Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Taky si myslím, že to bude 24.12., protože tohle je pravej vánoční příběh live
Držím palce!
Tak já tipuju, že to doktoři špatně spočítali nebo že bude Wendyyy přenášet (kór když má tak malé bříško) a že dítko se narodí až na Nový rok.
A bude to kluk 49cm, 3210g. ![]()
Btw oblečky pro dítko s sebou do tašky nepotřebuješ, to stačí, když přiveze chlap dodatečně, ale třeba ty plíny ano. Tak já jen, abys neměla v tašce jen věci pro sebe… ![]()
Ahoj, Wendy taky ti moc moc fandím a je skvělé že v dnešním zkaženém světě se jěště najdou lidi co chtějí a dokážou pomoct. Taky bych pomohla, ale sama čekám prtě začátkem dubna takže ty věcičky potřebuji. ![]()
Akorát mě by zajímalo, právě jak ti doktoři ten termín spočítali, psala jsi že Ms jsi normálně měla, k doktorovi jsi poprvé šla až ve druhé půlce těhu takže se podle mě termín přesně určit nedá.
Hlavně to nikdo neberte jako že Wendy nevěřím, jen ze zvědavosti by mě zajímalo jak prostě přišli na nějakej konkrétní termín porodu. ![]()
A stejně mi to nedá, Wendy potřebuješ jěště něco? Jinak ti přeju pohodovej a rychlej porod a krásné a zdravé miminko se kterým spolu s partnerem budete šťastní. ![]()
Doktor to určil podle ultrazvuku a Ms jsem sice měla, ale hodně slabou..takže se i ptal kdy jsem měla poslední normální menstruaci..a potom se ptal kdy jsem měla první pohyby ![]()
emari nepřihlaš píše:
Taky si myslím, že to bude 24.12., protože tohle je pravej vánoční příběh liveDržím palce!
Jo, taky si myslím. Pro tuto story je to datum jak vyšité. ![]()
wildcat píše:
Ahoj, Wendy taky ti moc moc fandím a je skvělé že v dnešním zkaženém světě se jěště najdou lidi co chtějí a dokážou pomoct. Taky bych pomohla, ale sama čekám prtě začátkem dubna takže ty věcičky potřebuji.![]()
Akorát mě by zajímalo, právě jak ti doktoři ten termín spočítali, psala jsi že Ms jsi normálně měla, k doktorovi jsi poprvé šla až ve druhé půlce těhu takže se podle mě termín přesně určit nedá.
A stejně mi to nedá, Wendy potřebuješ jěště něco? Jinak ti přeju pohodovej a rychlej porod a krásné a zdravé miminko se kterým spolu s partnerem budete šťastní.Hlavně to nikdo neberte jako že Wendy nevěřím, jen ze zvědavosti by mě zajímalo jak prostě přišli na nějakej konkrétní termín porodu.
Já doktorovi taky neřekla kdy jsem měla poslední menzes.. Vubec jsem si to nehlidala..
Taky mi tam bylo pěkně trapně.. Termín porodu mi vypočítali podle ultrazvuku.. termín jsem měla 31. března a poroddila jsem 27. března.. Takže to určili dost přesně.
Jí jsem tipovala, že se tento malý zázrak narodí buď na Štědrý den, nebo na přelomu 31.12. a 1.1. ![]()
Wendyyy píše:
Doktor to určil podle ultrazvuku a Ms jsem sice měla, ale hodně slabou..takže se i ptal kdy jsem měla poslední normální menstruaci..a potom se ptal kdy jsem měla první pohyby
No ale pořád jsou to počty plus mínus autobus. Tak snad do tebe nebudou moc brzo po termínu vrtat, jakože děsně přenášíš a musí se to vyvolat. To oni rádi…
Poctivě choď na monitory a dokud se bude dítěti dařit OK, tak tě snad nechají. Btw už sis vybrala kde budeš rodit? (Bohunice, Obilňák, Milosrdní)
Viol je to nesravedlive, taky se snazim uz 5,5 let a nic. Pritel ok, ja bohuzel anovulak, sliznice nizka a 4 iui k nicemu. Ted dobiram prasky na upravu ms a jak ji dostanu tak ha a pak priprava stimulka k ivf.
Ale neni to tak ze bych zavidela tehulkam nebo mela zlost. Kdepak. A jeste rada koukam do kocarku.
A wendy taky ti preji krasny porod ja mela byt 24.12. ale dala jsem si na cas o 14 dni. Kdybych mela nejake vecicky tak bych ti je taky rada poslala, ale zatim nemam zadne.
Ahojky holky, zítra jedu k našim a vracím se ve středu večer..a ve čtvrtek ráno fičím na kontrolu a pak objet přítelovy prarodiče, takže budu mít docela frmol
Kdybych se tu neukázal, tak nerodím..jenom nestíhám
![]()
Wendyyy píše:
Ahojky holky, zítra jedu k našim a vracím se ve středu večer..a ve čtvrtek ráno fičím na kontrolu a pak objet přítelovy prarodiče, takže budu mít docela frmolKdybych se tu neukázal, tak nerodím..jenom nestíhám
![]()
A že to víš tak předem…
Neee. dělám si srandu, všechno zvládneš a ještě budeš přenášet, uvidíš.
Zvládni to příbuzenstvo! Smekám před tebou že si ještě troufáš.
Wendy drz se a neboj se soudit te nemuzu vsak ja v tvych letech nebyla jina
Tak já mám typ 24.12.. To by byl krásnej dárek přímo na štedrej den.. I když ono to je jedno.. I tak je to miminko k vánocum.