Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
berry tak to nechapu, snad je vsechno ok. To neni normalni.
snad to bude v pořádku, holky v tom je pořád taková symbolika když někdo porodí na 24. že? to jako uplně jsem naměko.
![]()
Nevím jestli symbolika, ale já rodila 24.12.1991 takže mému synovi bylo včera 20 let a naměkko jsem každý rok… ale jestli je to i tím dnem, nevím.. ![]()
Holky, taky vyhlížím info od Wendy a že nebere ani telefon se mi také moc nezdá… snad je vše ok ![]()
Holky je,před chvílí mi psala,jsou stále 2v 1 nom,nic se neděje,neblíží,v pondělí půjde již na kontrolu do porodnice.
Všem přeje krásné Svátky ![]()
Já už jsem myslela, že porodila…
Je to napínavé jak kšandy. Užívejte si svátků, holky!
berry4 píše:
Holky je,před chvílí mi psala,jsou stále 2v 1 nom,nic se neděje,neblíží,v pondělí půjde již na kontrolu do porodnice.Všem přeje krásné Svátky
Díky za zprávu. ![]()
AgatkaZ píše:
R82 píše:
snad to bude v pořádku, holky v tom je pořád taková symbolika když někdo porodí na 24. že? to jako uplně jsem naměko.![]()
Nevím jestli symbolika, ale já rodila 24.12.1991 takže mému synovi bylo včera 20 let a naměkko jsem každý rok… ale jestli je to i tím dnem, nevím.. ![]()
tak to je krásné taky začít rodit na 24., to pak dělá radost každý rok dvojnásobně ten dárek co
![]()
tak to budu držet palec wendy kdy to teda povije
R82 píše:tak to je krásné taky začít rodit na 24., to pak dělá radost každý rok dvojnásobně ten dárek coAgatkaZ píše:
R82 píše:
snad to bude v pořádku, holky v tom je pořád taková symbolika když někdo porodí na 24. že? to jako uplně jsem naměko.![]()
Nevím jestli symbolika, ale já rodila 24.12.1991 takže mému synovi bylo včera 20 let a naměkko jsem každý rok… ale jestli je to i tím dnem, nevím..
Holky, taky vyhlížím info od Wendy a že nebere ani telefon se mi také moc nezdá… snad je vše ok
No, jen jednou jsme slavili narozeniny 24. a to 18. jinak ne…jednak by nepřišli hosté (kamarádi, příbuzní atd) a pak, byl by fakt ošizený, takže vždycky se slavilo dřív a vždycky už musel být stromeček…
a to zůstalo dodnes, ikdyž už je dospělý a bydlí se slečnou ![]()
AgatkaZ píše:No, jen jednou jsme slavili narozeniny 24. a to 18. jinak ne…jednak by nepřišli hosté (kamarádi, příbuzní atd) a pak, byl by fakt ošizený, takže vždycky se slavilo dřív a vždycky už musel být stromeček…R82 píše:tak to je krásné taky začít rodit na 24., to pak dělá radost každý rok dvojnásobně ten dárek coAgatkaZ píše:
R82 píše:
Nevím jestli symbolika, ale já rodila 24.12.1991 takže mému synovi bylo včera 20 let a naměkko jsem každý rok… ale jestli je to i tím dnem, nevím..
Holky, taky vyhlížím info od Wendy a že nebere ani telefon se mi také moc nezdá… snad je vše ok![]()
![]()
tak to budu držet palec wendy kdy to teda povije
Káčulaa píše:jsou ošizený a ne že ne, já jsem 25.12. a i když se rodiče snažily, tak jsem byla ošizená, i o pitomé bonbony ve škole, já bych takto rodit nechtěla, ale člověk si nevybírá......AgatkaZ píše:No, jen jednou jsme slavili narozeniny 24. a to 18. jinak ne…jednak by nepřišli hosté (kamarádi, příbuzní atd) a pak, byl by fakt ošizený, takže vždycky se slavilo dřív a vždycky už musel být stromeček…R82 píše:tak to je krásné taky začít rodit na 24., to pak dělá radost každý rok dvojnásobně ten dárek coAgatkaZ píše:
R82 píše:
No to je fakt:-D Moje máma má 24.12. svátek a taky říkala, že jako dítěti jí to bylo líto, že jí nikdo nepopřál a ani dárek nedostala. Až pod stromečkem:-) Tak ted ji nosime kazdy rok na stedry den alespon nejakou kytičku
Holky, taky vyhlížím info od Wendy a že nebere ani telefon se mi také moc nezdá… snad je vše ok![]()
![]()
tak to budu držet palec wendy kdy to teda povijea to zůstalo dodnes, ikdyž už je dospělý a bydlí se slečnou
jsem na náštěvě u našich a pořád taady někoho prosím o počítač ať se můžu podívat jestli už je miniwendiátko na světě
já sem snad dám mobil aby jste mi některá napsala sms
kdo by to pr mě udělal?
![]()