Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Wendyyy píše:Divím se že si holky nepřečtou ani poslední stránku a píšou mi rady, které už dávno nepotřebuji
Jak tak koukám tak koňařek je tu víc
A jak se jinak máte? Nás teď trápí prdíky..bože to je něco neuvěřitelného!!
Jo prdíčky jsou věc, taky jsme si prošli. Měli jsme sapsimplex, infacol, ale nejvíc pomohl espumisan a hlavně hodně cvičit s nožičkama a nahřívat bříško, když už i tohle selhalo a Matýsek měl opravdu hysterický záchvat, strčila jsem teploměr do zadečku. Ale to byla opravdu nouze, asi jen 3×. A taky dost pomáhá stočit malého v rukou do klubíčka a masírovat. Vydrž! Bude to dobré!!
Fandím Ti!
Ahoj wendy, nám pomohla mastička Pupík, nahřátá plena a cvičení s nožičkami. Někdy nepomohlo nic, tak jsem nosila a zpívala, naštěstí to nebylo často. Kamarádka zase dává SabSimplex a prý lepší. A jak se má malej, kolik už váží?
Jinak my se máme na prd, já mám už třetí den horečku nad 39, jsem sama doma s dcerou, hlídání není, takže se láduju paralenem abych byla aspon trochu pouzitelná, A chudák malá se nakazila ode mě rýmou a kašlem… Chjoooo ![]()
nás prdíky trápili asi týden a to vždy přijel děda (pracoval za rohem),eminu pomasíroval a byl klid. moc na tohle radu nemám
ovšem ted se koukám moc doporučuje ten espumisan tak vyzkoušej
hlavně at je dobře!
atiminko-taky pěkně,to bych vždycky do něčeho praštila když je mmi mizerně a ještě to chytne malá
brzo se uzdrav!
já se taky válím doma,ale s vyrvanou osmičkou
do včera tu byla babička ale ted už jsem zase sama a musím začít fungovat. ach jo,už aby to přešlo…
no nám je zítra 6týdnů s prdíkama bojujeme skoro od narození.Nám ten Espumizan vůbec nepomohl on má stejnou chuť jako Sabík,takže teďka jsme zkoušeli Baby Calm kapičky a včera jsem koupila Lakotbacilky Bioprom které se rozpustí v mlíčku,tak se modlím ať něco z tobo zabere,protže ani masáže,cvičení a nahřívání nám nepomáhá
Ivulíku nám ohromně zabral Infacol- při pravidelném užívání jsem nevěděla,že prdíky existují ![]()
berry4 píše:
Ivulíku nám ohromně zabral Infacol- při pravidelném užívání jsem nevěděla,že prdíky existují
http://www.lekarna.cz/infacol-50ml/
Totok,stačil nám jeden na celé prdíkovské období,jako jediný fakt fungoval.
berry4 píše:
http://www.lekarna.cz/infacol-50ml/
Totok,stačil nám jeden na celé prdíkovské období,jako jediný fakt fungoval.
nevsik píše:
atiminko-taky pěkně,to bych vždycky do něčeho praštila když je mmi mizerně a ještě to chytne malábrzo se uzdrav!
Tak jsem dostala antibiotika
Mám být V KLIDU.. jak vtipné ![]()
ahoj wendy ono také zaleží na tom co jíš!
jinak kamarádky říkaly, že jim pomohl sabík.
mě když dlouho řval a masáž nepomohla tak sem vzala teploměr
, ale musíš být strašně opatrná a držet nožičky u břicha, at cítíš jesti se nechce hejbat, pokud se pohne tak ho rychle vystrč (at se nezarazí hluboko):!
Tesso ani ten Infacol? Já taky zkusila,co se dalo,všechny ty Sabíky,nahřívání,teploměry(návykové) mohly jít do kopru,až tohle fakt pomohlo. ![]()
berry4 píše:
Tesso ani ten Infacol? Já taky zkusila,co se dalo,všechny ty Sabíky,nahřívání,teploměry(návykové) mohly jít do kopru,až tohle fakt pomohlo.
to byla před rokem novinka,oni neví,člověk musí hledat. Já si ho musela tenkrát i nechat objednat v lékárně,taky nevěděli
,čerpala jsem ze zkušeností jiných maminek v diskusích. A vyplatilo se ![]()
Jen jsem ze začátku nedávala plnou dávku,stačila poloviční. ![]()
Laktobacily byly u nás zbytečně vyhozené peníze oknem. Ale třeba vám zaberou.