Utajené těhotenství nezletilé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
weruuunka
13.12.11 09:05

Wendy je ještě něco co by jsi potřebovala. :think:

• Citovat
  • Upravit
9223
13.12.11 10:21

taky bych něco poslala… Wendy,dej vědět,co by se ti ještě hodilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
13.12.11 10:55

Wendyy, také jsem ráda, že se mamka umoudřila. Bude to všechno OK, uvidíš. A až uvidí mrňouska, tak roztaje úplně. S tou školou taky paráda. Seš statečná holka a určitě budete v pohodě. :hug:
Dneska posílám balík, včera jsem nestíhala poštu. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
13.12.11 11:56

Teda ted sem to tady všechno pročetla..A moc gratuluju.A jsem ráda že ses takle rozhodla..V jednom příspěvku to bylo moc hezky napsáno.. Že mimčo pozná svou mamku z tlukotu srdce..Opravdu moc hezky napsany..No a taky už se těším na fotečky..Sem moc zvědavá, však to znáte né..? :mrgreen: :potlesk: No a doufám že nám brzo prozradíš jestli je to holčička či chlapeček.. :) Moc ti to přeju.. :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
13.12.11 13:48
tweetydee píše:
Je tolik případů, kdy maminka jede do nemocnice se slepákem a pak tam porodí mimčo, i když upřímně si to nedovedu představit. Od 7. měsíce se mi břicho parádně vlnilo a okolo toho 9. - no posuďte sami :lol: Rodila jsem 40+6, čili ta druhá je den před porodem.

téééda, to je pořádné bříško :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
13.12.11 13:55

Tak jsem přečetla celou diskuzi,a jsem ráda,že to takhle dopadlo :potlesk: těším se až nám zakladatelka,ukáže to její bříško v devátém měsíci,když to na ni nikdo nepoznal :palec: a držím palce atˇto všechno zvládne,a školu si určitě taky dodělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
13.12.11 14:46

WEndy-je moc dobře,že si se takto rozhodla.Je vidět,že jsi rozumná holka.I když to nebudeš mít jednoduché,tak ten človéček za to stojí.Uvidíš,kolik lásky vám všem dokáže dát.A možná i maminka časem obměkne,až zjistí,že se o mimčo dokážete postarat.A škola se dá dodělat vždycky-i když už to nebude takové to bezstarostné studium.
Manžela bratranec přivedl do jiného stavu holku se kterou chvíli chodil a jí bylo 16 let.První pocit-šok.Doma se snažila popíjet červené víno v horké vodě,skákat…a nic.Takže další krok byla interupce.A když večer ležela v nemocnici,den před výkonem,tak se jí to všechno začalo honit hlavou-zabiju vlastní dítě.Co když další už mít nebudu?Vyrovnám se s tím někdy?Tenkrát nebyly ještě mobilní telefony,tak vstala z postele,šla k automatu a volala k přítelovi domů-a oznámila mu-Já si dítě nechám,jak se k tomu postavíš je jen tvoje věc.A ráno volala mamince,aby si pro ní přijela,že si vše rozmyslela.
Dnes je dceři 18 let,dcera i maminka letos maturují.S otcem dítěte se vzali a i když zpočátku to bylo pár let docela krušné manželství,tak vše dobře dopadlo.A jak ona říká-dnes jsem za to rozhodnutí ráda.Ale přiznala,že byly doby,když už měla dceru,nic se nevedlo-s manželem nebydleli,dcera nebyla zpočátku zdravá,střední školu nedodělala ani druhák…tak si občas říkala,že by bývalo bylo lepší,kdyby se dcera nenarodila.A že když si dnes vzpomene,jaké měla myšlenky,tak se za to moc stydí,ví,že to bylo rouhání a nikdy by tak neměla přemýšlet.
Takže se připrav,že nebude vše růžové,ale přesto si myslím,že ses rozhodla nejlépe,jak si mohla.A určitě nikdy nebudeš litovat toho,že sis mimčo nechala.Většinou tyto děti dávají plno lásky do života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
13.12.11 16:15

Ahojky holky, taky jsem ráda, že to tak s mamkou dopadlo. A dokonce to všechno proběhlo i v klidu. Žádné řvaní apod, takže super :) A než odjela, dělala mi kázeň, ať ji okamžitě zavolám až se to narodí :D
Užívám si poslední dny klidu, ani do školy už nechodím. Nabírám energii a připravuju se na těžké období :D Ale tak, myslím že to nějak zvládnem…vždyť nejsem první ani poslední mladá mamina :palec:
Tak jsem si narychlo vyfotila bříško. :oops: Ještě před 2 týdny bylo o hodně menší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
13.12.11 16:21

Tak to dobře, že to mamka takhle dobře vzala, počkej až se ti narodí. :hug:

Wendy já s takovým bříškem šla rodit, v porodnici mi nechtěli věřit, že přenáším a ještě narychlo dělala ultrazvuk, jestli není moc malej. :mrgreen: No měl 3170g. :palec:

A jestli chceš, tak můžeš k nám do skupiny mladých maminek. ;) https://www.emimino.cz/…ade-maminky/

• Citovat
  • Upravit
441
13.12.11 16:27

Tomu až nejde věřit. To jsem 3dny před porodem(jiné foto nemám :jazyk: ).
Ale i to je možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
13.12.11 16:31

:lol: připomínáš mi dvě maminky z našich prosinčat 2010. Taky měly taková „ne“ bříška a jedné z nich vykoukl klučík přes 4 kg. A to je vše,co ti máma řekla? Nezeptala se,jestli něco nepotřebujete, jestli .....No co mám vykládat,jako bych to neznala. … Mám jedenadvacetiletou dceru. Už pro ni pomalu schranuji věci pro její mimi. Kdyby nějaký přišlo,časem. Protože to znám.
Zítra jde š na kontrolu,že?
Dktor už by tě měl pomalu odeslat na monitory do porodnice,pohlídej si to,oni jsou hajzlící,snaží se provorodičky zmanipulovat,to víš,maj z toho peníze. Řekni mu to narovinu,kdy tě odešle na kontroly tam,je nejvyšší čas…Máš těho průkazku?
Jestli bude dělat UZ,zeptej se ho na váhu mimíska a pohlaví ;) Jsme tu všechny zvědavé s tebou.
A napiš mi,co ten zítřek :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
13.12.11 16:52
Wendyyy píše:
Tak jsem si narychlo vyfotila bříško. :oops: Ještě před 2 týdny bylo o hodně menší :)

ty jo, na to že máš za 9dní termín :think: ale proč ne, nemusí mít všichni obří pupík :P¨Kamarádka co ted rodila taky neměla moc bříško a mrňous měl 3,37. Je dobře, že to nakonec tak dopadlo. A jako další holky tady jsme moc zvědavá co to bude:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
13.12.11 17:18

Ptala se mě na věci, jestli mám atd. A říkala, že na to ted vůbec není připravená, ale prodává byt, tak až ho prodá, tak mi nějaké peníze pošle. Navíc můj brácha čeká s přítelkyní taky mimi, takže plno věcí koupila jim. Semnou nepočítala no. Ale tak nevadí, pomůže později, hlavně že se na mě nevykašlala, toho jsem se nejvíc bála. Ono nikdy nevíte jak to s přítelem dopadne, tak abyhc se popřípadně měla kam vrátit :)
Zítra jdu k doktorovi, už tam budou i krevní výsledky atd. Tak snad je všechno v pohodě :) Jinak jsem zjistila, že mi neřekl pohlaví mimi kvůli tomu, že jsem nebyla ještě rozhodnutá jestli ho dám do adopce, nebo ne. Prý kdybych ho chtěla dát do adopce, tak nesmí pohlaví sdělit. Ale tak teď už jsem rozhodnutá, tak snad mi to řekne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.11 17:20

Hlavně napiš potom, bříšenko máš malinké miloučké :srdce: a sem zvědavá co to bude ty jo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.11 17:21

a co teda přítel na to, jak se k tomu staví a tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat