Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Wendyyy píše:
Přidávám něco pro bombonka apodobné[/citaceWendy
Wendyyy píše:
Přidávám něco pro bombonka apodobnéWendyyy, četla jsem tuto diskuzi a protože mám stejně starou dceru, tak o to víc mě to zajímalo,ale je pravda, že i já patřila mezy ty, které pochybovaly, přeci jenom, těch zvratů a změn bylo na můj vkus až moc, ale G R A T U L U J I
a věř, že budeš dobrá máma, já rodila prvně 24.12.1991 a bylo mi 18let a 4 měsíce,ale bylo to plánované dítko mj. dneska slavíme jeho 20. narozeniny a neměnila bych, celé roky jsem si říkala, že je dobře, že jsem děti měla takhle brzy, no..a dneska jsem ve věku, kdy si říkám, že bych to ještě jednou chtěla prožít.
Takže, hodně štěstí, krásné vánoce a hlavně…věř si, zvládneš to, ikdyby jsi měla na začátku jiný pocit…
Wendy já ti věřím, jako to víš že se najde někdo kdo bude rejpat a závidět
Nic si z toho nedělej, si šikovná holka a vše zvládneš, možná dobře že si to sem dala ![]()
Wendyyy píše:
Přidávám něco pro bombonka apodobné
Ty jsi frajerka.
![]()
Wendy, prosímtě, uprav si tu fotku a zamaž to rodné číslo. Nejsem paranoidní, ale radši to hned udělej ![]()
Jinak, super, čekám, jestli se dotyčná alespoň omluví.
Už se opakuju, ale jsem na Tebe hrdá! A šťastná i za Tebe! A ty zvraty? Já je čekala hned po Tvém prvním příspěvku, nevím jak, ale cítila jsem, že to dítě chceš.
Wendyyy píše:
Přidávám něco pro bombonka apodobné
Hele, ořízni si tu fotku, ať tam není vidět rodné číslo. To je zase pro tvoji ochranu. ![]()
Wendy v tom případě se opravdu omlouvám. Neřekla bych, že jsem rejpala, prostě to ve mě budilo nedůvěru, ty šílené zvraty jak v telenovele
. Nebyla jsem sama a nestyděla jsem se svůj názor vyjádřit a nevystupovala jsem pod anonymem.
Buď i nadále rozhodnutá v to dobré, uvidíš, že to zvládneš,v 17ti jsi už dospělá natolik, že nebude problém, aby ses o miminko sama postarala, podle psaní, výrazů, úvah jsi velmi inteligentní holka a já smekám před tvým nádherným rozhodnutím
.
Diskuzi jsem četla celou poctivě, zarazila jsem se u řádku, že miminko na břicho po porodu nechceš… vím, že už je jiná situace.. a nenech se o to ochudit, všechny maminky mi dají za pravdu, bezprostředně po porodu není nic krásnějšího, než toho malého úžasného tvorečka takhle cítit.
Přeji mnoho štěstí. ![]()
bombonek píše:
Wendy v tom případě se opravdu omlouvám. Neřekla bych, že jsem rejpala, prostě to ve mě budilo nedůvěru, ty šílené zvraty jak v telenovele. Nebyla jsem sama a nestyděla jsem se svůj názor vyjádřit a nevystupovala jsem pod anonymem.
Buď i nadále rozhodnutá v to dobré, uvidíš, že to zvládneš,v 17ti jsi už dospělá natolik, že nebude problém, aby ses o miminko sama postarala, podle psaní, výrazů, úvah jsi velmi inteligentní holka a já smekám před tvým nádherným rozhodnutím.
Diskuzi jsem četla celou poctivě, zarazila jsem se u řádku, že miminko na břicho po porodu nechceš… vím, že už je jiná situace.. a nenech se o to ochudit, všechny maminky mi dají za pravdu, bezprostředně po porodu není nic krásnějšího, než toho malého úžasného tvorečka takhle cítit.
Přeji mnoho štěstí.
Klobouk dolů, děkuju, vážím si lidí, kteří se umí omluvit. Je to jedna z těch úžasných vlastností, která mnohým chybí!
A s tím, co Tě zarazilo, Wendy oprav mne, ale cítila jsem to jako obranou reakci „kyselé hrozny“. Prostě nevidím východisko, jak si dítě nechat, tak si to alespoň pro sebe znechutím, aby to pak tolik nebolelo…
Madlen vůůbec,no zasloužilá už fakt jsem,jedné z mých dcer táhne na 22
.
Ester máš pravdu, Wendy už si o tom všem asi opravdu hodně nastudovala a tudíž ví, že je toto snad ten nejemotivnější okamžik a nechtěla se jakkoliv připoutávat, to dává smysl. Chytrá holka, ta by to snad mohla vyučovat a to ještě ani nerodila ![]()
Wendy no tak jsem chytřejší. Víš,proč tě to maličké tak kope? Máš placentu na zadní stěně,takže nepřekáží vepředu,proto maličké tak intenzivně cítíš.
A já se přiznám,že si spíš tipuju holku,páč holky jsou v cestě za vajíčkem rychlejší.Jsem toho sama příkladem, 2 x nechtěné těho,pokaždé baba. No I KDYŽ u mně i při tom „chtěném“ to byla zase baba ![]()
Příspěvek upraven 17.12.11 v 12:37
bombonek píše: …Neřekla bych, že jsem rejpala, prostě to ve mě budilo nedůvěru, ty šílené zvraty jak v telenovele. …
Na mně ten přerod z „nechci ho, nejde to, nedělám si k němu citovou vazbu“ na „necháme si ho, moc se těším“ byl taky trošku rychle. Budilo to ve mně nedůvěru. Vysvětluji si to tak, že tam ta touha v podvědomí byla, zatlačovaná, hlavou zadupávaná. A když se vyskytla jiskřička naděje, že by to šlo, tak po tom zakladatelka „skočila jak slepice po flusu“ a proto to bylo tak rychlé.
Jinak souhlasím, že píše velmi rozumně. A to mi paradoxne neštymovalo s pro mě nepochopitelným tutláním a rozhodnutím raději dát dítě pryč, než se k tomu přiznat.
No, ale vzhledem k tomu, že už si nepamatuji, jaký trdlo jsem byla v 17 letech, tak to považuji za docel dobře možné…
![]()
Zakladatelko, drž se. Fandím ti! ![]()
berry4 píše:Madlen vůůbec,no zasloužilá už fakt jsem,jedné z mých dcer táhne na 22
.
Četla jsem Tvoje deníčky jedním dechem a máš opravdu můj obdiv.
Wendy tak se omlouvám, že jsem ti na začátku nevěřila, přeji ať vše dobře dopadne a přidám taky jednoho tipa holčička 48cm/2879g. Renča
Já se nedivím že mi někdo nevěřil. Navíc pokud jste tu už měly takové případy, že si někdo vymýšlel příběhy, tak je to pochopitelné
Ale aspoň jsem to nějak dokázala..slovy bych asi nikoho nepřesvědčila.
No snažila jsem se tu fotku smazat, pořád mi to tam píše že je fotka smazána, ale já ji tam furt vidím, takže je tam nebo ne? ![]()
berry4- Ajoo..no já těm zkratkám vůbec nerozumím
Tak teď jsme zas o něco chytřejší ![]()
Holky, chtěla bych se zeptat..dostala jsem seznam co sebou do porodnice a je tam napsané malé a velké pleny. Jak v obchodě poznám, které jsou malé a které velké? ![]()
A co vy jste si vůbec do porodnice braly? Ten seznam je takový všeobecný, ale prý něco ani nevyužiju, tak mě zajímá co je opravdu potřeba..ať zas netahám plno zbytečných věcí
Děkuju ![]()
Ahojky.
Wendy-Tipuji to chlpečka z váhou 2900g.48.cm.
Hlavní aby jste oba byly zdraví a nic vám nechybělo.
A nedělej si z toho velkou hlavu dopadlo jak to mělo byt asi. ![]()
A všechny ti drží palečky.