Utajené těhotenství nezletilé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
13.12.11 17:31
sněhurka a nelinka píše:
Hlavně napiš potom, bříšenko máš malinké miloučké :srdce: a sem zvědavá co to bude ty jo :oops:

Taky mě to dost zajímá.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
13.12.11 17:36

Přítel z toho měl napřed obavy, ale nakonec se těší. Navíc mu v práci nabídly, že můžeme bydlet tam. Pracuje na jednom velkém mlýně u koní a je tam jeden menší baráček, tak v něm bychom bydleli a nemuseli bychom ani nic platit. Jeho šéfové jsou strašně hodní a jsou s ním spokojení, takže nám tak vyšli vstříc. Což nám ušetří hodně peněz, aspoň než budu plnoletá. Pak bych kdyžtak taky šla na nějakou brigádu aby bylo víc peněz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
13.12.11 17:46
Wendyyy píše:
Přítel z toho měl napřed obavy, ale nakonec se těší. Navíc mu v práci nabídly, že můžeme bydlet tam. Pracuje na jednom velkém mlýně u koní a je tam jeden menší baráček, tak v něm bychom bydleli a nemuseli bychom ani nic platit. Jeho šéfové jsou strašně hodní a jsou s ním spokojení, takže nám tak vyšli vstříc. Což nám ušetří hodně peněz, aspoň než budu plnoletá. Pak bych kdyžtak taky šla na nějakou brigádu aby bylo víc peněz :)

Peněz a i starostí..A to je fajn že má zrovna tak hodný šéfíky.. :lol: A zítra nám hned napiš co to teda je..! :lol: :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
13.12.11 18:14

Wendy ja mam takovou radost:-)porad sem lezu a sleduju nove info…zitra bych mela konecne posilat balik,ona dcerka ho uspesne rozkramarila na molekuly a projevila velikej zajem o to co posilam:-Ptrumpeta.takze az najdu kam co schovala tak uz to neprodysne zabalim a posilam!a pupika-mas opravdu roztomileho;-)

• Citovat
  • Upravit
71
13.12.11 18:16

tak sem si přečetla celou diskusi a nestačím koukat :-) jsem ráda že ses takhle rozhodla . já sem v červenci porodila mrtvou holčičku a musim přiznat že mi u tvé diskuze káplo par slziček . Moc ti to přeju .Uvidíš že to zvládneš :-) já Jdu zítra va GY a tak se uvidí jestli se nám to povedlo po 5ti měsících smutku :-( holky myslete na mě kéž by tam byla aspon malinká fazolka . :oops: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
13.12.11 18:21

Držím pěstičky. To je strašné je mi to líto hlavně, že máš furt snahu žít dal.
Obdivuji tvoji sílu. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.11 18:22
sindy017 píše:
tak sem si přečetla celou diskusi a nestačím koukat :-) jsem ráda že ses takhle rozhodla . já sem v červenci porodila mrtvou holčičku a musim přiznat že mi u tvé diskuze káplo par slziček . Moc ti to přeju .Uvidíš že to zvládneš :-) já Jdu zítra va GY a tak se uvidí jestli se nám to povedlo po 5ti měsících smutku :-( holky myslete na mě kéž by tam byla aspon malinká fazolka . :oops: :,(
:,( mioc ti to přeju, tohle je hrozně nefér
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.11 18:23
Wendyyy píše:
Přítel z toho měl napřed obavy, ale nakonec se těší. Navíc mu v práci nabídly, že můžeme bydlet tam. Pracuje na jednom velkém mlýně u koní a je tam jeden menší baráček, tak v něm bychom bydleli a nemuseli bychom ani nic platit. Jeho šéfové jsou strašně hodní a jsou s ním spokojení, takže nám tak vyšli vstříc. Což nám ušetří hodně peněz, aspoň než budu plnoletá. Pak bych kdyžtak taky šla na nějakou brigádu aby bylo víc peněz :)

skvělé, si šikovná holka :potlesk: Bude to těžké, ale zvládnete to , jo a co jména :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
13.12.11 18:27

Jojo..Co jména už máte nápady..? :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
13.12.11 18:27
sindy017 píše:
tak sem si přečetla celou diskusi a nestačím koukat :-) jsem ráda že ses takhle rozhodla . já sem v červenci porodila mrtvou holčičku a musim přiznat že mi u tvé diskuze káplo par slziček . Moc ti to přeju .Uvidíš že to zvládneš :-) já Jdu zítra va GY a tak se uvidí jestli se nám to povedlo po 5ti měsících smutku :-( holky myslete na mě kéž by tam byla aspon malinká fazolka . :oops: :,(

Moc ti držím palce,aby se zadařilo,je to moc smutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
13.12.11 18:28
sindy017 píše:
Četla jsem diskuzi ve ktere jsi to psala.. Musí to být strašny :,( Je ti to tak lito Sindy :( Přeju ti aby jste měli co nejdříve novou berusku nebo broučka.. Dočkáš se.. Uvidíš.. musím byt těžké se s tím smiřit.. Určitě jsi silná a zvladla jsi to a ted se budeš těšit na druhe.. Moc Moc Moooooc ti to přeju. :hug:
  • Citovat
  • Upravit
71
13.12.11 18:30

DĚKUJI VŠEM :-) strašně to bolí a je jasné že na to nikdy nezapomenu … strašně bych si přála holčičku byla tak nádherná :-( snad to zítra výjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
13.12.11 18:42
milas píše:
A z jineho soudku teta mela uz 3 deti, tloustla protoze mela ledvinovou koliku a kazdy mesic mela ms. A pri jednom zachvatu ji odvezli do nemocnice a na chire zjistila ze rodi. Deti uz nechteli a proto nemeli pro deti nic doma. Narodili se ji dvojcata.
Mamcine sestrence prisli az v 5 mesici tehu ze ma mimi brala ha a mysleli si ze ma nador po mamce. A byl to pak kluk.

Tomu se až věřit nechce. 8o Ty máš v rodině a okolí takové neuvěřitelné „těhu“ příběhy a přitom sama „jedeš“ v IUI? :? To je teda mazec! Přeji ti, aby ses od nich brzy „nakazila“. :kytka:

Jinak Wendy gratuluji k bleskové „dospělosti“. Držím palce ať všechno dobře dopadne: s mimčem, mámou, školou… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
13.12.11 18:51
Wendyyy píše:
Ahojky holky, taky jsem ráda, že to tak s mamkou dopadlo. A dokonce to všechno proběhlo i v klidu. Žádné řvaní apod, takže super :) A než odjela, dělala mi kázeň, ať ji okamžitě zavolám až se to narodí :D
Užívám si poslední dny klidu, ani do školy už nechodím. Nabírám energii a připravuju se na těžké období :D Ale tak, myslím že to nějak zvládnem…vždyť nejsem první ani poslední mladá mamina :palec:
Tak jsem si narychlo vyfotila bříško. :oops: Ještě před 2 týdny bylo o hodně menší :)

Šmárjá a máš tam vůbec nějaký mimino? :lol: Nepřejedla ses jen? :mrgreen: Takhle já vypadala ve 3.měsíci… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
13.12.11 18:52

Wendyyy, teda to je těhotenské břicho??? :-) Tak teď už teda naprosto rozumím, že si nikdo nevšiml. To je mazec. :-) Jsem moc ráda, že to dopadlo jak to dopadlo a strašně se těším, až miminko přijdena svět. A napiš ty jména… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí