Utajené těhotenství nezletilé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12801
1.1.12 16:51

Berry: já si myslím to samé co ty. Pomohly jste Wendy neskutečným a báječným způsobem, všechny jí tu držely palce a napsat sms ahoj, mám to a to, jsme zdraví byla slušnost a ruku na srdce, která z vás by to v téhle situaci neudělala? Není to žádné vynucování si čehokoli, ale obyčejná lidská slušnost vůči těm, které pomohly v té nejdůležitější chvíli,ať slovem nebo věcmi po svém miminku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
1.1.12 16:52

Jejda, uz neni treba to resit. Se na to vyprdneme. K sms uz ani slovo, a ted se tu bude psat jen o miminku :lol: Snad to neni ode me drze, ale uplne bych to uzavrela a uz se k tomu proste nevracela ;)
A kdo se k tomu vrati, pujde klecet do klouta!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
1.1.12 17:01

:D Pajuleno ráda bych to také ukončila,každopádně jsme se mohly těšit z konkrétního človíčka a z toho,že to dobře dopadlo a ted´už jen vzhůru do miminkování.
Agatko děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
1.1.12 17:39

Jéj, holky neřešte to už. Wendy a Páťa jsou zdraví doma… Je to takhle: sto lidí, sto názorů. Tak už s tím dejte pokoj no ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
1.1.12 19:01

já nechci jít klečet do kouta,mám nemocný koleno :lol: tak k miminku-teda patričkovi-viděli jste tu roztomilou kudrlinku? :D ta je úplně boží :*

• Citovat
  • Upravit
1993
1.1.12 19:11

Už se těším,až Wendy přidá nějaké fotky s Patričkem :palec: mě by zajímalo,i jak vypadá ona :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
1.1.12 19:19

:lol: hrozně krásně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
1.1.12 19:41
JJ taky by mě zajímalo jak vypadají novopečetění rodiče ;)
katcha83 píše:
Už se těším,až Wendy přidá nějaké fotky s Patričkem :palec: mě by zajímalo,i jak vypadá ona :)
  • Citovat
  • Upravit
3209
1.1.12 20:01
Wendyyy píše:
Ahojky holky :) Tak už jsem konečně doma i s Patričkem :* Všem moc děkuji za gratulace! A jak tak koukám..na FB mě předběhl tatínek a tady zase vy s fotečkama :D Já už se nemám kde chlubit :D :D :mrgreen: Ale ještě jsem určitě nějaké přidám, jen si na focení vzpomenu vždycky až k večeru a to se mi nechce malého fotit bleskem :)
Jinak můžu říct, že je to úplný poklad. Na pokoji jsem byla s dvěma maminama, ty jejich děti pořád plakali, ale Patriček hezky spinkal :) Vždycky se jen ozval když měl hlad a pak zase spinkal. Je to naše zlatíčko :srdce: :*
A co se týká porodu…fakt jsem si to skvěle načasovala :D V 2:36 začli bolesti..ale já pořád nechtěla jet, páč jsem si mysllea, že je to brzo. Tak jsme vyrazili až v 3:45 a to už s nesnesitelnýma bolestma!! Dojeli jsme do porodnice..přítel zrovna mačkal ve 4:30 zvonek u příjmu a mě praskla voda :D ZA 28 minut už byl malý na světě :dance: Aj jsem si zařvala :mrgreen: …ale jinak rychlovka, připadalo mi to jako 5 minut :)
Jinak jsem byla objednaná na první návštěvu v porodnici 29.12 v 10 hodin…tak měli radost když mě tam viděli o 5 hodin dřív :D

Tak to je paráda :-) To teda byla rychlovka :-) Mám z tebe radost a taky se těším na další fotečky Patrička (i s maminkou):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
1.1.12 21:32
berry4 píše:
HOLKY PROBOHA! Byt´jsem se měla sakra co držet,abych jí nepsala,nebo nevolala, jestli už něco, nebo co,jelikož sama vím,jaké to je ,když člověk přenáší a už mu nervíky pracují,vážím si toho,že mi den po porodu napsala SAMA. Ovšem jen s tím,že má odrozeno,co to je apod se dozvíme později. Jakožto taky matka a navíc ruku na srdce,kolik z nás tady poslední dny okupovalo diskusi s tím,jestli už něco a CO v čistém nefalšovaném zájmu a držení pěstí zvědavá na človíčka jsem obdržela pouze zprávu o čase porodu s tím,že zbytek až se Wedndy vrátí. Možná za tu další hrst a každopádně za sebe mně to prostě a jednoudše nakrklo,v tom čistě zoufalém smyslu,že vlastně nic nevím,jestli je mimi v pořádku,zdravé,celé,za těch let,co žiju jsem nezažila,že by maminka nebo okolí poslalo zprávu o tom odrodila jsem ,více příště…
Ano,špatně jsem to tu prezentovala,zlá jsem na Wendy nebyla,jen jsem m.j. napsala,že „to se nedělá takhle nás všechny napínat,holky na miminu čekají na zprávy“ …smsky stále mám uložené,myslím,že kdyby to bylo tak,jak to tu podáváte,tak mi už nenapíše ani n´.Měla by k tomu plné právo. Možná si sama neuvědomila,že to třeba může v někomu udělat emocionelní rozkol,jako já netušila,že můžu sama v sobě tak reagovat- kdyby mi byla lhostejná,tak to neřeším,napíšu vám sem Wendy má odrozeno a konec.
Ostatně neznáte sled událostí,tak prosím nesudte.

Holky ráda bych reagovala na Berry, příběh sleduji odpočátku, či spíše mi byl doporučen, celý jsem ho přečetla, moc nepřispívala, jen asi 2×, nicméně já jsme se Berry také ptala, co s estalo a Berry odpověděla, tak opravdu také nechápu, proč s edo ní navážíte. Já osobně ti děkuji, že jsi napsala, co s estalo, protože jsme po tom všem z toho měla absolutně smíšené pocity, nejdříve porod a mimčo dát pryč…no a sled událostí, jaký to mělo byl úžasný, ale je pravda, že nás tu bylo hodně, co pochybovaly, i když upřímně, diskuzi jsme četla, ale že bych do toho byla tak zapálená, jako některé maminky, co o Štědrém dni vysedávaly a čekaly, zda Wendy porodí, tak to jsme tedy nebyla. Já tedy za sebe Berry děkuji za odpověď, protože já jsem s ejako jedna z mála maminek ptala, co se stalo a Berry odpověděla, děkuju :kytka:
A všem maminkám přeji krásný Nový rok a hodně sluníčka a tepla do dušiček :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
1.1.12 22:00

Ale o tom to přece není, jasně že je od Berry fajn, že dala vědět co a jak…nás jen „nakrklo“ to rozčílení se nad tím, že někdo neskáče tak jako ona chce :mrgreen:

Toť vše, dál není co rozebírat. Berry sama napsala, že to asi bylo moc, ale nedalo jí to a tím je to uzavřeno, ne? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
1.1.12 22:13
RyBANA píše:
Ale o tom to přece není, jasně že je od Berry fajn, že dala vědět co a jak…nás jen „nakrklo“ to rozčílení se nad tím, že někdo neskáče tak jako ona chce :mrgreen:Toť vše, dál není co rozebírat. Berry sama napsala, že to asi bylo moc, ale nedalo jí to a tím je to uzavřeno, ne? 8)
já chtěla jen Berry poděkovat za odpověd, nic víc, nic mín
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
1.1.12 22:14

Wendyyy
taky mám radost, že už vás pustily domů.Patýskovi ať to dlouho vydrží.Já měla Patýska taky hodného asi do roka.Taky mi bulil jenom když měl hlad.

Berry
já si myslím, že jsi hodná, že jsi nás tu informovala, ale asi nebylo šťastné líčit ty podrobnosti v sms, pak se vždycky někdo ozve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
1.1.12 23:12

Wendy, ještě jednou gratuluji:-) A délku porodu jen tiše závidím… :palec: To je super, že je malej tak hodnej, tý naší cácoře to vydrželo do doby než se naučila chodit, teď si to prozměnu vybírá zpětně. Teda né, že by víc brečela, ale byla takové klidné miminko a teď je z ní divoch. Ale hlavně, že jsou děti zdravé:-)
Jinak nevím, proč se tu rozčilujete, dyť Berry(podle toho co tu čtu) nenapsala nic špatného, i já bych jsem byla strašně zvědavá. A kdyby Wendy nechtěla, tak by se ani tak neozvala… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R82
2396
2.1.12 11:44

já teda taky gratuluju k rychlému porodu, ten bych taky chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí