Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
sněhurka a nelinka píše:
Hlavně napiš potom, bříšenko máš malinké miloučkéa sem zvědavá co to bude ty jo
Taky mě to dost zajímá.. ![]()
Přítel z toho měl napřed obavy, ale nakonec se těší. Navíc mu v práci nabídly, že můžeme bydlet tam. Pracuje na jednom velkém mlýně u koní a je tam jeden menší baráček, tak v něm bychom bydleli a nemuseli bychom ani nic platit. Jeho šéfové jsou strašně hodní a jsou s ním spokojení, takže nám tak vyšli vstříc. Což nám ušetří hodně peněz, aspoň než budu plnoletá. Pak bych kdyžtak taky šla na nějakou brigádu aby bylo víc peněz ![]()
Wendyyy píše:
Přítel z toho měl napřed obavy, ale nakonec se těší. Navíc mu v práci nabídly, že můžeme bydlet tam. Pracuje na jednom velkém mlýně u koní a je tam jeden menší baráček, tak v něm bychom bydleli a nemuseli bychom ani nic platit. Jeho šéfové jsou strašně hodní a jsou s ním spokojení, takže nám tak vyšli vstříc. Což nám ušetří hodně peněz, aspoň než budu plnoletá. Pak bych kdyžtak taky šla na nějakou brigádu aby bylo víc peněz
Peněz a i starostí..A to je fajn že má zrovna tak hodný šéfíky..
A zítra nám hned napiš co to teda je..!
![]()
Wendy ja mam takovou radost:-)porad sem lezu a sleduju nove info…zitra bych mela konecne posilat balik,ona dcerka ho uspesne rozkramarila na molekuly a projevila velikej zajem o to co posilam:-Ptrumpeta.takze az najdu kam co schovala tak uz to neprodysne zabalim a posilam!a pupika-mas opravdu roztomileho;-)
tak sem si přečetla celou diskusi a nestačím koukat
jsem ráda že ses takhle rozhodla . já sem v červenci porodila mrtvou holčičku a musim přiznat že mi u tvé diskuze káplo par slziček . Moc ti to přeju .Uvidíš že to zvládneš
já Jdu zítra va GY a tak se uvidí jestli se nám to povedlo po 5ti měsících smutku
holky myslete na mě kéž by tam byla aspon malinká fazolka .
![]()
Držím pěstičky. To je strašné je mi to líto hlavně, že máš furt snahu žít dal.
Obdivuji tvoji sílu. ![]()
sindy017 píše:
tak sem si přečetla celou diskusi a nestačím koukatjsem ráda že ses takhle rozhodla . já sem v červenci porodila mrtvou holčičku a musim přiznat že mi u tvé diskuze káplo par slziček . Moc ti to přeju .Uvidíš že to zvládneš
já Jdu zítra va GY a tak se uvidí jestli se nám to povedlo po 5ti měsících smutku
![]()
Wendyyy píše:
Přítel z toho měl napřed obavy, ale nakonec se těší. Navíc mu v práci nabídly, že můžeme bydlet tam. Pracuje na jednom velkém mlýně u koní a je tam jeden menší baráček, tak v něm bychom bydleli a nemuseli bychom ani nic platit. Jeho šéfové jsou strašně hodní a jsou s ním spokojení, takže nám tak vyšli vstříc. Což nám ušetří hodně peněz, aspoň než budu plnoletá. Pak bych kdyžtak taky šla na nějakou brigádu aby bylo víc peněz
skvělé, si šikovná holka
Bude to těžké, ale zvládnete to , jo a co jména
![]()
sindy017 píše:
tak sem si přečetla celou diskusi a nestačím koukatjsem ráda že ses takhle rozhodla . já sem v červenci porodila mrtvou holčičku a musim přiznat že mi u tvé diskuze káplo par slziček . Moc ti to přeju .Uvidíš že to zvládneš
![]()
Moc ti držím palce,aby se zadařilo,je to moc smutné.
sindy017 píše:Četla jsem diskuzi ve ktere jsi to psala.. Musí to být strašny
![]()
DĚKUJI VŠEM
strašně to bolí a je jasné že na to nikdy nezapomenu … strašně bych si přála holčičku byla tak nádherná
snad to zítra výjde
milas píše:
A z jineho soudku teta mela uz 3 deti, tloustla protoze mela ledvinovou koliku a kazdy mesic mela ms. A pri jednom zachvatu ji odvezli do nemocnice a na chire zjistila ze rodi. Deti uz nechteli a proto nemeli pro deti nic doma. Narodili se ji dvojcata.
Mamcine sestrence prisli az v 5 mesici tehu ze ma mimi brala ha a mysleli si ze ma nador po mamce. A byl to pak kluk.
Tomu se až věřit nechce.
Ty máš v rodině a okolí takové neuvěřitelné „těhu“ příběhy a přitom sama „jedeš“ v IUI?
To je teda mazec! Přeji ti, aby ses od nich brzy „nakazila“. ![]()
Jinak Wendy gratuluji k bleskové „dospělosti“. Držím palce ať všechno dobře dopadne: s mimčem, mámou, školou… ![]()
Wendyyy píše:
Ahojky holky, taky jsem ráda, že to tak s mamkou dopadlo. A dokonce to všechno proběhlo i v klidu. Žádné řvaní apod, takže superA než odjela, dělala mi kázeň, ať ji okamžitě zavolám až se to narodí
Užívám si poslední dny klidu, ani do školy už nechodím. Nabírám energii a připravuju se na těžké obdobíAle tak, myslím že to nějak zvládnem…vždyť nejsem první ani poslední mladá mamina
Tak jsem si narychlo vyfotila bříško.Ještě před 2 týdny bylo o hodně menší
Šmárjá a máš tam vůbec nějaký mimino?
Nepřejedla ses jen?
Takhle já vypadala ve 3.měsíci… ![]()
Wendyyy, teda to je těhotenské břicho???
Tak teď už teda naprosto rozumím, že si nikdo nevšiml. To je mazec.
Jsem moc ráda, že to dopadlo jak to dopadlo a strašně se těším, až miminko přijdena svět. A napiš ty jména… ![]()