Utajené těhotenství nezletilé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29577
14.12.11 21:16

Jestli nám děvčica nerodí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
14.12.11 21:20

No,to je taky možný :D když se tady neukázala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
14.12.11 21:44

Já vsadím na holku, 49cm a 3469g :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
14.12.11 21:47

Dobře :lol: Kluk, 50 cm a 3250g :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
14.12.11 21:56

To se už uzavírají sázky jo. :mrgreen: Tak já jsem pro chlapečka 3150g a 49cm 8)

• Citovat
  • Upravit
TessAg
14.12.11 22:07

holčička 47cm 2750g

• Citovat
  • Upravit
nevsik
14.12.11 22:11

holka 3040g a 48 cm :palec:

• Citovat
  • Upravit
113
14.12.11 22:28

:D Tady už se sází? :mrgreen:
Zdravím Vás holky :) Tak prohlídka dopadla dobře, jen jsem se opět nedozvěděla pohlaví. Tentokrát se panu doktorovi pokazil ultrazvuk..a minule prý nešlo vidět co to je. Takže budu mít překvapení, naštěstí se porod blíží..tak se dlouho nenačekám :D Jinak jsme byli na úřadech..a nijak to nedopadlo. Musím tam jít se zákoným zástupcem, takže musím počkat až dojede mamka.
Jinak dneska jsem byla s přítelem na celodenním výletě za jeho tetou, která taky rodila v 17ti…no teď jsme přijeli..jsem hotová, takže jdu spát. Jen jsem vám tu přišla rychle dát info. Tak se mějte a zase zítra :srdce:
Jo a ohledně jmen..kluk bude po tátovi Pavel..přes to prý vlak nejede :D No a o holce ještě na rychlo přemýšlíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
14.12.11 22:43

Ahoj Wendy
sleduji tuto diskuzi skoro od začátku a blahopřeji k rozhodnutí. Jen jsem ti chtěla napsat jestli už máš nachystanou tašku do porodnice (to už asi jo) ale kdyby jsi potřebovala nějakou radu co vzít a nevzít sebou tak napiš, je nás tu plno maminek, který ti rádi poskytnou radu popř. vlastní zkušenost z porodnice, kde jsi se rozhodla rodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
14.12.11 23:18

Ahoj Wnedy,

taky se podívám, co bych ti mohla poslat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
15.12.11 07:52
Wendyyy píše: :D Tady už se sází? :mrgreen:
Zdravím Vás holky :) Tak prohlídka dopadla dobře, jen jsem se opět nedozvěděla pohlaví. Tentokrát se panu doktorovi pokazil ultrazvuk..a minule prý nešlo vidět co to je. Takže budu mít překvapení, naštěstí se porod blíží..tak se dlouho nenačekám :D Jinak jsme byli na úřadech..a nijak to nedopadlo. Musím tam jít se zákoným zástupcem, takže musím počkat až dojede mamka.
Jinak dneska jsem byla s přítelem na celodenním výletě za jeho tetou, která taky rodila v 17ti…no teď jsme přijeli..jsem hotová, takže jdu spát. Jen jsem vám tu přišla rychle dát info. Tak se mějte a zase zítra :srdce:
Jo a ohledně jmen..kluk bude po tátovi Pavel..přes to prý vlak nejede :D No a o holce ještě na rychlo přemýšlíme :)

to si piš že se sází :mrgreen: připadá mi jako kdysi když se vypisovali sázky na mojí holku :palec: 14 dní po termínu to moje mamka nevydržela a změnila tip na 6500g a 60 cm :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jinak mám pocit že kdyzž už tak už máme být všichni překvapený…asi se dozvíme co to bude až porodíš :D a to by bylo pěkné kdyby jsi sem jen dala fotku a nechala nás opět tipovat kdopak to je :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6532
15.12.11 09:53

Wnedy,

myslím, že jsi udělala dobře, že jsi sem napsala. Holky ti dobře poradily. Udělala jsi dobře i s tím, že jsi se svěřila třídní, i ona ti moc pomohla s tím, že zavolala gynekologovi a tvojí mamce. Je skvělý, že se to mamce rozleželo v hlavě a změnila přístup.

Strašně jsi mě potěšila s tím, že ses rozhodla si mimi nechat. Budeš to mít se školou těžký. Škola je jen část života, trvá pár let. Ale dítě, to máš na celý život. Mohla by ses tím časem pěkně trápit, že po světě běhá tvoje dítě a není s tebou.

S přítelem mátě ohromný štěstí, že vám nabídli ten baráček bez nájmu. To je až neuvěřitelný.

Mateřskou budeš mít tu nejmenší, to je myslím, 3800 Kč. Tím, že jsi ještě neodpracovala rok, tak ti nedají 7600 Kč. Jestli se pletu, ať mě tu holky opravěj. Vlastně ještě nejsi plnoletá, tak v tomhle případě si nejsem jistá. Dá se to udělat tak, že se mateřská nejdřív napíše na přítele a až budeš plnoletá, tak se převede na tebe a to už byste určitě mohli mít těch 7600 Kč.

Nás dítě, kterýmu je 7 měsíců, stojí měšíčně jen 1000 Kč - plíny + sem tam nějaká kosmetika. Zatím dceru plně kojím bez příkrmů.

Abys ušetřila, můžeš dělat příkrmy doma. Dát je zamrazit nebo zavařit. Tak se to chystám dělat já.

Můžu ti poslat:

• nepoužitou láhev
  • nepoužitý dudlík v původním balení
  • málo použitá kousátka
  • nějakou hračku
  • dětský granulovaný čaj na prdíky
  • tepláčky, mikču, capáčky - v růžové, takže až podle toho, co to bude :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
15.12.11 11:04

Dnes o tomhle dávali pořed ve snídani s Nohou: od Nového roku pokud jeden z partnerů platí pojištění ,tak si můžou rodiče zažádat o RD v jaké délce chtějí.
Tak jako tak bude Wendy prvních 9 měsíců pobírat 7600 a potom částku podle toho,jakou si zažádá délku RD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
15.12.11 11:09

a platí to i pro nezletilé? jinak je to super,takhle nespadne na ty 3800,mám pravdu?to se bude super hodit,zvlášť když nemusí platit hypo ani nájem tak bude pěkná částka na rodinu a prcka… :palec:

• Citovat
  • Upravit
22614
15.12.11 11:09
Wendyyy píše: :D Tady už se sází? :mrgreen:
Jo a ohledně jmen..kluk bude po tátovi Pavel..přes to prý vlak nejede :D No a o holce ještě na rychlo přemýšlíme :)

Budeš mít krásné vánoční překvapení. A já se přidám, sázím na holku, 48cm a 3070g:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí