Utajené těhotenství nezletilé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1435
12.12.11 19:36

Wendy ještě jednou gratuluju k mimískovy a ktomu,že jste se s přítelem rozhodli si prďouska nechat :hug: Jem taky moc ráda,že to s mamkou dobře dopadlo :) Ohledně výbavičky a tak.Pokud budeš ještě něco potřebovat budu ráda když se ozveš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
12.12.11 19:38

Já jsem hlavně zvědavá co to bude, jestli holka, nebo kluk:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
12.12.11 19:51

wendyy… mám radost a super že mamina otevřela oči :potlesk: teda bábinka :mrgreen: škola a tak-bomba,je fajn vidět že to řešíš a máš snahu vymyslet co jak bude! to je ta zodpovědnost,paráda :palec: těším se na fotky a další info! posílám jedno :hug:

• Citovat
  • Upravit
3241
12.12.11 19:59

Wendyyy, holka zlatá, mi spadl kámen ze srdce! To je dobře, že mamka vyměkla, budete mít hezké Vánoce! :-) Balíček k Tobě dorazí zítra, tak můžeš začít chystat. :-) Jsem zvědavá na Tvoje fotky! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
12.12.11 20:10

Wendy to je fajn že mamka to nakonec zkousla a bylo to nejlepší že se to řešilo ve škole, tam nemohla ani moc nadávat :palec:

holky já tu fotku viděla až po porodu a taky jsem nechápala :mrgreen: , chodila jsem normálně, rostlo jen břicho, přibrala sjem 11kg, Tomík měl 4140gr, no vypadal spíš jako přenášený mimino než nedonošený a plodovky jsem měla 2 litry :jazyk: a ted roste taky moc rychle 8o , jo a sex byl ještě den před císařem :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
12.12.11 20:10
Wendyyy píše:
Ahojky holky :) Tak s mamkou to dopadlo dobře. Nejdřív nesouhlasila, ale s třídní jsme se dohodli na individuálním studiu, abych dokončila aspoň ten rok…no a to se mamce začalo zamlouvat. Zašli jsme na jídlo, a pak vyměkla. Začala se těšit :) Takže jsem ráda!!
No ve středu ještě poběhám ty úřady,doktora..a pak už jen čekat na porod :D
Fotky zítra nafotím a šoupnu je sem.
Jinak cvičila jsem v tělocviku normálně…akorát ted asi 2 týdny ne, to jsem si napsala vždycky omluvenku, nebo se nějak vymluvila :)

Wendy…no vidíš, že tvoje mamka po prvotním šoku vyměkla. :palec: Budu držet palce, jsem ráda, že to takhle dopadlo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
12.12.11 20:12
Hewe píše:
milas píše:
A z jineho soudku teta mela uz 3 deti, tloustla protoze mela ledvinovou koliku a kazdy mesic mela ms. A pri jednom zachvatu ji odvezli do nemocnice a na chire zjistila ze rodi. Deti uz nechteli a proto nemeli pro deti nic doma. Narodili se ji dvojcata.
Mamcine sestrence prisli az v 5 mesici tehu ze ma mimi brala ha a mysleli si ze ma nador po mamce. A byl to pak kluk.
Teda kam na ty příběhy chodíš??? 8o :palec: Hlavně že to vždycky dobře dopadlo :potlesk:

Jen vzdy ze zivota ani jeden neni vazne vymysleny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
12.12.11 20:21

Wendy snad vás rodiče podrží,držím pěsti :hug:
Milas nic proti,jako trojnásobná mamina si nedokážu představit,že bych nepoznala těhotenství. Hlavně ke konci. Pohyby dítěte nejde zaměnit s ničím. :nevim:
Markét tvoje břicho bylo rovno třípokojáči . Já měla taky 4 kilovou holku,ale kam se na tebe hrabu,ta moje by mně měla žalovat za útisk ,kdyby to viděla :mrgreen: ;)

Příspěvek upraven 12.12.11 v 20:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
12.12.11 20:22

Wendy,tak je vše na dobré cestě super a moc držím palečky :palec: mamka potřebovala čas to rozdýchat :think: ,určitě si pro tebe malovala jinou budocnost,ale život to zařídil jinak :nevim: tak přeji hodně štěstí a brzy krásné a zdravé miminko v náručí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
12.12.11 20:36
berry4 píše:
Wendy snad vás rodiče podrží,držím pěsti :hug:
Milas nic proti,jako trojnásobná mamina si nedokážu představit,že bych nepoznala těhotenství. Hlavně ke konci. Pohyby dítěte nejde zaměnit s ničím. :nevim:
Markét tvoje břicho bylo rovno třípokojáči . Já měla taky 4 kilovou holku,ale kam se na tebe hrabu,ta moje by mně měla žalovat za útisk ,kdyby to viděla :mrgreen: ;)Příspěvek upraven 12.12.11 v 20:22

To taky nikdo nemoh pochopit ona uz mela 40 a bylo to v 78 roce a jeji manzel byl inseminator byku v jzd. Jak meli dvojcata 5 umrel na infarkt. Jenze ona mela ukrutne bolesti pri tech ledvinovych kolikach a ma je dodnes a to chodi na dialyzy ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
12.12.11 20:55

Jinak možné to je. Maminka mého dědy, když čekala nejmladšího bráchu, tak si myslela, že má nádor, no takže bylo velké překvápko, když začala rodit :lol:

Wendy jsem moc ráda jak se tvoje situace vyvíjí a moc se těším na fotky a tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
12.12.11 21:05
Wendyyy píše:
Ahojky holky :) Tak s mamkou to dopadlo dobře. Nejdřív nesouhlasila, ale s třídní jsme se dohodli na individuálním studiu, abych dokončila aspoň ten rok…no a to se mamce začalo zamlouvat. Zašli jsme na jídlo, a pak vyměkla. Začala se těšit :) Takže jsem ráda!!
No ve středu ještě poběhám ty úřady,doktora..a pak už jen čekat na porod :D
Fotky zítra nafotím a šoupnu je sem.
Jinak cvičila jsem v tělocviku normálně…akorát ted asi 2 týdny ne, to jsem si napsala vždycky omluvenku, nebo se nějak vymluvila :)

Hol¨ka, tak to vypadá, že je to vše na dobré cestě, že? Je super, že mamka „začíná měknout“. Dneska jsem byla v porodnici u kamarádky, včera se jí narodil chlapeček, tak jsem si na tebe vzpomněla. ;)
To jsi fakt cvičila? No tak to jsi dobrá, mně některé cviky dělaly problém i bez mimčä v břiše. Jsem zvědavá na ty fotky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
12.12.11 21:30

Já taky čubrním s tím cvičením, mě by to zabilo. Holka, ty jsi z oceli. :-) Smekám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg
12.12.11 22:48

Wendyyy, to je super! Zítra posílám balík :)

• Citovat
  • Upravit
441
13.12.11 03:55

užasné

Bomba úžasný příběh.
Trochu jsem to tušila jak to dopadne. Držím palce.
Mám kolem sebe minimálně 3 známé se stejným koncem. Všechny úspěšně vystudovaly.
Já čekala dítě v 19nácti s rodiči sem dávno nebydlela. Po 2měs.těhotenství jsem potratila. Naši se to dozvěděli a byli mi velkou podporou. Mého kluka nemohli vystát. Ted bydlíme s rodiči v dvojdomku a je to pohoda. Je mi 21let mám krásného půlročního syna. Po této zkušenosti věř, že bude vše dobré a ty skvělá máma. Být rodič je krásné.
PS. Já utratím za kluka: pleny 400,–, mýdlo 110,–, krém 69,– rybilka 65,–
kupuji mu přesnídávky, ale můžeš je i dělat tím ušetříš.
Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky