Utajené těhotenství nezletilé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6292
26.1.12 18:13
no ty laktobacilky mě stály 140kč a dneska jsem se v lékárně ptala na ty probiotické kapičky a cena 640kč :zed: :zed: :zed: ale určo ten infacol ještě vyzkoušíme :mavam:
berry4 píše: :D to byla před rokem novinka,oni neví,člověk musí hledat. Já si ho musela tenkrát i nechat objednat v lékárně,taky nevěděli :roll: ,čerpala jsem ze zkušeností jiných maminek v diskusích. A vyplatilo se :palec:
Jen jsem ze začátku nedávala plnou dávku,stačila poloviční. 8)
Laktobacily byly u nás zbytečně vyhozené peníze oknem. Ale třeba vám zaberou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
27.1.12 09:42

Na kontrolu jedeme za hodinu, takže teprve budu vědět kolik malej váží :)
A s těma prdíkama…cvičíme..masírujeme..mažeme mastičkama…a používáme sab simplex..ale nepříjde mi, že by to nějak pomáhalo. Asi vyzkouším ještě ten espumisan. No byla jsme ted týden u našich.. a mám tam gymnastický balón, tak vždycky když Páťa bečel..sedla jsem na něj..začla skákat a byl klid. Takže jsem měla proskákané noci :D No teď jsem zpátky doma, tak jen bojuju s tím řevem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15088
27.1.12 11:48

To se ti to skáče v sedmnácti :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
27.1.12 17:35
Wendyyy píše:
Na kontrolu jedeme za hodinu, takže teprve budu vědět kolik malej váží :)
A s těma prdíkama…cvičíme..masírujeme..mažeme mastičkama…a používáme sab simplex..ale nepříjde mi, že by to nějak pomáhalo. Asi vyzkouším ještě ten espumisan. No byla jsme ted týden u našich.. a mám tam gymnastický balón, tak vždycky když Páťa bečel..sedla jsem na něj..začla skákat a byl klid. Takže jsem měla proskákané noci :D No teď jsem zpátky doma, tak jen bojuju s tím řevem :D

Jo, to říkala kamarádka taky, že pomáhalo, skákat na míči :palec: No, a co vaši? Jsou z malýho odvařený, cooo? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
27.1.12 19:12
TessAg píše:
Nám nezabralo nic a doteď s tím pořád bojujem :(

Vím jak ti je, na naši princeznu taky nezabralo nic. DOkonce měla problém, i s kakáním a bez rektární rourky se nevykakala. Pak jsem zkusili nasadait biopron junior a ten jedinej nám pomohl s kakáním a částečně i s prdíkama. I teď má problémy s bolením a to už jí budou 2,5 roku. ale teď jí na to zabírá espumisan kapky. Ale když si vzpomenu na ty bezesné noci, kdy jsme ji nosili v obýváku v náručí a konejšili, zkoušeli vše možné a nemožné a nic nezabralo. No hrůza. Drž se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
1.2.12 21:10

Wendy, espumisan obsahue stejnou účinnou látku jak sab simplex, takže je by bylo akorát vyhazování peněz podle mě. Spíš bych zkusila probiotika, částečně malýmu pomáhaly kapičky baby calm - ale to je fakt kus od kusu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg
2.2.12 11:21
wacinka píše:
TessAg píše:
Vím jak ti je, na naši princeznu taky nezabralo nic. DOkonce měla problém, i s kakáním a bez rektární rourky se nevykakala. Pak jsem zkusili nasadait biopron junior a ten jedinej nám pomohl s kakáním a částečně i s prdíkama. I teď má problémy s bolením a to už jí budou 2,5 roku. ale teď jí na to zabírá espumisan kapky. Ale když si vzpomenu na ty bezesné noci, kdy jsme ji nosili v obýváku v náručí a konejšili, zkoušeli vše možné a nemožné a nic nezabralo. No hrůza. Drž se. :hug:

Přesně, taky bylo s kakáním problém, teď už ne, ale bříško bolí pořád :( Ten Biopron jedinej jsem ještě nezkusila…

• Citovat
  • Upravit
6292
2.2.12 13:16
My máme ten Biopron nasazenej teďka týden a čekám,ale výsledek prozatím žádný řve a kroutí se jako žížalka pořád stejně :nevim: mudra.nám říkala že i u toho Biopronu máme čekat 2 týdny než to v těch střevech začne účinkovat
TessAg píše:
wacinka píše:
TessAg píše:
Vím jak ti je, na naši princeznu taky nezabralo nic. DOkonce měla problém, i s kakáním a bez rektární rourky se nevykakala. Pak jsem zkusili nasadait biopron junior a ten jedinej nám pomohl s kakáním a částečně i s prdíkama. I teď má problémy s bolením a to už jí budou 2,5 roku. ale teď jí na to zabírá espumisan kapky. Ale když si vzpomenu na ty bezesné noci, kdy jsme ji nosili v obýváku v náručí a konejšili, zkoušeli vše možné a nemožné a nic nezabralo. No hrůza. Drž se. :hug:
Přesně, taky bylo s kakáním problém, teď už ne, ale bříško bolí pořád :( Ten Biopron jedinej jsem ještě nezkusila…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
2.2.12 14:40
ivulik123 píše:
My máme ten Biopron nasazenej teďka týden a čekám,ale výsledek prozatím žádný řve a kroutí se jako žížalka pořád stejně :nevim: mudra.nám říkala že i u toho Biopronu máme čekat 2 týdny než to v těch střevech začne účinkovat
TessAg píše:
wacinka píše:
TessAg píše:

určitě zkus vydržet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
4.2.12 19:10

Tak espumisan trochu pomohl..ale pak to začllo být snad i horší, takže už ho používám třeba jednou za den. Teď vždycky před kojením cvičíme..po kojení zase..a on se hezky vyprdí..akorát mi to bere hodně času..a hlavně v noci.. :( Takže až dojdou penízky koupím ty probiotické…tak ty snad zaberou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
4.2.12 19:51

Wendýýý ,ty tajnůstkářko,nepochlubíš se,kolik malej váží? :srdce:
Probiotika nekupuj,všechno musíš užívat pravidelně,i ty Sab Simplex,dokoud je nebudeš dávat pravidelně před KAŽDÝM JÍDELM,VŠECHNO JE K NIČEMU. I ta probiotika.
Jak tam u vás snášíte mrazy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg
4.2.12 22:06

Wendy, za sebe taky říkám kašli na ty probiotický…
Nám se to začíná upravovat až teď v 5m…a konečně i to kojení si začínám užívat… :-)
Jinak Noemka mi po Espumisanu pak začala zvracet… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
113
5.2.12 09:21

Joo malý taky začal po espumisanu zvracet…ale brali jsme kapky pravidelně a bylo to jen horší. Ale občas mu je dám, páč mu chutnají, ale jinak cvičíme. Stejně ty probiotické asi vyzkouším…přes den mi ty prdíky zas tak nevadí..ale v noci to je hrůza, když nenaspím ani to minimum! :/
Malý v měsíci přibral kilo..takže měl 3850 :)
A mrazy tu máme hrozné! Topíme v kamnech,takže tu máme pěkně teploučko :) Ale stejně má malý trošku rýmečku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
5.2.12 09:38

Wendy zkus spíš ten INFACOL,je to míń peněz a výseldek bude určitě rychlejší,než probiotika. Ta jsou s výsledkem dost nejistým.
Patriček přibral krásně,jde vidět,že se činíš mamko,držím pěsti,atˇto jde tak krásně i nadále :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
18.2.12 18:49

Tak co rodinko, jak žijete? :) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie