Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Velká gratulka i od nás.Hodně štěstíčka,zdravíčka a všechno jen a jen krásné ![]()
Wendy taky se připojuji s gratulací a malému Patričkovi přejeme hlavně zdravíčko a ať krásně rostete
.Tuhle diskuzi sleduji a čtu od samého začátku,a taky sem si odskočila porodit a budu ji sledovat dál.Tak mooooooc držíme palce
![]()
Wendy, gratuluju k chlapečkovi!
Ať se vám v životě daří ![]()
berry4 píše:
Holky už ano. Wendy porodila včera ve 4:58,před chvílí mi napsala zprávu,ale s tím,že co to je se dozvíme až po Novém roce. Svůj mom. stav sem raději rozepisovat nebudu,protože to je nepublikovatelné,doufám,že se umoudří a já budu moci sem napsat během dne víc. Tohle se nedělá.
Berry, copak se ráno stalo?
Nějak jsem to nepochopila ![]()
I já gratuluji ty tajnůstkářko ![]()
Přeji Vám,aby jste byla šťastná rodina a aby jste překonali všechny překážky,které v životě ještě přijdou stejně krásně jako události posledního měsíce ![]()
Hewe píše:
Wendy, gratuluju k chlapečkovi!Ať se vám v životě daří
berry4 píše:Berry, copak se ráno stalo?
Holky už ano. Wendy porodila včera ve 4:58,před chvílí mi napsala zprávu,ale s tím,že co to je se dozvíme až po Novém roce. Svůj mom. stav sem raději rozepisovat nebudu,protože to je nepublikovatelné,doufám,že se umoudří a já budu moci sem napsat během dne víc. Tohle se nedělá.Nějak jsem to nepochopila
Podle mě Berry rozlobilo, že po tom všem Wendy nedala vědět sama a hned, ikdyž věděla, jak jí ti všechny držíme palce a jak nedočkavě sem nakukujeme ![]()
ja uz na FB videla fotkyyyyyy
maly je krasny ![]()
Wendy jeste jednou gratulace
Jitula píše:
ja uz na FB videla fotkyyyyyymaly je krasny
Wendy jeste jednou gratulace
já chci taky vidět fotky
![]()
vykyna píše:Já taky.Jitula píše:já chci taky vidět fotky
ja uz na FB videla fotkyyyyyymaly je krasny
Wendy jeste jednou gratulace![]()
A wendy samozřejmě gratuluju.
![]()
Tak já jse taky fotky našláááá jsem šikovná
. Malej je krásnej, nevím, kde se jí v tom bříšku schovával
![]()
vykyna píše:a jak si je našla, já je chci taky
Tak já jse taky fotky našláááá jsem šikovná![]()
. Malej je krásnej, nevím, kde se jí v tom bříšku schovával
![]()
Hewe píše:Berry já také ne, diskuzi sleduji a toto mi přišlo zvláštní…mám z toho rozporuplné pocity…
Wendy, gratuluju k chlapečkovi!Ať se vám v životě daří
berry4 píše:Berry, copak se ráno stalo?
Holky už ano. Wendy porodila včera ve 4:58,před chvílí mi napsala zprávu,ale s tím,že co to je se dozvíme až po Novém roce. Svůj mom. stav sem raději rozepisovat nebudu,protože to je nepublikovatelné,doufám,že se umoudří a já budu moci sem napsat během dne víc. Tohle se nedělá.Nějak jsem to nepochopila
aaa tak sem inteligentně vyhledala jméno přítele googlem a mám ho , je krásnej a Wenda je též koča ![]()
Jméno přítele? To mi tedy asi uniklo
…pro ty pomalejší, prosím větší nápovědu ![]()