Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jééé, gratulka
, doufám, že Wendy nebude litovat svého rozhodnutí a porod teda super rychlý!!:-)
Wendy, mockrát celé Vaší rodince gratuluji!!! Super, že jsi měla tak rychlý porod. Patričkovi přeju do života mnoho štěstí, zdraví a lásky a Vám ať dělá samou radost.. Doufám, že nikdy nenastane den, kdyby jste třeba jen na chvilku litovali tak krásného rozhodnutí - miminko si ponechat. Buďte šťastný, držím Vám palečky ![]()
Wiolla píše:Khalmati píše:Jejda, sem to měla nechat na tobě.pampalini81 píše:Tak sjsem si poctivě vedla v tabulce všechny tipy (ta práce mi už prostě chybí
wendy přeji vám oběma moc zdraví a štěstíčkated by mě zajímalo,kdo se opravdu trefil v tipovačce na pohlaví a míry......
) a nejblíž byl tip Wiolly, která tipovala kluka 3210 g a 49 cm
i datum byl vlastně tak nějak nejblíž (1.1.)
![]()
![]()
nic se neděje ![]()
Tak jsem se konečně dostala k PC a co to nečtu!!!
Moc moc moc gratuluju, Wendy, hlavně ať jste oba dva zdraví! Mám fakt velikou radost! ![]()
Taky tuhle dizkuzi sleduji od začátku a musím říct, že jsem strašně šťastná za Wendy a za toho malého prcka, že to tak dobře dopadlo a má svou vlastní maminku a tatínka!
Tudíž Wendy, gratuluji k Patričkovi, má úžasné míry, na to že jsi měla takové prťavé bříško! Super porod!!!
![]()
A holky vy jste taky super!
![]()
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/…861388_n.jpg
Příspěvek upraven 31.12.11 v 17:05
Terezx super!
Já už včera koukala,jaká je naše Wendy kočka.Patriček je krásnoučkej sladkej mimís. Ještě JEDNOU MOC GRATULUJI,I KDYŽ JÁ JI POSLALA PO TELEFONU ![]()
to je broučínek, já už se těším na toho našeho drobečka. Už si ani nepamatuji jaké to bylo, když byla Zoují miminečko, strašně rychle to utíká
Jé, to je nádhernej klučík:-) Jinak Wendy je taky kočka, to jsem ani nečekala:-D I tatínek je hezkej. No prostě krásná rodinka:-D ![]()