Utajené těhotenství nezletilé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6532
2.1.12 13:37

Gratuluju!

Ahoj Wendy,
moc gratuluju k Patričkovi. Máte opravdu krásného syna. A já se už konečně chystám zabalit a poslat ti ty věci. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
2.1.12 21:51

Wendy moc gratuluji k Patričkovi, i k úžasnému porodu! :kytka: :dance: Přeji hodně sil a malému pevné zdraví :srdce:
Fotku bych taky ráda shlédla, ale kde? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg
2.1.12 22:52
Seal píše:
Wendy moc gratuluji k Patričkovi, i k úžasnému porodu! :kytka: :dance: Přeji hodně sil a malému pevné zdraví :srdce:
Fotku bych taky ráda shlédla, ale kde? :think:

Strana 50

• Citovat
  • Upravit
7
3.1.12 13:44

Jak má tedy Wedy facebook..Ráda bych schlédla fotečky.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
3.1.12 15:14
Terezx píše:
Seal píše:
Fotku bych taky ráda shlédla, ale kde? :think:
Strana píše: Více

Kujííí :)

Krásné mimčo! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
3.1.12 15:16
Ronnie2o2 píše:
Jak má tedy Wedy facebook..Ráda bych schlédla fotečky.. :)

Také bych ráda viděla fotky na facebooku,ale jak jsem tu pochopila,tak odkaz byl smazán,aby se chránilo soukromí.Takže kdo byl rychlý a všimnul si té chvíle,co tu odkaz byl,tak fotky viděl.My ostatní máme smůlu.Počkáme,zda Wendy dá odkaz sama,či hodí do fotogalerie fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klarka5
3.1.12 18:56

Já jsem si našla Wendyyy na fb přes jejího přítele(přes jméno) Jsou krásná rodinka ;) Přeji hodně zdravíčka a prcek ať dělá samou radost :-)

• Citovat
  • Upravit
6945
3.1.12 19:00

Taky bych jí ráda našla na Fb,tak pokud by třeba wendy byla ochotna,tak nám může napsat přes Sz ;) ;) ,aby to neříkala veřejně,ale já myslím,že brzy dá fotecky sem do fotoalba s ní i s mimiskem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
3.1.12 19:28
tumpach píše:
Taky bych jí ráda našla na Fb,tak pokud by třeba wendy byla ochotna,tak nám může napsat přes Sz ;) ;) ,aby to neříkala veřejně,ale já myslím,že brzy dá fotecky sem do fotoalba s ní i s mimiskem

jj,taky si myslím ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2303
3.1.12 19:51

Ahojky :srdce: .. taky se připojuji s obrovskými gratulacemi :kytka: ..
Wendy držím Ti palce ať krásný :andel: Patriček Vám dělá jen a jen radost :hug: . Pro tebe to jistě nebude snadné, ale věřím, že je to jedna z nejkrásnějších životních událostí, které tě mohly potkat.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
4.1.12 11:14

Tak jsem využila chvilku klidu a rychle jsem nějaký fotky přidala :)
Musím říct, že mi malý dává zabrat :D Uřvaný teda není, ale pořád by chtěl papat, tak si zvykám na to, že mi musí postačit jen pár hodinek spánku :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
4.1.12 11:20

Wendy ono si to sedne, uvidíš. Začátky jsou horší :). Malý je úžasný a celý tatínek. Držím palce, ať jste všichni 3 šťastný a zdravý! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
4.1.12 11:21

Jo a Wendy super profilovka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
4.1.12 11:23

Teda, ty si kočka :-) A maličký je nádherný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
4.1.12 11:25

WENDY Fotečky boží,jste krásna rodinka a jde vidět,že i šťastná :potlesk: .Jsme moc ráda,že to takhle dopadlo a máš Patrička vedle sebe :srdce: .Začátky jsou krušné,ale ten malý človíček za to všecko stojí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí