Utajené těhotenství nezletilé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
362
12.1.12 23:39

Ahoj holky tak jsem si to přečetla od začátku do konce…kamse hrabe romantický film americký :-) Wendy docela ti závidím tvojí mladost :-) mě 31 a čekám první teprve…jsi nádherná holka a taky mě tedy zarazilo to miniaturní bříško…můžu se zeptat jak jsi vysoka? někde to miminko přece muselo být schovane :_)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
12.1.12 23:39

Ahoj holky tak jsem si to přečetla od začátku do konce…kamse hrabe romantický film americký :-) Wendy docela ti závidím tvojí mladost :-) mě 31 a čekám první teprve…jsi nádherná holka a taky mě tedy zarazilo to miniaturní bříško…můžu se zeptat jak jsi vysoka? někde to miminko přece muselo být schovane :_)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
13.1.12 19:27

Ahojky, děkuji Vám :mavam:
No jsem hodně vysoká, okolo 182 cm :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg
13.1.12 20:46

No joooo, chudak my zakrslici, na nas je to hned videt :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1993
13.1.12 20:49
Wendyyy píše:
Ahojky, děkuji Vám :mavam:
No jsem hodně vysoká, okolo 182 cm :D
úplná modelka jsi :palec: krásná a vysoká.Já mám 180cm. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
13.1.12 21:43

Ty jo,no tak to nic. Já metr semdesát šest.Du se zahrabat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
14.1.12 08:26

kam se chceš jít hrabat ? :mrgreen: to nechej na nás,co máme 165 :P

• Citovat
  • Upravit
22614
14.1.12 14:17

Berry, nikam se nehrabej:-) Já mám 170 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
14.1.12 14:28

:lol: Holky ale to vysvětluje Wendiin malý pupíček-tam se má mimi kam roztáhnout po délce,já taky vcelku dlouho spíš jak dobře najedená,ne jak těhotná. ;)
Wendy taky si se svou délkou připadáš na koni poněkud „nepatřičně“ ? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.12 14:34

ježiš dejte jí pokoj. Ptá se na radu, ne na vaše soudy. Doktor na zdravi a na prubehu tehotenstvi nezmeni nic, jestli je vse tak, jak ma, ok, pokud ne, doktor stejne zazrak neudela. Mimino muze dat k adopci, babybox.. cokoliv. Opravdu se to dozvědět rodiče nemusí… a hlavně, ne na kazdem je tehotenstvi videt. Mne vyrostlo bricho az v 9 mesici, do te doby, vzalali jsem si na sebe volné oblečení, košili a legini apod. nikdo nepoznal nic. Měla jsem opravdu malé břicho (zaplaťpámbuh) a vše bylo v pořádku…

• Citovat
  • Upravit
29577
14.1.12 14:39

:lol: anonymní co se čílíš? Čti pořádně a všechno,Wendy má malého u sebe a vše je v nejlepším pořádku. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
14.1.12 17:14

holčiny bežte se se svými centimetry zahrabat :lol: je mám 151cm :lol: ,takže ten kdo má aspoň 160 a více tíše závídím :oops:

Anonymní jsi trochu mimo mísu,musíš číst vše a pořádně :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
14.1.12 19:01

Tak já mám jen 167, takže také žádná čára :dance:
anonymní co to je za příspěvek? Nejdřív čti a pak se vyjadřuj. Fáááákt nechápu proč se vůbec zdržuješ s takovým příspěvkem a ještě anonymně. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
14.1.12 19:56
Anonymní píše:
ježiš dejte jí pokoj. Ptá se na radu, ne na vaše soudy. Doktor na zdravi a na prubehu tehotenstvi nezmeni nic, jestli je vse tak, jak ma, ok, pokud ne, doktor stejne zazrak neudela. Mimino muze dat k adopci, babybox.. cokoliv. Opravdu se to dozvědět rodiče nemusí… a hlavně, ne na kazdem je tehotenstvi videt. Mne vyrostlo bricho az v 9 mesici, do te doby, vzalali jsem si na sebe volné oblečení, košili a legini apod. nikdo nepoznal nic. Měla jsem opravdu malé břicho (zaplaťpámbuh) a vše bylo v pořádku…

Hmm, fajn názor, ale trochu pozdě, né??? :nevim: :P Příště líp čti:-) Už je „problém“ dááávno vyřešený :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
15.1.12 15:17

Holky,já vám závidím!! Mě ta moje výška štve :| Já tak ráda nosím podpatky, ale když si je vezmu, tak mám pomalu 2 metry :D Je to hrůza! :)
Asi se malý vážně schoval v té mojí výšce..jinak to nevidím :)
Berry- Jo připadám :D Já jsem ráda za ty kladrubáky,kteří jsou vysocí…sednout na nějakého dostiháka,připadala bych si jak na poníkovi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí