Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
kocunka píše:Markéta80 píše:tak to je mazec…
no já měla taky mega, foceno v 34tt a v 35+3tt akutní sekce, Tomík měl 4140gr a 50cma ted počítam že bude ještě větší
. Nikdo nechápal že je tam jen jeden
![]()
proto já bych pupek neutajila a už ted jsou mě všechna trika malá
Markéta80 píše:
no já měla taky mega, foceno v 34tt a v 35+3tt akutní sekce, Tomík měl 4140gr a 50cma ted počítam že bude ještě větší
![]()
To bych teda nosit nechtěla ![]()
Ty jo takový krásný bříška tady:-D Já fotku nahýho pupíku nemám, měla jsem strie tak se mi to ani nechtělo fotit. Ale 2tu mám oblečené:-) Ta v tom fialovém je asi 22-23tt, ta druhá(jsem tam schovaná na pravém kraji) 7týdnů před porodem. A to se mi pak ještě břich zvětšil:-D
Markéta80 píše:
![]()
tak věřila bych že minimálně trojčátka to budou
34tt? neuvěřitelný
teda klobouk dolů že máš ještě záda
![]()
Tak tu stále nakukuju a čekám,kdy se ozve Wendyy. No snad je všechno na dobré cestě a holka nám z nervíků nerodí ![]()
Taky na ni dneska celý den myslím, hlavně, co její mamina. Přece jen, z očí do očí je to něco jiného než po telefonu., Tipuju, že buď vyměkla nebo jí dala pár facek - ale to se doufám nestalo.
Wendy, omlouvám se za to, jak jsem minule byla hnusná. Jsem ráda, že jste se rozhodli si mimíska nechat. Mamka určitě brzy vychladne. Přeji hodně štěstí a držím pěstičky. Dej vědět
jo a wendy-nahod taky fotečku
ať můžeme porovnávat
ijnak dej hned vědět co a jak s mamkou-tady je to jedna velká zvědavá osoba (včetně mě
) drž se holka!
Ahojky holky
Tak s mamkou to dopadlo dobře. Nejdřív nesouhlasila, ale s třídní jsme se dohodli na individuálním studiu, abych dokončila aspoň ten rok…no a to se mamce začalo zamlouvat. Zašli jsme na jídlo, a pak vyměkla. Začala se těšit
Takže jsem ráda!!
No ve středu ještě poběhám ty úřady,doktora..a pak už jen čekat na porod ![]()
Fotky zítra nafotím a šoupnu je sem.
Jinak cvičila jsem v tělocviku normálně…akorát ted asi 2 týdny ne, to jsem si napsala vždycky omluvenku, nebo se nějak vymluvila ![]()
holky neter sla na gyndu v lednu pred 4 roky, na kontrolu, bylo ji 17 let, a ze nevi z ceho ji roste bricho, ms mela pravidelnou. Volal do ordinaci svagrovou. Ta mela sok! Malem infarkt, byla totis v 7 mesici.
Mala se narodila v breznu maminka mela 17,5 a do rodneho listu otec se mohl zapsat az po dovrseni 18 let.
jo a jeste jeden pribeh znami sedeli u znamych kdy nejmladsi dcera prinesla v rucniku zabalene mimi, ze ji jen bolelo bricho trochu a myslela ze to jsou vetry. Maminka ji umrela jak byla mala a v 17 ji nedoslo ze by mohla byt tehu. Nemela bricho nic. Mala mela jen 2 kg. Vubec nic nevedela.
mám radost wendy:-) že to takle s mamkou dopadlo ![]()
A je fajn, že budeš mít alespoň ten rok… ![]()
Jinak s tou neteří je to docela šok.. ![]()
A z jineho soudku teta mela uz 3 deti, tloustla protoze mela ledvinovou koliku a kazdy mesic mela ms. A pri jednom zachvatu ji odvezli do nemocnice a na chire zjistila ze rodi. Deti uz nechteli a proto nemeli pro deti nic doma. Narodili se ji dvojcata.
Mamcine sestrence prisli az v 5 mesici tehu ze ma mimi brala ha a mysleli si ze ma nador po mamce. A byl to pak kluk.
milas píše:
A z jineho soudku teta mela uz 3 deti, tloustla protoze mela ledvinovou koliku a kazdy mesic mela ms. A pri jednom zachvatu ji odvezli do nemocnice a na chire zjistila ze rodi. Deti uz nechteli a proto nemeli pro deti nic doma. Narodili se ji dvojcata.
Mamcine sestrence prisli az v 5 mesici tehu ze ma mimi brala ha a mysleli si ze ma nador po mamce. A byl to pak kluk.
Teda kam na ty příběhy chodíš???
Hlavně že to vždycky dobře dopadlo ![]()
Wendyyy… tak vidíš že to nakonec vše dobře dopadlo.. Mám radost že si mimi necháš , budeš dělat školu a mamka to vzala takhle
Uvidíš, vše bude dobré..