Utajené těhotenství nezletilé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3833
25.1.12 20:48
Wendyyy píše: :mrgreen: Divím se že si holky nepřečtou ani poslední stránku a píšou mi rady, které už dávno nepotřebuji :mrgreen:
Jak tak koukám tak koňařek je tu víc :)
A jak se jinak máte? Nás teď trápí prdíky..bože to je něco neuvěřitelného!! :D

Jo prdíčky jsou věc, taky jsme si prošli. Měli jsme sapsimplex, infacol, ale nejvíc pomohl espumisan a hlavně hodně cvičit s nožičkama a nahřívat bříško, když už i tohle selhalo a Matýsek měl opravdu hysterický záchvat, strčila jsem teploměr do zadečku. Ale to byla opravdu nouze, asi jen 3×. A taky dost pomáhá stočit malého v rukou do klubíčka a masírovat. Vydrž! Bude to dobré!! :palec: Fandím Ti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
25.1.12 20:49

Ahoj wendy, nám pomohla mastička Pupík, nahřátá plena a cvičení s nožičkami. Někdy nepomohlo nic, tak jsem nosila a zpívala, naštěstí to nebylo často. Kamarádka zase dává SabSimplex a prý lepší. A jak se má malej, kolik už váží?
Jinak my se máme na prd, já mám už třetí den horečku nad 39, jsem sama doma s dcerou, hlídání není, takže se láduju paralenem abych byla aspon trochu pouzitelná, A chudák malá se nakazila ode mě rýmou a kašlem… Chjoooo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
26.1.12 08:48

nás prdíky trápili asi týden a to vždy přijel děda (pracoval za rohem),eminu pomasíroval a byl klid. moc na tohle radu nemám :palec: ovšem ted se koukám moc doporučuje ten espumisan tak vyzkoušej ;) hlavně at je dobře!

atiminko-taky pěkně,to bych vždycky do něčeho praštila když je mmi mizerně a ještě to chytne malá :hug: brzo se uzdrav!
já se taky válím doma,ale s vyrvanou osmičkou :roll: do včera tu byla babička ale ted už jsem zase sama a musím začít fungovat. ach jo,už aby to přešlo…

• Citovat
  • Upravit
6292
26.1.12 09:18

no nám je zítra 6týdnů s prdíkama bojujeme skoro od narození.Nám ten Espumizan vůbec nepomohl on má stejnou chuť jako Sabík,takže teďka jsme zkoušeli Baby Calm kapičky a včera jsem koupila Lakotbacilky Bioprom které se rozpustí v mlíčku,tak se modlím ať něco z tobo zabere,protže ani masáže,cvičení a nahřívání nám nepomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
26.1.12 09:27

Ivulíku nám ohromně zabral Infacol- při pravidelném užívání jsem nevěděla,že prdíky existují :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
26.1.12 09:56
berry a co to je ten infacol?Já už zkouším vše,ale nic nepomáhá :zed:
berry4 píše:
Ivulíku nám ohromně zabral Infacol- při pravidelném užívání jsem nevěděla,že prdíky existují :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
26.1.12 10:26

http://www.lekarna.cz/infacol-50ml/
Totok,stačil nám jeden na celé prdíkovské období,jako jediný fakt fungoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
26.1.12 10:34
Díky berry,určo zkusíme,dneska jdeme na KO v 6 týdnech tak se zeptám i mudry,co o na na to :think: jinak moc díky jsi hodná :hug:
berry4 píše:
http://www.lekarna.cz/infacol-50ml/
Totok,stačil nám jeden na celé prdíkovské období,jako jediný fakt fungoval.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
26.1.12 14:43
nevsik píše:
atiminko-taky pěkně,to bych vždycky do něčeho praštila když je mmi mizerně a ještě to chytne malá :hug: brzo se uzdrav!

Tak jsem dostala antibiotika :roll: Mám být V KLIDU.. jak vtipné :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
26.1.12 15:11

ahoj wendy ono také zaleží na tom co jíš!
jinak kamarádky říkaly, že jim pomohl sabík.
mě když dlouho řval a masáž nepomohla tak sem vzala teploměr :nevim: , ale musíš být strašně opatrná a držet nožičky u břicha, at cítíš jesti se nechce hejbat, pokud se pohne tak ho rychle vystrč (at se nezarazí hluboko):!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
26.1.12 15:18

nebo zkus feniklový čaj :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg
26.1.12 15:21

Nám nezabralo nic a doteď s tím pořád bojujem :(

• Citovat
  • Upravit
29577
26.1.12 15:49

Tesso ani ten Infacol? Já taky zkusila,co se dalo,všechny ty Sabíky,nahřívání,teploměry(návykové) mohly jít do kopru,až tohle fakt pomohlo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
26.1.12 17:59
Berry tak jsem řekla dneska na KO.mudře o tom infacolu a čuměla na mě jak na debila že to nezná :zed: a že jsem se určitě spletla,ale prozatím mám ty laktobacilky ale prý budou zabírat nejdřív tak za 14dnů takže k tomu ještě budu dávat před kojením ty kapičky Baby Calm,koupila jsem dneska další lahvičku
berry4 píše:
Tesso ani ten Infacol? Já taky zkusila,co se dalo,všechny ty Sabíky,nahřívání,teploměry(návykové) mohly jít do kopru,až tohle fakt pomohlo. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
26.1.12 18:06

:D to byla před rokem novinka,oni neví,člověk musí hledat. Já si ho musela tenkrát i nechat objednat v lékárně,taky nevěděli :roll: ,čerpala jsem ze zkušeností jiných maminek v diskusích. A vyplatilo se :palec:
Jen jsem ze začátku nedávala plnou dávku,stačila poloviční. 8)
Laktobacily byly u nás zbytečně vyhozené peníze oknem. Ale třeba vám zaberou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí