Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky tak jsem si to přečetla od začátku do konce…kamse hrabe romantický film americký
Wendy docela ti závidím tvojí mladost
mě 31 a čekám první teprve…jsi nádherná holka a taky mě tedy zarazilo to miniaturní bříško…můžu se zeptat jak jsi vysoka? někde to miminko přece muselo být schovane :_)
Ahoj holky tak jsem si to přečetla od začátku do konce…kamse hrabe romantický film americký
Wendy docela ti závidím tvojí mladost
mě 31 a čekám první teprve…jsi nádherná holka a taky mě tedy zarazilo to miniaturní bříško…můžu se zeptat jak jsi vysoka? někde to miminko přece muselo být schovane :_)
Wendyyy píše:úplná modelka jsi
Ahojky, děkuji Vám
No jsem hodně vysoká, okolo 182 cm
Holky ale to vysvětluje Wendiin malý pupíček-tam se má mimi kam roztáhnout po délce,já taky vcelku dlouho spíš jak dobře najedená,ne jak těhotná. ![]()
Wendy taky si se svou délkou připadáš na koni poněkud „nepatřičně“ ? ![]()
ježiš dejte jí pokoj. Ptá se na radu, ne na vaše soudy. Doktor na zdravi a na prubehu tehotenstvi nezmeni nic, jestli je vse tak, jak ma, ok, pokud ne, doktor stejne zazrak neudela. Mimino muze dat k adopci, babybox.. cokoliv. Opravdu se to dozvědět rodiče nemusí… a hlavně, ne na kazdem je tehotenstvi videt. Mne vyrostlo bricho az v 9 mesici, do te doby, vzalali jsem si na sebe volné oblečení, košili a legini apod. nikdo nepoznal nic. Měla jsem opravdu malé břicho (zaplaťpámbuh) a vše bylo v pořádku…
anonymní co se čílíš? Čti pořádně a všechno,Wendy má malého u sebe a vše je v nejlepším pořádku. ![]()
holčiny bežte se se svými centimetry zahrabat
je mám 151cm
,takže ten kdo má aspoň 160 a více tíše závídím ![]()
Anonymní jsi trochu mimo mísu,musíš číst vše a pořádně ![]()
Tak já mám jen 167, takže také žádná čára ![]()
A anonymní co to je za příspěvek? Nejdřív čti a pak se vyjadřuj. Fáááákt nechápu proč se vůbec zdržuješ s takovým příspěvkem a ještě anonymně. ![]()
Anonymní píše:
ježiš dejte jí pokoj. Ptá se na radu, ne na vaše soudy. Doktor na zdravi a na prubehu tehotenstvi nezmeni nic, jestli je vse tak, jak ma, ok, pokud ne, doktor stejne zazrak neudela. Mimino muze dat k adopci, babybox.. cokoliv. Opravdu se to dozvědět rodiče nemusí… a hlavně, ne na kazdem je tehotenstvi videt. Mne vyrostlo bricho az v 9 mesici, do te doby, vzalali jsem si na sebe volné oblečení, košili a legini apod. nikdo nepoznal nic. Měla jsem opravdu malé břicho (zaplaťpámbuh) a vše bylo v pořádku…
Hmm, fajn názor, ale trochu pozdě, né???
Příště líp čti:-) Už je „problém“ dááávno vyřešený ![]()
Holky,já vám závidím!! Mě ta moje výška štve
Já tak ráda nosím podpatky, ale když si je vezmu, tak mám pomalu 2 metry
Je to hrůza! ![]()
Asi se malý vážně schoval v té mojí výšce..jinak to nevidím ![]()
Berry- Jo připadám
Já jsem ráda za ty kladrubáky,kteří jsou vysocí…sednout na nějakého dostiháka,připadala bych si jak na poníkovi ![]()