Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Taky chodím každou chvíli nahlížet. Takhle jsem snad neprožívala ani vlastní porod! Wendyyy tak cooooo???? Držíme ti všchni pěstičky!!!
![]()
ZASE JSEM PSALA,hovory nezvedá A O5 NIC
No snad je to už fakt kvůli zrození človíčka ![]()
jestli wendy pomůže porodit to jak tady šichni šílíme tak už je to několik dní na světě
ba ne,držím všechny palce co mám a půjdu zmáčknout i ty dcerky ať je vše ok! ![]()
berry4 píše:taky jsem z tý holky už psycho. HOLKY TO JE LEPŠÍ,NEŽ DETEKTÍFKA
Holky už ano. Wendy porodila včera ve 4:58,před chvílí mi napsala zprávu,ale s tím,že co to je se dozvíme až po Novém roce. Svůj mom. stav sem raději rozepisovat nebudu,protože to je nepublikovatelné,doufám,že se umoudří a já budu moci sem napsat během dne víc. Tohle se nedělá. ![]()
Teda jsem z toho jelen a nevím co si teda vlastně o WENDY myslet?…
celou diskuzi sleduju už od začátku a wendy strašně fandím…berry4 já to nějak nechápu,co jsi napsala.ona to malý nechce???????jsem z toho nějaká zmatená ![]()
Tak tedy nevím, co si o tom myslet
. Moc mě to mrzí, myslím si, že nám to tak trošku dluží, , proč takové tajnosti??
Příspěvek upraven 30.12.11 v 10:03
Holky tak konečně!
Wendy má chlapečka Patrika ,vážil 3,2 kg a měřil 48 cm
Porod jí trval celkem 2,5 hodiny,pl. voda jí praskla při vstupu do porodnice a do půl hodiny měla odrozeno. Bolest prý šílená,ale na provorodičku teda úžasný výkon ![]()
Před chvílí jsem s ní KONEČNĚ mluvila po telefonu, maličkého jsem slyšela,jéé,holky to byl tak krásnej hláseček ![]()
Jo a rodila prý u Milosrdných
berry4 píše:
Holky tak konečně!
Wendy má chlapečka Patrika ,vážil 3,2 kg a měřil 48 cmPorod jí trval celkem 2,5 hodiny,pl. voda jí praskla při vstupu do porodnice a do půl hodiny měla odrozeno. Bolest prý šílená,ale na provorodičku teda úžasný výkon
Před chvílí jsem s ní KONEČNĚ mluvila po telefonu, maličkého jsem slyšela,jéé,holky to byl tak krásnej hláseček
Jo a rodila prý u Milosrdných
Wendy super krasny porod a velka gratulace. Je fajn ze Patricek je zdravy!