Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
holky nevíte prosím některá kde najdu příklad grafu BT v těhoteství?
mě proběhla ovulka a 5. den po OVU se mi zvyšuje BT a nejde to pod 36,7 trvá to už 15, dní myslíte že i tohle může něco znamenat?
wendy…potřebuješ ještě něco? mám 7 týdenního syna a rychle mi vyrůstá z věcí…můžu ti něco poslat, jestli chceš????
Ahojky.
Musím to psát znovu dost mě to štve.
.
Wendy-Abych ti pravdu řekla máš podobnej příběh jako já.
Byla jsem těhu a taky jsem to zatajila ale šla jsem teda ke dr.na KO chodila,moje mamina se to dozvěděla někde v nějakém obchodě prej jak se těší na vnoučka.
byla jsem tehdy ale starší jako ty ale i tak jsem měla z mojí maminou velké problémy ale ta to hodně těžce brala chtěla abych šla na potrat ale já nešla.
Chlap mě nechal měsíc před porodem.
dost mě to vzalo.
My se my narodil a moje mamina se hodně změnila i když nekdy jí taky
nemusím poslouchat mám to každý týden na talíři ale zrovna synka teda ne.
Bříško jsem měla taky trak malé že nikdi vmím okolí to nevěděl že jsem těhu.
Syn vážil 3200.g 51.cm.
I tak byl docela obřík na to že jsem měla maličkatřé bříško.
A hlavní je že jsem to zvládla a jsem moc ráda že ho mám.I ostatní kluky.
Moc moc ti držím palečky aby i vy jste to zvládly jako každá rodina.
A budu se těšit na další povídání o tobě a taky o miminku.
A neboj budeš skvělá maminka i když dosti mladá.
A učení taky zvládneš i na dálku.
.
sindy017 píše:
holky nevíte prosím některá kde najdu příklad grafu BT v těhoteství?mě proběhla ovulka a 5. den po OVU se mi zvyšuje BT a nejde to pod 36,7 trvá to už 15, dní myslíte že i tohle může něco znamenat?
Sindy vím,že tě to trápí,ale odpovědˇnajdeš nejspíš v jiné diskusi. Pohledej. Je jich tu dost ![]()
sindy017 píše:
holky nevíte prosím některá kde najdu příklad grafu BT v těhoteství?mě proběhla ovulka a 5. den po OVU se mi zvyšuje BT a nejde to pod 36,7 trvá to už 15, dní myslíte že i tohle může něco znamenat?
držím pěstičky
![]()
Ahoj Wendy,
můžeš se taky registrovat tady: http://www.dm-drogeriemarkt.cz/baby-bonus/ . Zasílají slevové knížečky, dá se tam narazit na dobré slevy a nejen v DM, ale i třeba 50% na C&A oblečení pro děti atd ![]()
Ahojky holky, oblečení už nepotřebuji..myslím že toho budu mít pro malé hodně ![]()
V té drogérce se určitě zaregistruju, jen ji mám trošku dál, ale tak to nevadí, máme auto..tak tam vždycky sjedem ![]()
Přítel si mě ted hýčká…ono těhotenství je v jistých směrech užitečná věc. Potřeboval opravit brzdy na autě, všude mu řekli že tak to týdne mu to opraví..a když řekl že má těhotnou přítelkyni, tak hned v ten den odjížděl s novýma brzdama ![]()
Už se nemůžu dočkat! Strašně se na ten porod těším…
To čekání je fakt hrozné
V úterý ještě jedu na otočku k našim, pro dárky co pro mě mamka má k Vánocům, protože pak bych se tam asi těžko dostala. Tak snad budu mít pohodlnou cestu ![]()
Jinak jména už máme a nakonec jsou úplně jiné, protože Pavlíka už v rodině mám, tak jsme vybrali Patrika a holku Adélku
![]()
wendy, ot je super, že se takhle těšíte, užívejte si aspoň ještě tu chviličku, která vám z toho těhotenství zbyla
a jména máte hezký (jestli není takovéhle vybírání na poslední chvíli nejlepší
). držím palce… a tipuju Patrička 3 050 g a 50 cm ![]()
Wendy tak super že se těšíte, kdo by se netěšil, však to je krásný ten voňavý novošek
takže oblečky už nechceš? jen teda klučičí aco teda hračky, nějaká rachtátka bych ještě mít měla ale u tchýně tak jedině až po Vánocích ![]()
adélka bude krásná
to je krásný jak se těšíš
jinak k vám letí krabice s tím vším co jsem psala tak doufám že bude k užitku. Emča teda měla silné protesty ( „mamíííí,nééééé“
) ale nakonec jsem veškeré skrýše objevila a vše vrátila do krabice ![]()
jinak ve mě teda každou chvíli zatrne jakmile vidím nový příspěvek od wendy-hned si říkám-tak už?
![]()
Wendy, já mám za tebe takovou radost ![]()
jsem zvědává, kdy se mimi odhodlá na svět ![]()
sněhurka a nelinka- oblečení už asi né, ale hračky klidně, těch moc nemáme ![]()
nevsik- Už čekáme na balíček
To víš, byly to její věci.. a tys jí je odnesla ![]()
Já myslím že ještě dlouho nic nebude, cítím se tak fit, že bych aj běhat šla..kdybych na to nebyla líná
![]()
Wendyyy píše: …Já myslím že ještě dlouho nic nebude, cítím se tak fit, že bych aj běhat šla..kdybych na to nebyla líná![]()
Haha, já měla nejvíc energie cca poslední 2 dny před porodem. Jako kdybych vstala z mrtvých… ![]()
Wendyyy píše:
sněhurka a nelinka- oblečení už asi né, ale hračky klidně, těch moc nemáme
nevsik- Už čekáme na balíčekTo víš, byly to její věci.. a tys jí je odnesla
Já myslím že ještě dlouho nic nebude, cítím se tak fit, že bych aj běhat šla..kdybych na to nebyla líná![]()
ha to si ukaz přírody, prej běhat, sem byla ráda že si zvednu z postele, a jak mě vše bolelo ![]()
tak jo já se kouknu po těch rachtátkách a když to bude ten hošík tak tipošlu i něo málo klučičího ![]()