Utajené těhotenství nezletilé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3471
16.12.11 11:53

Wendy, moc pěkná jména :palec: . Adélku jsem taky chtěla, nějak neprošla :( . Balík ode ,mne ti dorazil? Nakonec měl přes 10 kilo, :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
16.12.11 11:59
Wendyyy píše:
sněhurka a nelinka- oblečení už asi né, ale hračky klidně, těch moc nemáme :)
nevsik- Už čekáme na balíček :) To víš, byly to její věci.. a tys jí je odnesla :D
Já myslím že ještě dlouho nic nebude, cítím se tak fit, že bych aj běhat šla..kdybych na to nebyla líná :D :D

nevzdechla po nich už minimálně půl roku ale jak jsem je začala balit…to byl najednou tyátr :mrgreen: běhat jo? 8o :lol: před porodem byl můj celodenní úkol zvednout se z postele-a to ne proto že by se mi chtělo ale že to bylo nadlouho :lol: jen hezky lenoš a odpočívej,abys pak nakonec nepřenášela… což se u většiny holčiček stává a já říkám-Adélka si počká ;)

• Citovat
  • Upravit
17925
16.12.11 12:36

Wendy-Hodně si toho važ holky z Emimina ti moc pomohly :dance: :dance: to je ten nejhezčí dárek co ti mohly dát :srdce: .
A Hlavní je že si tě přítel hýčká uživej si poslední chvílu z bříškem pak už ti vše nastane ale nebudeš litovat si myslím.
Patrik a Adélka jsou moc hezká jména.
A nevzdávej se a drž se toho přísloví že budeš mocinky štastná. :hug: .
Já to štěstí taky našla.
Taky ti mohu poslat nějaké hračky po klucích zda chceš ještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
16.12.11 15:04

Tento příběh je tak nádherný,sleduji ho od začátku.Z původní skoro bezvýchodný situace je to radost z očekávaného človíčka.Holky tu hodně pomohly…a asi největší podíl na tom zvratu má třídní učitelka.Ta podala tu pomocnou ruku.Ještě že takový lidi ještě existují.I když by se miminko mělo u adoptivních rodičů určitě výborně / jsou to lidé,kteří moooc touží po miminku /,tak pro tebe by to bylo pro celý život smutné a náročné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
16.12.11 15:31
lasička1 píše:
Tento příběh je tak nádherný,sleduji ho od začátku.Z původní skoro bezvýchodný situace je to radost z očekávaného človíčka.Holky tu hodně pomohly…a asi největší podíl na tom zvratu má třídní učitelka.Ta podala tu pomocnou ruku.Ještě že takový lidi ještě existují.I když by se miminko mělo u adoptivních rodičů určitě výborně / jsou to lidé,kteří moooc touží po miminku /,tak pro tebe by to bylo pro celý život smutné a náročné.

Ano, souhlasim :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
16.12.11 15:32

Lasičko-Máš pravdu :lol: .
Fakt i mě uplně dojal ten její příběh a moc ráda jí pomužu jak jen budu moci.
když bude potřebovat oblečení není problém.
A Paní učitelka je hodná takovích lidí je málo kdo by se zastal studentky která má takovej problém.
A držím palečky jako všechny maminky ci tu jsou a kteří jí moc pomohly se rozhodnout co jejím miminku.
Wendy-Holka drž se hodně jsi statečná a z rodiči jsi to zvládla taky jen tak dál.Bojuj si velká bojovnice. :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
16.12.11 15:54

Wendy, běhat jo? To jsi dobrá:-) já měla energie dost až do porodu, den po termínu jsme byli na 8km vycházce a na rozhledně:-) ale běhat bych teda neběhala:-) nakonec mi porod stejně vyvolávali, mně se malou vypudit nepodařilo:-)
Hezká jména máte. Pořád kroutím hlavou nad tím obratem o 180stupnu-nejdriv adopce a ted se tesite. Ale to je mooooc dobře :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
16.12.11 17:22

Dcera od známé prožívá teď něco podobného jako Wendy - je jí ale 19 let, přesto jsou příběhy dost podobné. Tají to, máma nic neví a ona je v prváku na škole. Jak tohle dopadne, zůstává záhadou. Holčina má asi 40 kg, takže vynechaná menstruace pro ni není překvápko - kvůli váze to je u ní běžné. No jo, ale když vynechala i ta třetí, tak šla k doktorce. Teď prožívá tak trochu šok, protože to nečekala. Ale chce si to nechat. Selhala jí antikoncepce. Inu, stát se to může, jak je vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
16.12.11 20:52
Wendyyy píše:
Ahojky holky, oblečení už nepotřebuji..myslím že toho budu mít pro malé hodně :)
V té drogérce se určitě zaregistruju, jen ji mám trošku dál, ale tak to nevadí, máme auto..tak tam vždycky sjedem :D
Přítel si mě ted hýčká…ono těhotenství je v jistých směrech užitečná věc. Potřeboval opravit brzdy na autě, všude mu řekli že tak to týdne mu to opraví..a když řekl že má těhotnou přítelkyni, tak hned v ten den odjížděl s novýma brzdama :D
Už se nemůžu dočkat! Strašně se na ten porod těším… :dance: To čekání je fakt hrozné :D V úterý ještě jedu na otočku k našim, pro dárky co pro mě mamka má k Vánocům, protože pak bych se tam asi těžko dostala. Tak snad budu mít pohodlnou cestu :D
Jinak jména už máme a nakonec jsou úplně jiné, protože Pavlíka už v rodině mám, tak jsme vybrali Patrika a holku Adélku :) :mavam:

Hlavně si vem tašku do porodnice!! :D
Nikdy nevíš :nevim:
Jinak držím palce i na nohou :kytka: (těšit se na porad)já rodila 27hod. se vším všudy :zed: .
Adélka je krásné můžeš jí říkat třeba Adi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
16.12.11 21:40

Teda Wendy, ty se nebojíš cestovat pár dní před porodem? :-) Jak psala Gazolda - tašku do porodnice s sebou, jeden nikdy neví. :-) Ať to nemáš i s adrenalinem. :-) Jinak moc chválím jména, vybrali jste opravdu dobře, hlavně ten Patrik se mi líbí, to poslední dobou člověk moc neslyší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kissinka01
17.12.11 01:21

teda holky já ještě těhu nejsem :( ale moc rada sem chodím a pročítám si občas diskuze když mě něco zaujme, to víte sbírám informace, chci být ready až konečně uvidím svou fazolku i já :( ale tahle diskuze mě vážně hodně zaujala. No Wendy držím všechny palečky co mám a myslím,že její rozhodnutí je super. Já myslím,že v jejím věku je normální bát se reakce rodičů hlavně pokud je sama zná a ví jací jsou. I když jak se potvrdilo, je vidět, že prďolka změní skutečně vše. Přečetla jsem to jedním dechem :D nicméně, jména krásný,ale ten malinký pupíček je až k neuvěření. :lol: a ještě jedna věc mě tu zahřála u srdíčka…jak ještě pořád mezi námi existují lidé, kteří si umí pomáhat. Takových už moc není dneska a je to supr. A je bezva,že se tu našli mamči, které Wendy podpořili a ne jí odsoudili. Omlouvám se za svůj příspěvek,ale nějak mi to nedalo to neokomentovat, zanechalo to ve mě zajímavý,ale hezký pocit. Tak Wendy ať se tobě i malinkému daří…a určitě vše zvládnete. Mimochodem kukala jsem , že máš termín na 22 :) ten den já se vracím z Anglie tak na vás budu myslet. A určitě budu dál sledovat jak vám to jde:) ještě jednou se omlouvám za svůj příspěvek k ,, ničemu" ale em taková nějaká celá na měko, z toho čekaní na // :( mějte se fanfárově

• Citovat
  • Upravit
5429
17.12.11 02:44

Jsem moc ráda,že Tvůj příběh tak dobře dopadl.
Přeji bezproblémový porod a zdravé miminko.
Moc se těším,až se dovíme že je mimi na světě.
Též bych Ti ráda pomohla s věcmi pro miminko.
Dej vědět,pokud by jsi něco potřebovala-klidně přes SZ.
Držím palce a moc na Tebe myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlasena
17.12.11 04:58

https://www.emimino.cz/…atem-mesici/
tak nevim, trochu si to protireci

• Citovat
  • Upravit
5254
17.12.11 05:08
neprihlasena píše:
https://www.emimino.cz/…atem-mesici/
tak nevim, trochu si to protireci

Nic neobvyklého, wendy byla určitě vyděšená, když to zjistila a tak si trochu ubrala věk. Chápu to, i to že přemýšlela nad potratem, ale super že se rozhodla miminko si nechat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
17.12.11 08:22

Děkuju holky, že držíte palečky! :) Ty dny se strašně táhnou, to je neuvěřitelný…už bych sem tak ráda napsala, že je to kluk/ holka…váží tolik a tolik…a přidala fotečky, ale ono furt nic :D Ještě mám pořád 5 dní k termínu.. :D Tak místo běhání, jsem začala aspoň uklízet :D No tu tašku si sebou radši vezmu, ale nemyslím si že to příjde…a kdyby jo..snad mě to nechytne ve vlaku :D Jééj to by byl adrenalin :mrgreen:
A co se týká té poradny…věk je vymyšlený, napsala jsem tam schválně míň, aby to víc vyznělo jako tragédie, protože v 17ti mít dítě je už celkem normální. A ptala jsem se na potrat, jelikož jedna holka od nás z města byla těhotná a nechtěla to, ale její mamka jí potrat nesvolila…ona přesto samovolně v půlce těhotenství potratila…říkalo se že si to udělala sama, tak mě zajímalo jak. No…co říct..měla jsem všemožné myšlenky. Teď bych si za to nafackovala, jsem ráda za to jak jsem se rozhodla :) :srdce:
Jsem ráda že se jména líbí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky