Utajené těhotenství nezletilé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3419
5.3.12 17:28
atominnka píše:
Hellísek píše:
Wendy, mám kamarádku co rodila v 16ti a dnes má tři děti a dnes je jí 31let a je to sťastná mamina ;) Mládí sice „obětovala“ dětem, ale dnes říká, že o nic vůbec nepřišla, ba naopak.. ;) . Když to vezmu já, první klučík se mě narodil ve 23 letech a až po jeho narození mám pocit, že opravdu žiju :) . Mít děti je největší starost, ale ta největší radost: . Moc gratuluju k Patričkovi :kytka:
Mně se malá narodila v čerstvých 22letech, plánovaná nebyla, v práci mě měli povýšit na vedoucí pozici :? ale nechali ¨jsme si prcka, i když mě v těhu kolikrát napadlo, jestli by nebylo lepší pracovat!? NEBYLO!!! :) Až s malou v náručí jsem si uvědomila, že ten pocit být máma nemůže žádná práce nahradit:-) Až už vím, že si život s prckem užívám daleko víc než když jsem byla „sama“.. Sice jsem chodila pařit, ale to mě nějak přešlo a připadám si jak „kvočna“ :lol: prostě jsem ráda s rodinkou doma a plánujeme druhého prcka

Tak to přeju, ať se prcek brzo povede ;) Taky už jsem pecivál, radši doma pěkně s rodinou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
5.3.12 19:20
moc krásně jsi to napsala :srdce: být mámou je dar :andel: ,jen je mi hodně moc líto těch kterým se nedaří otěhotnět,i já mezi ně patřila a vím jak moc je v dnešní době těžké otěhotnět
atominnka píše:
Hellísek píše:
Wendy, mám kamarádku co rodila v 16ti a dnes má tři děti a dnes je jí 31let a je to sťastná mamina ;) Mládí sice „obětovala“ dětem, ale dnes říká, že o nic vůbec nepřišla, ba naopak.. ;) . Když to vezmu já, první klučík se mě narodil ve 23 letech a až po jeho narození mám pocit, že opravdu žiju :) . Mít děti je největší starost, ale ta největší radost: . Moc gratuluju k Patričkovi :kytka:
Mně se malá narodila v čerstvých 22letech, plánovaná nebyla, v práci mě měli povýšit na vedoucí pozici :? ale nechali ¨jsme si prcka, i když mě v těhu kolikrát napadlo, jestli by nebylo lepší pracovat!? NEBYLO!!! :) Až s malou v náručí jsem si uvědomila, že ten pocit být máma nemůže žádná práce nahradit:-) Až už vím, že si život s prckem užívám daleko víc než když jsem byla „sama“.. Sice jsem chodila pařit, ale to mě nějak přešlo a připadám si jak „kvočna“ :lol: prostě jsem ráda s rodinkou doma a plánujeme druhého prcka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
5.3.12 19:33
Hellísek píše:
atominnka píše:
Hellísek píše:
Tak to přeju, ať se prcek brzo povede ;) Taky už jsem pecivál, radši doma pěkně s rodinou :srdce:

No snad jo, ještě je čas, zatím je to ve fázi plánování. Fáze snažení přijde SNAD v červnu, až jestli mi dr řekne, že se mi „moje“ HPV nezhoršilo(snad řekne, že se to i zlepšilo :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
5.3.12 21:01
atominnka píše:
Hellísek píše:
atominnka píše:
Hellísek píše:
Tak to přeju, ať se prcek brzo povede ;) Taky už jsem pecivál, radši doma pěkně s rodinou :srdce:
No snad jo, ještě je čas, zatím je to ve fázi plánování. Fáze snažení přijde SNAD v červnu, až jestli mi dr řekne, že se mi „moje“ HPV nezhoršilo(snad řekne, že se to i zlepšilo :roll: )

Budu držet palce, určitě to bude v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
6.3.12 20:55

Wendy, gratuluji ke krasnemu chlapeckovi..a k nejlepsimu zivotnimu rozhodnuti..jake si mohla udelat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
25.3.12 13:40

Ahoj Wendy, ták co, jak se máte, jak malej roste ?? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
25.3.12 13:45

taky by mě zajímalo jak se daří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
25.3.12 13:49
:palec: :palec: :palec: :palec:
@katula9 píše:
taky by mě zajímalo jak se daří
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
25.3.12 16:17
@atominnka píše: :palec: :palec: :palec: :palec:
taky by mi zajímalo,jak sedaří
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
25.3.12 19:31

I mně to zajímá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
26.3.12 08:48

Ahojky, daří se dobře. Malý vážil v 2,5 měsících 5050 g, měřil 59 cm a byl poprvé na očkování,vedl si statečně :) Za 3 dny má 3 měsíce a už je to divoch,pořád si něco blekotá, směje se a spinká celou noc. Dělá mi jen radost :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
26.3.12 20:24

tak to je moc fajn malý je šikulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
26.3.12 20:54
@Wendyyy píše:
Ahojky, daří se dobře. Malý vážil v 2,5 měsících 5050 g, měřil 59 cm a byl poprvé na očkování,vedl si statečně :) Za 3 dny má 3 měsíce a už je to divoch,pořád si něco blekotá, směje se a spinká celou noc. Dělá mi jen radost :) :srdce:

Tak to je paráda, že ti takhle spinká :potlesk: :palec: . Pořádnej kus chlapa je to :-) A co to kojení, nespravilo se to(jen jsem zvědavá)? To už očkujou tak brzo, jo? chudinky děti. :zed: A co tatínek, pomáhá s prckem? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
26.3.12 23:34

Tichá závist,to bych si přála v Jindříškových dvou. :mrgreen: Myslím spaní. ;)
Užívej si mimina,malý má 1. už dva a moc rychle to utíká,ale tohle asi napíše každá máma s odstupem času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
27.3.12 08:11

Miminka si užívám, je to můj malý poklad :)
Taky jsem se divila, že ho už očkovali, ale zvládl to v pohodě, což je dobře :)
Tatínek pomáhá a kojení se bohužel nespravilo.
Malý je prostě naučený, že když vyleze denní světlo, tak se probudí :D A je jedno jestli ho dám spát v 7 nebo třeba v 11 večer :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí