Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
taky se přidám - bude to holčička, 49 cm a 2778 g
podle bříška bude malinká
dítě,tak 3a půl kila. Hlavně,atˇje zdravé i s mamkou ![]()
Příspěvek upraven 15.12.11 v 18:22
tak sem byl u doktorky fazolku mi nenašla
ale dala mi utrogestan a injekci . utrogestan prý zpravý MS a prý po něj lehčeji otěhotním nemáte s tím některá zkušenost ? ![]()
je to na podporu ranného těhotenství - mimísek se v tomhle odbobí díky utrogestanu lépe udrží
ale já prý nejsem těhu dostala jsem injeklci na vovolání MS ale je pravda že mi řekla že kdybych byla tak injekce prý ničemu neuškodí ale utrogestan mám prý brát až dostanu MS tak 16. den po… ![]()
sindy017 píše:
tak sem byl u doktorky fazolku mi nenašlaale dala mi utrogestan a injekci . utrogestan prý zpravý MS a prý po něj lehčeji otěhotním nemáte s tím některá zkušenost ?
Já sem utrogestan měla taky mi byl doporučen femibion, dvakrát sem potratila tak proto, otěhotněla sem potom rychle a mám zdravého chlapečka, takže bych zobala i ten femibion ![]()
Myslím že se užívá když máš nedostatek pregesteronu, tím pádem máš i poruchu cyklu, později pomáhá udržet miminko. Určitě se zadaří ![]()
sněhurka a nelinka píše:
Myslím že se užívá když máš nedostatek pregesteronu, tím pádem máš i poruchu cyklu, později pomáhá udržet miminko. Určitě se zadaří
děkuji snad se zadaří …
no právě - předpokládá se, že se zadaří, otěhotníš a utrogestan ti krom jiného pomůže mimi udržet..
sindy017 píše:ale já prý nejsem těhu dostala jsem injeklci na vovolání MS ale je pravda že mi řekla že kdybych byla tak injekce prý ničemu neuškodí ale utrogestan mám prý brát až dostanu MS tak 16. den po…
sindy017 píše:sněhurka a nelinka píše:děkuji snad se zadaří …
Myslím že se užívá když máš nedostatek pregesteronu, tím pádem máš i poruchu cyklu, později pomáhá udržet miminko. Určitě se zadaří