Utajené těhotenství nezletilé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15088
10.5.12 07:47

Mivév,nejsi tady trochu z křížkem po funuse? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
10.5.12 07:51

@Mivév :) po precteni cele diskuse (a ze je vazne zajimava) by byl tento prispevek zbytecny.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
10.5.12 12:03
@Mivév píše:
Myslím, že z většiny příspěvků je vidět, jak je to strašně nezodpovědné. V dnešní době se snad každá těhulka snaží podstoupit maximum vyšetření, aby si byla jista, že mimčo je v poho a ve finále i ona je v poho. Nechápu to, čekám 4. dítko a rozhodně s tímto nesouhlasím.
A co se týče dotazu zakladatelky… vloni v listopadu rodila příbuzná od kolegy v práci. Bylo ji 15 let, rodila císařem. Do poradny se dostala až v 6 měsíci, protože to také tajila (no není se co divit, být těhotná ve 14), ale dostala! Mimčo prohlédli, udělali maximum vyšetření a potvrdili, že jsou oba v poho. Chlapeček je oficiálně maminky té rodičky, protože rodička není zletilá, takže i na mateřské dovolené je ona. Pobírá mateřskou a pak dávky rodičovského příspěvku, ale je pravda, že tatínek miminka (25 let) platí jak na miminko, tak na tu rodičku výživné jejím rodičům. Zaplatil výbavičku, kočárek a vše co k tomu patří, snad spolu ti dva i zůstali. Mladá se vrátila do školy a dál studuje( 9 třída ZŠ). Takže..... odrodit musíš a dle tvé nezletilosti stejně budou informovat rodiče, pokud se k tomu postavíš jako matka, musí ti minimálně ten rok do tvé zletilosti pomoct rodiče, tedy zletilý, který je tvým opatrovníkem (rodičem). No přeju hodně štěstí a popravdě...... doufám, že mé dcery jednou budou mít tolik důvěry, aby v případě tohoto či jiného průšvihu přišly… vše je řešitelné!!!!! Neumím si tohle představit, jedno vím jistě, v patnácti dostanou holky antikoncepci a doufám, že je vychovávám natolik zodpovědně, aby se tomuhle traumatu vyhnuly, je to zbytečné!!!!

V patnácti holka dostane antikoncepci, kdy tělo ještě není dozrálé a ve 30ti skončí v centru asistované reprodukce. Ber to trochu s rezervou, ale takhle to většinou je. Je blbost tak mladým holkám dávat antik. ale každý svého štěstí strůjcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
10.5.12 12:05
@Mivév píše:
Myslím, že z většiny příspěvků je vidět, jak je to strašně nezodpovědné. V dnešní době se snad každá těhulka snaží podstoupit maximum vyšetření, aby si byla jista, že mimčo je v poho a ve finále i ona je v poho. Nechápu to, čekám 4. dítko a rozhodně s tímto nesouhlasím.
A co se týče dotazu zakladatelky… vloni v listopadu rodila příbuzná od kolegy v práci. Bylo ji 15 let, rodila císařem. Do poradny se dostala až v 6 měsíci, protože to také tajila (no není se co divit, být těhotná ve 14), ale dostala! Mimčo prohlédli, udělali maximum vyšetření a potvrdili, že jsou oba v poho. Chlapeček je oficiálně maminky té rodičky, protože rodička není zletilá, takže i na mateřské dovolené je ona. Pobírá mateřskou a pak dávky rodičovského příspěvku, ale je pravda, že tatínek miminka (25 let) platí jak na miminko, tak na tu rodičku výživné jejím rodičům. Zaplatil výbavičku, kočárek a vše co k tomu patří, snad spolu ti dva i zůstali. Mladá se vrátila do školy a dál studuje( 9 třída ZŠ). Takže..... odrodit musíš a dle tvé nezletilosti stejně budou informovat rodiče, pokud se k tomu postavíš jako matka, musí ti minimálně ten rok do tvé zletilosti pomoct rodiče, tedy zletilý, který je tvým opatrovníkem (rodičem). No přeju hodně štěstí a popravdě...... doufám, že mé dcery jednou budou mít tolik důvěry, aby v případě tohoto či jiného průšvihu přišly… vše je řešitelné!!!!! Neumím si tohle představit, jedno vím jistě, v patnácti dostanou holky antikoncepci a doufám, že je vychovávám natolik zodpovědně, aby se tomuhle traumatu vyhnuly, je to zbytečné!!!!

Jako dobrý příspěvek, ale trochu pozdě, ne? Malému od zakladatelky bude 5měsíců ;)
Jinak to že holky dostanou antikoncepci je hezké, ale zjisti si, jaké může způsobit problémy potom ;) Aby holky nedopadly jako já :? I když oproti některým holkám jsem já na tom ještě dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
10.5.12 17:53

@boball asi joooo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
10.5.12 17:55
taky lituju že sem brala antinu tak dlouho,na toho druhého prcka jsme se fest nadřeli skoro 4 roky,kdybych mohla vrátit čas tak bych prášky ni¨kdy nebrala
@atominnka píše:
Jako dobrý příspěvek, ale trochu pozdě, ne? Malému od zakladatelky bude 5měsíců ;)
Jinak to že holky dostanou antikoncepci je hezké, ale zjisti si, jaké může způsobit problémy potom ;) Aby holky nedopadly jako já :? I když oproti některým holkám jsem já na tom ještě dobře ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
10.5.12 21:33
@ivulik123 píše:
taky lituju že sem brala antinu tak dlouho,na toho druhého prcka jsme se fest nadřeli skoro 4 roky,kdybych mohla vrátit čas tak bych prášky ni¨kdy nebrala

Mně se dcera povedla v 21letech přes antiko, brala jsem 4,5roku a nikdy nevynechala, ale v práci byla hoňka a stres, tak asi tím. A pak jsem brala antiko po porodu, rok, přibrala jsem po ní a po vysazení mám totálně rozhozený cyklus :zed: A to se chceme snažit od září o dtuhého prcka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
13.5.12 16:03

@Mivév - Reaguješ trošku pozdě..mohlo tě to napadnout, že diskuze skoro se 70 stránkami nebude furt ve stejném bodě, ale někam se hnula :) Každopádně díky za příspěvek, jinak já antikoncepci brala.
Jinak holky..máme se fajn, malý roste jako z vody..už má přes 6 kg, pořád se přitahuje do sedu, přetáčí se z bříška na záda a opačně…hraje si s hračkama a neustále něco povídá!! Má zvyk se probudit ve 3 ráno…a mluvit! :mrgreen: Ale naštěstí pak usne, takže je to pohodička, jen mě to občas naštve když nemůžu usnout :mrgreen: :mrgreen: Školu zvládám v pohodě..kupodivu zatím samé dobré známky. No uvidíme jak to půjde dál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
13.5.12 21:52

@Wendyyy já tě obdivuju že zvládáš i tu školu,a držím moc palečky ať je malej Patričwk pořád tak hodné miminko a ty máš čas na učení :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
14.5.12 00:42
@Wendyyy píše:
@Mivév - Reaguješ trošku pozdě..mohlo tě to napadnout, že diskuze skoro se 70 stránkami nebude furt ve stejném bodě, ale někam se hnula :) Každopádně díky za příspěvek, jinak já antikoncepci brala.
Jinak holky..máme se fajn, malý roste jako z vody..už má přes 6 kg, pořád se přitahuje do sedu, přetáčí se z bříška na záda a opačně…hraje si s hračkama a neustále něco povídá!! Má zvyk se probudit ve 3 ráno…a mluvit! :mrgreen: Ale naštěstí pak usne, takže je to pohodička, jen mě to občas naštve když nemůžu usnout :mrgreen: :mrgreen: Školu zvládám v pohodě..kupodivu zatím samé dobré známky. No uvidíme jak to půjde dál :)
No téda, máš můj obdiv: :potlesk: :potlesk: :potlesk: Už jsem to tu jednou asi i psala, ale nedá mi to a musím to napsat znova :P
Jéé, to si pamatuju, to mi dělala malá taky, se vzbudila a „kecala“ a civěla přitom na strop :roll: :lol: Je fajn, že je prcek takové pohodové mimčo, užívej si to, mojí bude za 14dní rok a půl a nezastavím se, věčně ji odněkud sundavám - i ze stolu, pořád ji někde naháním a chytám, v parku se pere s dětma :cert: :roll: :lol: . Sice z nižších věcí si umí dobře slízt sama, ale náhoda je blbec, před pár dny si prokousla jazyk a ret. Přímo předemnou - šla a najednou prásk! Chytit jsem ji už nestihla :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
14.5.12 10:04

Děkuju, ale řeknu Vám, někdy to taky nezvládám..třeba si dám 2 dny od učení klid..a pak když se na to chci vrhnout, tak malý furt bečí, pořád se mu něco nelíbí, jako by to dělal naschvál :nevim: Bojím se toho až vyroste..až začne chodit apod. Uvidíme, jak to budu zvládat…no budu muset :)

atominnka - Jau, to muselo bolet! Děti se musí pořád hlídat..jsem zvědaá jak to budu zvládat já…asi si seženu hlídání :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
14.5.12 10:11
@Wendyyy píše:
Děkuju, ale řeknu Vám, někdy to taky nezvládám..třeba si dám 2 dny od učení klid..a pak když se na to chci vrhnout, tak malý furt bečí, pořád se mu něco nelíbí, jako by to dělal naschvál :nevim: Bojím se toho až vyroste..až začne chodit apod. Uvidíme, jak to budu zvládat…no budu muset :)
atominnka - Jau, to muselo bolet! Děti se musí pořád hlídat..jsem zvědaá jak to budu zvládat já…asi si seženu hlídání :D :srdce:

Přesně tak, budeš muset :lol: Ono občas můžeš hlídat jak chceš a stejně neuhlídáš :zed:
Neboj se toho, třeba bude malej hodnej a nebude ti zdrhat ;) Ale stejně je to radost, když vidíš, jak běhaj, jak se naučili vylézt na stůl, i když v tu chvíli, kdy to udělá prvně tě málem klepne strachy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
13.6.12 18:04

Ahojky Wendyyy jak se máte? jak se daří malému?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
13.6.12 20:03
@katula9 píše:
Ahojky Wendyyy jak se máte? jak se daří malému?
Dobrý dotaz :pankac: :pankac: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
13.6.12 20:57

Dnes jsem natrefila na tuto diskusi a nemohla jsem se od ní odtrhnout. Opravdu krásný příběh. Wendyyy držím ti palce. Myslím, že teď nikdy svého rozhodnutí nebudeš litovat, ale kdyby ses rozhodla jinak, tak by tě to třeba mohlo pronásledovat celý život. Ráda čtu reálné příběhy s happyendem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí