Utajené těhotenství nezletilé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36771
25.12.11 09:29

berry tak to nechapu, snad je vsechno ok. To neni normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
25.12.11 09:30

Já to též nechápu.A vcelku mně to i znervoznuje. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R82
2396
25.12.11 09:39

snad to bude v pořádku, holky v tom je pořád taková symbolika když někdo porodí na 24. že? to jako uplně jsem naměko. :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
25.12.11 09:51
R82 píše:
snad to bude v pořádku, holky v tom je pořád taková symbolika když někdo porodí na 24. že? to jako uplně jsem naměko. :,( :,(

Nevím jestli symbolika, ale já rodila 24.12.1991 takže mému synovi bylo včera 20 let a naměkko jsem každý rok… ale jestli je to i tím dnem, nevím.. :lol:

Holky, taky vyhlížím info od Wendy a že nebere ani telefon se mi také moc nezdá… snad je vše ok :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
25.12.11 09:53

Koukám a WENDY stále nic :( .Snad je všecko v pořádku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
25.12.11 10:46

Holky je,před chvílí mi psala,jsou stále 2v 1 nom,nic se neděje,neblíží,v pondělí půjde již na kontrolu do porodnice. :srdce: Všem přeje krásné Svátky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
25.12.11 11:14

Já už jsem myslela, že porodila… :-) Je to napínavé jak kšandy. Užívejte si svátků, holky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
25.12.11 12:45
berry4 píše:
Holky je,před chvílí mi psala,jsou stále 2v 1 nom,nic se neděje,neblíží,v pondělí půjde již na kontrolu do porodnice. :srdce: Všem přeje krásné Svátky :mavam:

Díky za zprávu. :hug:

• Citovat
  • Upravit
1993
25.12.11 14:10

Taky jsem napjatá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R82
2396
25.12.11 17:10
AgatkaZ píše:
R82 píše:
snad to bude v pořádku, holky v tom je pořád taková symbolika když někdo porodí na 24. že? to jako uplně jsem naměko. :,( :,(

Nevím jestli symbolika, ale já rodila 24.12.1991 takže mému synovi bylo včera 20 let a naměkko jsem každý rok… ale jestli je to i tím dnem, nevím.. :lol:

Holky, taky vyhlížím info od Wendy a že nebere ani telefon se mi také moc nezdá… snad je vše ok :think:

tak to je krásné taky začít rodit na 24., to pak dělá radost každý rok dvojnásobně ten dárek co :lol: :lol: :lol:
tak to budu držet palec wendy kdy to teda povije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
25.12.11 17:28
R82 píše:
AgatkaZ píše:
R82 píše:

Holky, taky vyhlížím info od Wendy a že nebere ani telefon se mi také moc nezdá… snad je vše ok :think:
tak to je krásné taky začít rodit na 24., to pak dělá radost každý rok dvojnásobně ten dárek co :lol: :lol: :lol:
tak to budu držet palec wendy kdy to teda povije

No, jen jednou jsme slavili narozeniny 24. a to 18. jinak ne…jednak by nepřišli hosté (kamarádi, příbuzní atd) a pak, byl by fakt ošizený, takže vždycky se slavilo dřív a vždycky už musel být stromeček… :mrgreen: a to zůstalo dodnes, ikdyž už je dospělý a bydlí se slečnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
25.12.11 17:33
AgatkaZ píše:
R82 píše:
AgatkaZ píše:
R82 píše:

No, jen jednou jsme slavili narozeniny 24. a to 18. jinak ne…jednak by nepřišli hosté (kamarádi, příbuzní atd) a pak, byl by fakt ošizený, takže vždycky se slavilo dřív a vždycky už musel být stromeček… :mrgreen: a to zůstalo dodnes, ikdyž už je dospělý a bydlí se slečnou :mrgreen: jsou ošizený a ne že ne, já jsem 25.12. a i když se rodiče snažily, tak jsem byla ošizená, i o pitomé bonbony ve škole, já bych takto rodit nechtěla, ale člověk si nevybírá......
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
25.12.11 18:58
Káčulaa píše:
AgatkaZ píše:
R82 píše:
AgatkaZ píše:
R82 píše:

No to je fakt:-D Moje máma má 24.12. svátek a taky říkala, že jako dítěti jí to bylo líto, že jí nikdo nepopřál a ani dárek nedostala. Až pod stromečkem:-) Tak ted ji nosime kazdy rok na stedry den alespon nejakou kytičku

No, jen jednou jsme slavili narozeniny 24. a to 18. jinak ne…jednak by nepřišli hosté (kamarádi, příbuzní atd) a pak, byl by fakt ošizený, takže vždycky se slavilo dřív a vždycky už musel být stromeček… :mrgreen: a to zůstalo dodnes, ikdyž už je dospělý a bydlí se slečnou :mrgreen:
jsou ošizený a ne že ne, já jsem 25.12. a i když se rodiče snažily, tak jsem byla ošizená, i o pitomé bonbony ve škole, já bych takto rodit nechtěla, ale člověk si nevybírá......
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
25.12.11 19:28

diky za zpravu tak to bude novorocni mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
26.12.11 09:46

jsem na náštěvě u našich a pořád taady někoho prosím o počítač ať se můžu podívat jestli už je miniwendiátko na světě :D já sem snad dám mobil aby jste mi některá napsala sms :mrgreen: kdo by to pr mě udělal? :mrgreen: :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100