ijnak dej hned vědět co a jak s mamkou-tady je to jedna velká zvědavá osoba (včetně mě :mrgreen: ) drž se holka!

• Citovat
  • Upravit
113
12.12.11 19:00

Ahojky holky :) Tak s mamkou to dopadlo dobře. Nejdřív nesouhlasila, ale s třídní jsme se dohodli na individuálním studiu, abych dokončila aspoň ten rok…no a to se mamce začalo zamlouvat. Zašli jsme na jídlo, a pak vyměkla. Začala se těšit :) Takže jsem ráda!!
No ve středu ještě poběhám ty úřady,doktora..a pak už jen čekat na porod :D
Fotky zítra nafotím a šoupnu je sem.
Jinak cvičila jsem v tělocviku normálně…akorát ted asi 2 týdny ne, to jsem si napsala vždycky omluvenku, nebo se nějak vymluvila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
12.12.11 19:03

holky neter sla na gyndu v lednu pred 4 roky, na kontrolu, bylo ji 17 let, a ze nevi z ceho ji roste bricho, ms mela pravidelnou. Volal do ordinaci svagrovou. Ta mela sok! Malem infarkt, byla totis v 7 mesici.
Mala se narodila v breznu maminka mela 17,5 a do rodneho listu otec se mohl zapsat az po dovrseni 18 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
12.12.11 19:06

jo a jeste jeden pribeh znami sedeli u znamych kdy nejmladsi dcera prinesla v rucniku zabalene mimi, ze ji jen bolelo bricho trochu a myslela ze to jsou vetry. Maminka ji umrela jak byla mala a v 17 ji nedoslo ze by mohla byt tehu. Nemela bricho nic. Mala mela jen 2 kg. Vubec nic nevedela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
12.12.11 19:08

mám radost wendy:-) že to takle s mamkou dopadlo :-)

A je fajn, že budeš mít alespoň ten rok… :-)

Jinak s tou neteří je to docela šok.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
12.12.11 19:10

A z jineho soudku teta mela uz 3 deti, tloustla protoze mela ledvinovou koliku a kazdy mesic mela ms. A pri jednom zachvatu ji odvezli do nemocnice a na chire zjistila ze rodi. Deti uz nechteli a proto nemeli pro deti nic doma. Narodili se ji dvojcata.
Mamcine sestrence prisli az v 5 mesici tehu ze ma mimi brala ha a mysleli si ze ma nador po mamce. A byl to pak kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3705
12.12.11 19:25
milas píše:
A z jineho soudku teta mela uz 3 deti, tloustla protoze mela ledvinovou koliku a kazdy mesic mela ms. A pri jednom zachvatu ji odvezli do nemocnice a na chire zjistila ze rodi. Deti uz nechteli a proto nemeli pro deti nic doma. Narodili se ji dvojcata.
Mamcine sestrence prisli az v 5 mesici tehu ze ma mimi brala ha a mysleli si ze ma nador po mamce. A byl to pak kluk.

Teda kam na ty příběhy chodíš??? 8o :palec: Hlavně že to vždycky dobře dopadlo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
12.12.11 19:35

Wendyyy… tak vidíš že to nakonec vše dobře dopadlo.. Mám radost že si mimi necháš , budeš dělat školu a mamka to vzala takhle :) Uvidíš, vše bude dobré..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100