Utajené těhotenství nezletilé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nevsik
15.12.11 11:18
Budeš mít krásné vánoční překvapení. A já se přidám, sázím na holku, 48cm a 3070g:-)

my to budeme mít hooodně těsný :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Barushe
15.12.11 11:23

Tak já taky :mrgreen: klučina 3080g a 49cm :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1aktak1
15.12.11 11:24
Bery a nevíš jak to bude když jsou oba rodiče nezletilí???
berry4 píše:
Dnes o tomhle dávali pořed ve snídani s Nohou: od Nového roku pokud jeden z partnerů platí pojištění ,tak si můžou rodiče zažádat o RD v jaké délce chtějí.
Tak jako tak bude Wendy prvních 9 měsíců pobírat 7600 a potom částku podle toho,jakou si zažádá délku RD.
  • Citovat
  • Upravit
3209
15.12.11 11:49

tak já tipuju kluka 3125 g a 49 cm :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
15.12.11 12:07
1miss1 píše:
Bery a nevíš jak to bude když jsou oba rodiče nezletilí???
berry4 píše:
Dnes o tomhle dávali pořed ve snídani s Nohou: od Nového roku pokud jeden z partnerů platí pojištění ,tak si můžou rodiče zažádat o RD v jaké délce chtějí.
Tak jako tak bude Wendy prvních 9 měsíců pobírat 7600 a potom částku podle toho,jakou si zažádá délku RD.

Nemluvili o nezletilosti,pouze o účasti na pojištění. Což nemá žádný student. To za něj platí stát.(teda pokud nemá nějakou práci a neodvádí z příjmu daně a zdravotní ) Takže v případě,že jsou oba studenti,bez účasti na pojištění,je automatická 4 letá varianta.
Wendiin přítel má,jestli jsem dobře četla přes 20 let a pravděpodobně pracuje,takže tam by to pak neměl být žádný problém. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
15.12.11 13:19
berry4 píše:
Wendiin přítel má,jestli jsem dobře četla přes 20 let a pravděpodobně pracuje,takže tam by to pak neměl být žádný problém. :palec:

Vzhledem k tomu, že má bydlení zařízené od šéfa, tak pracuje určitě. Jen aby pracoval dostatečně dlouho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
15.12.11 13:49

Já tipuju kluka, protože kope jak fotbalista :D Ale váhu a výšku si podle mého bříška teda netroufnu říct :D Celkově jsem přibrala jen 6 kg :think: Ale uvidíme, co to nakonec bude :nevim: Ani mi to překvapení nevadí, hlavní je, že vím..že to nejsou dvojčata :D
Jinak doufám, že budu mít těch 7600 :) A nevíte jak je to s porodným? To dostanu, nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
15.12.11 13:58
Wendyyy píše:
Já tipuju kluka, protože kope jak fotbalista :D Ale váhu a výšku si podle mého bříška teda netroufnu říct :D Celkově jsem přibrala jen 6 kg :think: Ale uvidíme, co to nakonec bude :nevim: Ani mi to překvapení nevadí, hlavní je, že vím..že to nejsou dvojčata :D
Jinak doufám, že budu mít těch 7600 :) A nevíte jak je to s porodným? To dostanu, nebo ne?

Když si to necháš napsat na přítele,tak budeš mít ten větší příspěvek,ale od nového roku to snad má být 7100kč,ale ty to v prosinci asi ještě stihneš na těch 7600kč,a porodný bys podle mě měla určitě dostat,když si školačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
15.12.11 14:00
katcha83 píše:
Wendyyy píše:
Jinak doufám, že budu mít těch 7600 :) A nevíte jak je to s porodným? To dostanu, nebo ne?
Když si to necháš napsat na přítele,tak budeš mít ten větší příspěvek,ale od nového roku to snad má být 7100kč,ale ty to v prosinci asi ještě stihneš na těch 7600kč,a porodný bys podle mě měla určitě dostat,když si školačka.

To se bude posuzovat i s přítelovým platem, ne? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
TessAg
15.12.11 14:11

Porodné záleží na čistém příjmu příitele…

• Citovat
  • Upravit
5570
15.12.11 14:19
katcha83 píše:
Wendyyy píše:

zalezi na tom, kolik vydelava pritel. Ja jsem taky „skolacka“ a nic jsem nedostala, protoze pritel vydelava nadprumer. Na socialce mi bylo receno, zepokud ma dite v rodnym liste otce, vzdy se hledi i na jeho prijem.

Jinak diskuzi jsem jednim dechem precetla a drzim palce :palec: vim, jaky je dodelavat skolu s ditetem (ja teda VS) a reknu ti nic moc, silene se mi nechce a furt bych si jen hrala :lol: takze hodne sil a pamatuj - ted uz budes mit odpovednost nejen za sebe, ale i za sve dite, tak tu sklu proste dodelat musis!! (to zene dopredu me :lol: ) jak jsi rikala, kdo vi kdy chlapum rupne v bedne :zed:
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
15.12.11 15:21

Jo,jasný,že se plat přítele se řeší,to joo :) ale,já jsem pochopila z diskuze,že zas tak moc peněz,asi úplně nemá,tak tak.Myslím,že jim to porodné výjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.11 16:02

Tak já podle bříška myslím že to bude holčička maličká, krásná :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
15.12.11 16:53

uffffffffff - přečetla jsem diskuzi jedním dechem. To jsou příběhy! Wendy, držím palce, ať vše dobře dopadne. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
15.12.11 17:04

Já sázím holka 48 cm a 2962g. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat