Utajené těhotenství nezletilé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8911
13.12.11 18:55
Wendyyy píše: …Pak bych kdyžtak taky šla na nějakou brigádu aby bylo víc peněz :)

Ale jdi ty šišo! :roll: :lol: Budeš ráda že „žiješ“, ještě tak chodit po brigádách. No však uvidíš… :jazyk: ;) Ty budeš mít na starosti mimčo a když to bude fakt hodné mimi, :srdce: tak si hlavně dodělej školu! ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
13.12.11 20:11
sindy017 píše:
tak sem si přečetla celou diskusi a nestačím koukat :-) jsem ráda že ses takhle rozhodla . já sem v červenci porodila mrtvou holčičku a musim přiznat že mi u tvé diskuze káplo par slziček . Moc ti to přeju .Uvidíš že to zvládneš :-) já Jdu zítra va GY a tak se uvidí jestli se nám to povedlo po 5ti měsících smutku :-( holky myslete na mě kéž by tam byla aspon malinká fazolka . :oops: :,(

Sindy budu na tebe moc myslet, já v květnu přišla o holčičku, teď čekáme další…naštěstí :andel: Držím pěstičky k fazolce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
13.12.11 20:15
sindy017 píše:
DĚKUJI VŠEM :-) strašně to bolí a je jasné že na to nikdy nezapomenu … strašně bych si přála holčičku byla tak nádherná :-( snad to zítra výjde

také jsem měla holčičku, krásnou, zdravou 3550g, úžasná, skore 10-10-9, nádhera. 12.5. se narodila, 13.5. nás opustila. Z pitvy se nic neprokázalo, což je samo o sobě divné, že měla vše v pořádku, že byla v pořádku a výsledky z DNA záhadně zmizely.....bolí to moc Sindy, ael jak jsem těhu, tak je to již jiná bolest, ale bolí to stále a stále bude :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
13.12.11 20:36
Káčulaa píše:
sindy017 píše:
DĚKUJI VŠEM :-) strašně to bolí a je jasné že na to nikdy nezapomenu … strašně bych si přála holčičku byla tak nádherná :-( snad to zítra výjde
také jsem měla holčičku, krásnou, zdravou 3550g, úžasná, skore 10-10-9, nádhera. 12.5. se narodila, 13.5. nás opustila. Z pitvy se nic neprokázalo, což je samo o sobě divné, že měla vše v pořádku, že byla v pořádku a výsledky z DNA záhadně zmizely.....bolí to moc Sindy, ael jak jsem těhu, tak je to již jiná bolest, ale bolí to stále a stále bude :andel:

Holky to mě moc mrzí :( je to to nejhorší,co se snad může stát člověku.Tak vám přeji,atˇvám ty další těhotenství už dopadnou na jedničku :srdce: u nás kolegyni v práci umřela 12tiletá holčička,je to už asi sedm let,ale pořád na ni často vzpomíná a mě nevadí se s ní o tom bavit,ale vím,že někomu to třeba nedělá dobře,někdo to nedává psychicky,vyslechnout ji.Držím vám palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
13.12.11 20:41
katcha83 píše:
Káčulaa píše:
sindy017 píše:
také jsem měla holčičku, krásnou, zdravou 3550g, úžasná, skore 10-10-9, nádhera. 12.5. se narodila, 13.5. nás opustila. Z pitvy se nic neprokázalo, což je samo o sobě divné, že měla vše v pořádku, že byla v pořádku a výsledky z DNA záhadně zmizely.....bolí to moc Sindy, ael jak jsem těhu, tak je to již jiná bolest, ale bolí to stále a stále bude :andel:
Holky to mě moc mrzí :( je to to nejhorší,co se snad může stát člověku.Tak vám přeji,atˇvám ty další těhotenství už dopadnou na jedničku :srdce: u nás kolegyni v práci umřela 12tiletá holčička,je to už asi sedm let,ale pořád na ni často vzpomíná a mě nevadí se s ní o tom bavit,ale vím,že někomu to třeba nedělá dobře,někdo to nedává psychicky,vyslechnout ji.Držím vám palce.

to si vůbec nedovedu představit, mě stačily ty 2 hodiny, co jsem ji měl v náručí a kojila jí…mám tak starou dceru, nepředstavitelnééééééééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
13.12.11 21:18

Káčulaa, Sindy017, to mě strašně mrzí, hrozné, jak je svět nespravedlivý. :,( držím palce, oběma.

Wendy, to je super, že to takhle pokračuje:-) a docela koukám, že vás tam přítelovo šéf nechá bydlet, to se málokdy vidí. super:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
13.12.11 21:22

Káčula, Sindy bože holky to by se nemělo dít. Je mi vás strašně líto a přeju, ať je to to poslední neštěstí, které vás potkalo. :hug:
Wendyy balíček jsem dneska poslala, tak doufám, že se bude všechno hodit.
A tvoje bříško? To snad ani není možný. Kde toho mrňouška schováváš? Nemáš ho na zádech? :lol: Taky už se nedivím, že si nikdo nevšiml.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
13.12.11 21:42

wendy:pak nám napiš,co to bude,jo a jak se bude jmenovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
13.12.11 22:07
sindy017 píše:
tak sem si přečetla celou diskusi a nestačím koukat :-) jsem ráda že ses takhle rozhodla . já sem v červenci porodila mrtvou holčičku a musim přiznat že mi u tvé diskuze káplo par slziček . Moc ti to přeju .Uvidíš že to zvládneš :-) já Jdu zítra va GY a tak se uvidí jestli se nám to povedlo po 5ti měsících smutku :-( holky myslete na mě kéž by tam byla aspon malinká fazolka . :oops: :,(

Myslím a mooooooc držím pěstičky!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
13.12.11 22:10

Holky přeji hodně štěstí. Jste nesmírně silné. Máme měsíčního synka a přijít o něj??? Nepředstavitelné!!! Nepřežila bych!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
14.12.11 00:26

Wendy..přečti si deníček „když dítě porodí dítě.“ Zvedne ti náladu a uvidíš, že se vše dá zvládnout a nejsi sama, kdo takhle mladý se stane maminkou. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.11 11:34

Holky je mi to tak líto, je vidět že jste silné, obdivuji Vás :srdce:
Tak co ta Wendy, co prohlídka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
14.12.11 12:55

WENDY Tak jak to dopadlo u dr.?A co ty úřady stihla sis něco vyřídit?Jsem napnutá jako špagát 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg
14.12.11 17:10

Wendy tak cooo?:))

• Citovat
  • Upravit
14.12.11 17:47

Wendy :cert: :mrgreen: tak cooo, já sem zvědavá šíleně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat