Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Wendyyy píše: …Pak bych kdyžtak taky šla na nějakou brigádu aby bylo víc peněz
Ale jdi ty šišo!
Budeš ráda že „žiješ“, ještě tak chodit po brigádách. No však uvidíš…
Ty budeš mít na starosti mimčo a když to bude fakt hodné mimi,
tak si hlavně dodělej školu!
![]()
sindy017 píše:
tak sem si přečetla celou diskusi a nestačím koukatjsem ráda že ses takhle rozhodla . já sem v červenci porodila mrtvou holčičku a musim přiznat že mi u tvé diskuze káplo par slziček . Moc ti to přeju .Uvidíš že to zvládneš
já Jdu zítra va GY a tak se uvidí jestli se nám to povedlo po 5ti měsících smutku
holky myslete na mě kéž by tam byla aspon malinká fazolka .
![]()
Sindy budu na tebe moc myslet, já v květnu přišla o holčičku, teď čekáme další…naštěstí
Držím pěstičky k fazolce
sindy017 píše:
DĚKUJI VŠEMstrašně to bolí a je jasné že na to nikdy nezapomenu … strašně bych si přála holčičku byla tak nádherná
snad to zítra výjde
také jsem měla holčičku, krásnou, zdravou 3550g, úžasná, skore 10-10-9, nádhera. 12.5. se narodila, 13.5. nás opustila. Z pitvy se nic neprokázalo, což je samo o sobě divné, že měla vše v pořádku, že byla v pořádku a výsledky z DNA záhadně zmizely.....bolí to moc Sindy, ael jak jsem těhu, tak je to již jiná bolest, ale bolí to stále a stále bude ![]()
Káčulaa píše:sindy017 píše:také jsem měla holčičku, krásnou, zdravou 3550g, úžasná, skore 10-10-9, nádhera. 12.5. se narodila, 13.5. nás opustila. Z pitvy se nic neprokázalo, což je samo o sobě divné, že měla vše v pořádku, že byla v pořádku a výsledky z DNA záhadně zmizely.....bolí to moc Sindy, ael jak jsem těhu, tak je to již jiná bolest, ale bolí to stále a stále bude
DĚKUJI VŠEMstrašně to bolí a je jasné že na to nikdy nezapomenu … strašně bych si přála holčičku byla tak nádherná
snad to zítra výjde
Holky to mě moc mrzí
je to to nejhorší,co se snad může stát člověku.Tak vám přeji,atˇvám ty další těhotenství už dopadnou na jedničku
u nás kolegyni v práci umřela 12tiletá holčička,je to už asi sedm let,ale pořád na ni často vzpomíná a mě nevadí se s ní o tom bavit,ale vím,že někomu to třeba nedělá dobře,někdo to nedává psychicky,vyslechnout ji.Držím vám palce.
katcha83 píše:Káčulaa píše:Holky to mě moc mrzísindy017 píše:také jsem měla holčičku, krásnou, zdravou 3550g, úžasná, skore 10-10-9, nádhera. 12.5. se narodila, 13.5. nás opustila. Z pitvy se nic neprokázalo, což je samo o sobě divné, že měla vše v pořádku, že byla v pořádku a výsledky z DNA záhadně zmizely.....bolí to moc Sindy, ael jak jsem těhu, tak je to již jiná bolest, ale bolí to stále a stále bude
snad to zítra výjde
je to to nejhorší,co se snad může stát člověku.Tak vám přeji,atˇvám ty další těhotenství už dopadnou na jedničku
u nás kolegyni v práci umřela 12tiletá holčička,je to už asi sedm let,ale pořád na ni často vzpomíná a mě nevadí se s ní o tom bavit,ale vím,že někomu to třeba nedělá dobře,někdo to nedává psychicky,vyslechnout ji.Držím vám palce.
to si vůbec nedovedu představit, mě stačily ty 2 hodiny, co jsem ji měl v náručí a kojila jí…mám tak starou dceru, nepředstavitelnééééééééé
Káčulaa, Sindy017, to mě strašně mrzí, hrozné, jak je svět nespravedlivý.
držím palce, oběma.
Wendy, to je super, že to takhle pokračuje:-) a docela koukám, že vás tam přítelovo šéf nechá bydlet, to se málokdy vidí. super:-)
Káčula, Sindy bože holky to by se nemělo dít. Je mi vás strašně líto a přeju, ať je to to poslední neštěstí, které vás potkalo. ![]()
Wendyy balíček jsem dneska poslala, tak doufám, že se bude všechno hodit.
A tvoje bříško? To snad ani není možný. Kde toho mrňouška schováváš? Nemáš ho na zádech?
Taky už se nedivím, že si nikdo nevšiml.
sindy017 píše:
tak sem si přečetla celou diskusi a nestačím koukatjsem ráda že ses takhle rozhodla . já sem v červenci porodila mrtvou holčičku a musim přiznat že mi u tvé diskuze káplo par slziček . Moc ti to přeju .Uvidíš že to zvládneš
já Jdu zítra va GY a tak se uvidí jestli se nám to povedlo po 5ti měsících smutku
holky myslete na mě kéž by tam byla aspon malinká fazolka .
![]()
Myslím a mooooooc držím pěstičky!!!!
Holky přeji hodně štěstí. Jste nesmírně silné. Máme měsíčního synka a přijít o něj??? Nepředstavitelné!!! Nepřežila bych!!!
Wendy..přečti si deníček „když dítě porodí dítě.“ Zvedne ti náladu a uvidíš, že se vše dá zvládnout a nejsi sama, kdo takhle mladý se stane maminkou. ![]()
Holky je mi to tak líto, je vidět že jste silné, obdivuji Vás ![]()
Tak co ta Wendy, co prohlídka ![]()
WENDY Tak jak to dopadlo u dr.?A co ty úřady stihla sis něco vyřídit?Jsem napnutá jako špagát ![]()