Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
atominnka píše:Hellísek píše:Mně se malá narodila v čerstvých 22letech, plánovaná nebyla, v práci mě měli povýšit na vedoucí pozici
Wendy, mám kamarádku co rodila v 16ti a dnes má tři děti a dnes je jí 31let a je to sťastná maminaMládí sice „obětovala“ dětem, ale dnes říká, že o nic vůbec nepřišla, ba naopak..
. Když to vezmu já, první klučík se mě narodil ve 23 letech a až po jeho narození mám pocit, že opravdu žiju
. Mít děti je největší starost, ale ta největší radost: . Moc gratuluju k Patričkovi
ale nechali ¨jsme si prcka, i když mě v těhu kolikrát napadlo, jestli by nebylo lepší pracovat!? NEBYLO!!!
Až s malou v náručí jsem si uvědomila, že ten pocit být máma nemůže žádná práce nahradit:-) Až už vím, že si život s prckem užívám daleko víc než když jsem byla „sama“.. Sice jsem chodila pařit, ale to mě nějak přešlo a připadám si jak „kvočna“
prostě jsem ráda s rodinkou doma a plánujeme druhého prcka
Tak to přeju, ať se prcek brzo povede
Taky už jsem pecivál, radši doma pěkně s rodinou ![]()
atominnka píše:Hellísek píše:Mně se malá narodila v čerstvých 22letech, plánovaná nebyla, v práci mě měli povýšit na vedoucí pozici
Wendy, mám kamarádku co rodila v 16ti a dnes má tři děti a dnes je jí 31let a je to sťastná maminaMládí sice „obětovala“ dětem, ale dnes říká, že o nic vůbec nepřišla, ba naopak..
. Když to vezmu já, první klučík se mě narodil ve 23 letech a až po jeho narození mám pocit, že opravdu žiju
. Mít děti je největší starost, ale ta největší radost: . Moc gratuluju k Patričkovi
ale nechali ¨jsme si prcka, i když mě v těhu kolikrát napadlo, jestli by nebylo lepší pracovat!? NEBYLO!!!
Až s malou v náručí jsem si uvědomila, že ten pocit být máma nemůže žádná práce nahradit:-) Až už vím, že si život s prckem užívám daleko víc než když jsem byla „sama“.. Sice jsem chodila pařit, ale to mě nějak přešlo a připadám si jak „kvočna“
Hellísek píše:atominnka píše:Tak to přeju, ať se prcek brzo povedeHellísek píše:Mně se malá narodila v čerstvých 22letech, plánovaná nebyla, v práci mě měli povýšit na vedoucí pozici
Taky už jsem pecivál, radši doma pěkně s rodinou
No snad jo, ještě je čas, zatím je to ve fázi plánování. Fáze snažení přijde SNAD v červnu, až jestli mi dr řekne, že se mi „moje“ HPV nezhoršilo(snad řekne, že se to i zlepšilo
)
atominnka píše:Hellísek píše:No snad jo, ještě je čas, zatím je to ve fázi plánování. Fáze snažení přijde SNAD v červnu, až jestli mi dr řekne, že se mi „moje“ HPV nezhoršilo(snad řekne, že se to i zlepšiloatominnka píše:Tak to přeju, ať se prcek brzo povedeHellísek píše:Mně se malá narodila v čerstvých 22letech, plánovaná nebyla, v práci mě měli povýšit na vedoucí pozici
Taky už jsem pecivál, radši doma pěkně s rodinou
)
Budu držet palce, určitě to bude v pořádku ![]()
Wendy, gratuluji ke krasnemu chlapeckovi..a k nejlepsimu zivotnimu rozhodnuti..jake si mohla udelat ![]()
Ahojky, daří se dobře. Malý vážil v 2,5 měsících 5050 g, měřil 59 cm a byl poprvé na očkování,vedl si statečně
Za 3 dny má 3 měsíce a už je to divoch,pořád si něco blekotá, směje se a spinká celou noc. Dělá mi jen radost
![]()
@Wendyyy píše:
Ahojky, daří se dobře. Malý vážil v 2,5 měsících 5050 g, měřil 59 cm a byl poprvé na očkování,vedl si statečněZa 3 dny má 3 měsíce a už je to divoch,pořád si něco blekotá, směje se a spinká celou noc. Dělá mi jen radost
![]()
Tak to je paráda, že ti takhle spinká
. Pořádnej kus chlapa je to
A co to kojení, nespravilo se to(jen jsem zvědavá)? To už očkujou tak brzo, jo? chudinky děti.
A co tatínek, pomáhá s prckem? ![]()
Tichá závist,to bych si přála v Jindříškových dvou.
Myslím spaní. ![]()
Užívej si mimina,malý má 1. už dva a moc rychle to utíká,ale tohle asi napíše každá máma s odstupem času.
Miminka si užívám, je to můj malý poklad ![]()
Taky jsem se divila, že ho už očkovali, ale zvládl to v pohodě, což je dobře ![]()
Tatínek pomáhá a kojení se bohužel nespravilo.
Malý je prostě naučený, že když vyleze denní světlo, tak se probudí
A je jedno jestli ho dám spát v 7 nebo třeba v 11 večer ![]()