Utajené těhotenství nezletilé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85
17.12.11 09:04
Anonymní píše:
Zdravim jen bych se chtela zeptat jestli tu Wendy nekdo znate osobne?? vim ze me ted asi ukamenujete ale na tehle vecickach co chcete posilat by se dalo nejaka ta kacka i vydelat nevim nemam moc duvery k cizim lidem kdyz ani nevim jestli vubec exisktuje napriklad tehotna 17 leta Wendy at to neni nejakej podraz a pollete tam vecicky kde to neni nutne radeji pisu anonymne nezlobte se :)

Předpokládám, že osobně z ruky do ruky nikdo věci nepředal?
Celý příběh je od počátku podezdřelý. Vzpomeňte si na Markýska, také dokázala bájit na XXX stran osobní příběhy, lékařské diagnozy a co pak bylo za poprask. Přestaňte být tak důvěřiví, dojemné příběhy plné zvratů vždy přitahovaly pozornost že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
17.12.11 09:09
Wendyyy píše: …věk je vymyšlený, napsala jsem tam schválně míň, aby to víc vyznělo jako tragédie…

o to přesně jde že? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
17.12.11 09:20
bombonek píše:
Anonymní píše:
Zdravim jen bych se chtela zeptat jestli tu Wendy nekdo znate osobne?? vim ze me ted asi ukamenujete ale na tehle vecickach co chcete posilat by se dalo nejaka ta kacka i vydelat nevim nemam moc duvery k cizim lidem kdyz ani nevim jestli vubec exisktuje napriklad tehotna 17 leta Wendy at to neni nejakej podraz a pollete tam vecicky kde to neni nutne radeji pisu anonymne nezlobte se :)
Celý příběh je od počátku podezdřelý. Vzpomeňte si na Markýska, také dokázala bájit na XXX stran osobní příběhy, lékařské diagnozy a co pak bylo za poprask. Přestaňte být tak důvěřiví, dojemné příběhy plné zvratů vždy přitahovaly pozornost že?

Chci být dále důvěřivá a věřit v dobré konce. A myslím, že jedna paní tady se s ní domlouvala na osobním předání věcí. Nechej to být i nás důvěřivé najivky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.11 09:26

Raději anonymně :-) celou dobu jsem věřila, že je to tak jak Wendy píše, ale pak mě párkrát také napadlo, jestli nejde o výmysl… Zvlášť u těch nečekaných obratů a změn názorů :-) ale doufám, že je vše tak jak Wendy píše a všechny ty věcičky, které dostala jsou opravdu pro její miminko a ne pro „obchod“ :-)
Každopádně přeji jen samé radosti s miminkem :palec:

• Citovat
  • Upravit
113
17.12.11 09:30

bonbonek- A o co myslíš že mi jde? Já jsem tady přišla úplně z jiného důvodu, než jak to nakonec dopadlo. Chtěla jsem dát dítě pryč a né si ho nechat. Mám ti vyfotit těhotenský průkaz, kde je přímo napsaná má první prohlídka a můj věk? Klidně to sem dám, protože vše co jsem napsala je pravdivé a nemám problém s tím to dokázat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
17.12.11 09:34
bombonek píše:
Anonymní píše:
Celý příběh je od počátku podezdřelý. Vzpomeňte si na Markýska, také dokázala bájit na XXX stran osobní příběhy, lékařské diagnozy a co pak bylo za poprask. Přestaňte být tak důvěřiví, dojemné příběhy plné zvratů vždy přitahovaly pozornost že?

proč to řešíš? když tomu nevěříš tak nás nechej být,je to naše osobní věc! když si to pročteš tak wendy po nás nic nechtěla-byla to naše vůle a náš výmysl jí pomoct…takže co ti vadí? myslím že jsme tady každá sama za sebe schopné uznat co chceme udělat a jak nám to přijde správný-nevím proč se v každé takovéhle podobné diskuzi musí zaručeně objevit příspěvky a anonymy s informací jak necháme vydělat někoho dalšího…Boha,když se mi to nelíbí tak sem nelezu nebo alespoň nepřispívám! Kolikrát už tahle svatá pravda byla řečena…

• Citovat
  • Upravit
29577
17.12.11 09:35

Ta ,co měla ,nebo spíš chtěla a taky díky relativně malé vzdálenosti a možnosti uskutečnit předání osobně jsem já. Bohužel to stále ne z mé strany nevyšlo. ALE JEŠTĚ NENÍ VŠEM DNŮM KONEC,podle toho,jak to vypadá,by měla Wendy rodit v Brně,tak třeba se najde ta možnost,že mí dá vědět - telefon na sebe máme a já vás všechny dostanu šanci uklidnit a navíc sem vdechnu snad i fotečku mimíska ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
17.12.11 09:39
Myslím si, že zase není nutný se do holek, kterým se to nezdá, tolik navážet :-) Jen řekly svůj názor a nemyslím si, že nějak nepřijatelně. A upřímně se jim nedivím, v dnešním světě je možný všechno. Ale máš zase pravdu, že máš svou hlavu a je to jen tvá věc komu a co pošleš :) Holky to určitě špatně nemyslely, jen jsou možná nedůvěřivější než jiní :-)
Wendy, já tipuju kluka, 3890g a 49 cm :lol:
nevsik píše:
bombonek píše:
Anonymní píše:
proč to řešíš? když tomu nevěříš tak nás nechej být,je to naše osobní věc! když si to pročteš tak wendy po nás nic nechtěla-byla to naše vůle a náš výmysl jí pomoct…takže co ti vadí? myslím že jsme tady každá sama za sebe schopné uznat co chceme udělat a jak nám to přijde správný-nevím proč se v každé takovéhle podobné diskuzi musí zaručeně objevit příspěvky a anonymy s informací jak necháme vydělat někoho dalšího…Boha,když se mi to nelíbí tak sem nelezu nebo alespoň nepřispívám! Kolikrát už tahle svatá pravda byla řečena…
  • Citovat
  • Upravit
441
17.12.11 09:45

ahoj wendy.Ja sama mela dite v 18 a zvladla jsem to uplne v pohode.Neni duvod se bat.Dnes je Kubikovi skoro sedm a nelituju ani jedne minuty s nim.Dite neni prekazka v zivote,je to naopak neco co te posune dal.Je to proste clovicek,ktery ti zivot neznici.Urcite to zvladnes jako vsechny maminky.Budes mit krasny darek pod stromecek.Rodicu se neboj,nakonec budou radi.Preji moc stesti.Bohuzel nemohu pomoci s vybavickou.Doma se mi teteli pulrocni Adamek a vse co mu bylo male jsem dala kamaradce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
17.12.11 09:57
1miss1 píše:
Myslím si, že zase není nutný se do holek, kterým se to nezdá, tolik navážet :-) Jen řekly svůj názor a nemyslím si, že nějak nepřijatelně. A upřímně se jim nedivím, v dnešním světě je možný všechno. Ale máš zase pravdu, že máš svou hlavu a je to jen tvá věc komu a co pošleš :) Holky to určitě špatně nemyslely, jen jsou možná nedůvěřivější než jiní :-)
Wendy, já tipuju kluka, 3890g a 49 cm :lol:
nevsik píše:
bombonek píše:
Anonymní píše:

mě zase nepřijde nutný aby sem přispívaly holky jen proto aby řekly jakou děláme chybu a jak na to doplatíme…myslím že jsme si každá svým způsobem probrala jak budeme situaci řešit a věř mi že jsem tu nenakoukla a řekla si-ok,super,tak já pošlu balík. chtělo to trošku internetosobního poznání :lol: mě jen vadí že mi někdo začne podsouvat kde se stalo něco podobného a jak to dopadlo a ať na to myslím a vyzní mi to ať raději nic neposílám páč o to přijdu a stejně je to podraz. Kam by jsme dneska došly když by jsme se na všechno koukaly jako na podraz a průšvih? To se můžu rovnou zamknout do sklepa a zůstat schovaná páč dnešní svět je zlej…
pardon-je ráno a sněží a moje nálada je stejně mrazivá jako venku :cert: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3241
17.12.11 10:03
bombonek píše:
Anonymní píše:

A proč by to prostě jednou nemohla být opravdu mladá holka, co to myslí vážně, nevymýšlí si a potřebuje pomoct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
17.12.11 10:07
berry4 píše:
Ta ,co měla ,nebo spíš chtěla a taky díky relativně malé vzdálenosti a možnosti uskutečnit předání osobně jsem já. Bohužel to stále ne z mé strany nevyšlo. ALE JEŠTĚ NENÍ VŠEM DNŮM KONEC,podle toho,jak to vypadá,by měla Wendy rodit v Brně,tak třeba se najde ta možnost,že mí dá vědět - telefon na sebe máme a já vás všechny dostanu šanci uklidnit a navíc sem vdechnu snad i fotečku mimíska ;)

EDIT: Ještě jsem nedala svůj tip. Kluk, 49cm a 2950g.

Já jsem třeba ráda, že je Berry z Brna, protože věřím tomu, že všechny takové pochybovače pak přesvědčí, že Wendy je „opravdová“. :-) A taky je fajn, že Wendy bude mít docela v dosahu takovou zasloužilou maminku. :-) (Snad Tě to, Berry, neurazilo, bylo to myšleno jako poklona).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
17.12.11 10:14

Hnidopich se najde koukám všude…
bombonku ty nic posílat přeci nemusíš,nikdo nikoho nenutí holky se nabídly samy,tak o co ti jde? :nevim:

Wendyyy hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
17.12.11 11:19

Přidávám něco pro bombonka apodobné :)

Příspěvek upraven 17.12.11 v 13:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg