Utajené těhotenství nezletilé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
budulinek2011
18.12.11 14:49

Tak já mám typ 24.12.. To by byl krásnej dárek přímo na štedrej den.. I když ono to je jedno.. I tak je to miminko k vánocum. :)

• Citovat
  • Upravit
emari nepřihlaš
18.12.11 15:15

Taky si myslím, že to bude 24.12., protože tohle je pravej vánoční příběh live :) Držím palce!

• Citovat
  • Upravit
8911
18.12.11 15:58

Tak já tipuju, že to doktoři špatně spočítali nebo že bude Wendyyy přenášet (kór když má tak malé bříško) a že dítko se narodí až na Nový rok. :jazyk: A bude to kluk 49cm, 3210g. 8)

Btw oblečky pro dítko s sebou do tašky nepotřebuješ, to stačí, když přiveze chlap dodatečně, ale třeba ty plíny ano. Tak já jen, abys neměla v tašce jen věci pro sebe… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
18.12.11 16:47

Ahoj, Wendy taky ti moc moc fandím a je skvělé že v dnešním zkaženém světě se jěště najdou lidi co chtějí a dokážou pomoct. Taky bych pomohla, ale sama čekám prtě začátkem dubna takže ty věcičky potřebuji. ;)

Akorát mě by zajímalo, právě jak ti doktoři ten termín spočítali, psala jsi že Ms jsi normálně měla, k doktorovi jsi poprvé šla až ve druhé půlce těhu takže se podle mě termín přesně určit nedá. :nevim: Hlavně to nikdo neberte jako že Wendy nevěřím, jen ze zvědavosti by mě zajímalo jak prostě přišli na nějakej konkrétní termín porodu. :nevim:

A stejně mi to nedá, Wendy potřebuješ jěště něco? Jinak ti přeju pohodovej a rychlej porod a krásné a zdravé miminko se kterým spolu s partnerem budete šťastní. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
18.12.11 17:08

Doktor to určil podle ultrazvuku a Ms jsem sice měla, ale hodně slabou..takže se i ptal kdy jsem měla poslední normální menstruaci..a potom se ptal kdy jsem měla první pohyby :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
18.12.11 17:36
emari nepřihlaš píše:
Taky si myslím, že to bude 24.12., protože tohle je pravej vánoční příběh live :) Držím palce!

Jo, taky si myslím. Pro tuto story je to datum jak vyšité. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
18.12.11 18:33
wildcat píše:
Ahoj, Wendy taky ti moc moc fandím a je skvělé že v dnešním zkaženém světě se jěště najdou lidi co chtějí a dokážou pomoct. Taky bych pomohla, ale sama čekám prtě začátkem dubna takže ty věcičky potřebuji. ;)

Akorát mě by zajímalo, právě jak ti doktoři ten termín spočítali, psala jsi že Ms jsi normálně měla, k doktorovi jsi poprvé šla až ve druhé půlce těhu takže se podle mě termín přesně určit nedá. :nevim: Hlavně to nikdo neberte jako že Wendy nevěřím, jen ze zvědavosti by mě zajímalo jak prostě přišli na nějakej konkrétní termín porodu. :nevim:

A stejně mi to nedá, Wendy potřebuješ jěště něco? Jinak ti přeju pohodovej a rychlej porod a krásné a zdravé miminko se kterým spolu s partnerem budete šťastní. ;)

Já doktorovi taky neřekla kdy jsem měla poslední menzes.. Vubec jsem si to nehlidala.. :oops: :oops: Taky mi tam bylo pěkně trapně.. Termín porodu mi vypočítali podle ultrazvuku.. termín jsem měla 31. března a poroddila jsem 27. března.. Takže to určili dost přesně.

• Citovat
  • Upravit
6569
18.12.11 18:36

Jí jsem tipovala, že se tento malý zázrak narodí buď na Štědrý den, nebo na přelomu 31.12. a 1.1. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
18.12.11 18:37
Wendyyy píše:
Doktor to určil podle ultrazvuku a Ms jsem sice měla, ale hodně slabou..takže se i ptal kdy jsem měla poslední normální menstruaci..a potom se ptal kdy jsem měla první pohyby :)

No ale pořád jsou to počty plus mínus autobus. Tak snad do tebe nebudou moc brzo po termínu vrtat, jakože děsně přenášíš a musí se to vyvolat. To oni rádi… :roll: Poctivě choď na monitory a dokud se bude dítěti dařit OK, tak tě snad nechají. Btw už sis vybrala kde budeš rodit? (Bohunice, Obilňák, Milosrdní)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
18.12.11 23:38

Viol je to nesravedlive, taky se snazim uz 5,5 let a nic. Pritel ok, ja bohuzel anovulak, sliznice nizka a 4 iui k nicemu. Ted dobiram prasky na upravu ms a jak ji dostanu tak ha a pak priprava stimulka k ivf.
Ale neni to tak ze bych zavidela tehulkam nebo mela zlost. Kdepak. A jeste rada koukam do kocarku.
wendy taky ti preji krasny porod ja mela byt 24.12. ale dala jsem si na cas o 14 dni. Kdybych mela nejake vecicky tak bych ti je taky rada poslala, ale zatim nemam zadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
19.12.11 15:25

Ahojky holky, zítra jedu k našim a vracím se ve středu večer..a ve čtvrtek ráno fičím na kontrolu a pak objet přítelovy prarodiče, takže budu mít docela frmol :D Kdybych se tu neukázal, tak nerodím..jenom nestíhám :dance: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
19.12.11 15:38

jen abys stihla pak i porodit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
19.12.11 15:49
Wendyyy píše:
Ahojky holky, zítra jedu k našim a vracím se ve středu večer..a ve čtvrtek ráno fičím na kontrolu a pak objet přítelovy prarodiče, takže budu mít docela frmol :D Kdybych se tu neukázal, tak nerodím..jenom nestíhám :dance: :P

A že to víš tak předem… :-D :mrgreen: Neee. dělám si srandu, všechno zvládneš a ještě budeš přenášet, uvidíš. :-) Zvládni to příbuzenstvo! Smekám před tebou že si ještě troufáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.12.11 16:39

Wendy drz se a neboj se soudit te nemuzu vsak ja v tvych letech nebyla jina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
19.12.11 16:46

Wendy, tak si to užij:-) :mavam: :mavam: :mavam: