Utajené těhotenství nezletilé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29577
27.3.12 08:22

Budˇráda Wendy,že je takové zlato. Očkovat se začíná v 9 ti týdnech,ymslím,že to máte v pořádku. Kam jezdíte k doktorce? Do Bítýšky?
Co koníci,už jsi jezdila? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
27.3.12 08:32

Jojo do Bitýšky ;) Však já jsem strašně ráda, že je tak hodný. Pžes den ještě spinká v kočárku, tak se můžu v klidu učit :)
Na koních jsem ještě nejezdila, první bylo na nic počasí..a teď když je hezky, tak se musím učit. Ale v nejbližší době si určitě zajezdím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
27.3.12 10:13

Wendy, fakt klobouk dolů, že se k tomu všemu ještě stíháš učit! Mě by z toho kleplo :mrgreen: Jen jsem se divila, že vás očkovali tak brzo, naší očkovali prvně až někdy v 15.týdnu:-) Ale možná se to zase změnilo a nebo to má každý doktor jinak :nevim: Hlavně, že to malej tak dobře zvládl :-)
Užívej si to, že máš doma takový zlato, taky jsem ho měla, ale co začala běhat, tak je to hoňka :twisted: Ale zase větší možnosti a větší sranda(taky větší únava večer). :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PeťulaG
27.3.12 12:07

Ahojky, právě jsem dočetla celý tvůj příběh od začátku až do konce a nestačila jsem se divit jaký zvrat se stačil odehrát mezi pár stránkama.. :) Kloubou dolů před tebou a tvým rozhodnutím a taky jsem docela koukala na to, jak ti pomohli maminky z emimina :) Já budu mít nějaký věci od kamarádky, ale musím za ně aspon simbolicky zaplatit, ale i tak se to sčítá, tak věřím že ti to hooodně pomohlo.. :) Pořád jsem se tak nějak vžívala do tvé situace a myslím že bych to měla hoodně podobný… :roll: Teď jsem v 9tt a rodiče o těhu taky ještě neví a až se to dozví tak bude oheň na střeše.. ale doufám že vychladnou stejně jako tvoje mamka i když naši budou držkovat skrz to, že od školy nemůžu pořádně sehnat práci a přitel zrovna taky nepracuje, takže budou řešit kde vezmu peníze na všechny věci, ale vidím že se to dá zvládnout :).. :kytka: Držím ti palečky ať to s malým hezky zvládáš.. :) Tvůj příběh mě vážně hodně zaujal.. ;) Jo a chtěla bych mít bříško jako ty.. :andel:

• Citovat
  • Upravit
6391
5.4.12 19:22

Ty joo Wendy .jsi super ..Mas muj obdiv…Cely jsem to cetla peclive ,…Mazeeeec proste,jsi uzasna a skvela mama,je super ze sis to rozmyslela.. :) Taky mame doma mimi teda uz rocni mel rok 30.3.2012. :srdce: :srdce: Preji jen to nej nej ..A malej at pekne roste a dela radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
6.4.12 14:47

Všechny vás zdravím maminy!Přečetla jsem celou diskuzi jako nějaký napínavý román.Čekala jsem,jak vše dopadne a jsem ráda ,že takhle.Smekám nejen před Wendy,ale i před těmi,které Wendy pomohli jak materiálně,tak psychickou podporou.Opravdu mě to celé dojalo.Přeji Wendy i všem ostatním zdravicko a stesticko a ať se daří va všem co si přejí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
6.4.12 19:21

Ahoj Wendy :mavam:
Přidej nějaké fotky Patrička jak roste? :mrgreen: A co vůbec mamina, je v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
6.4.12 21:56

tak jsem si sem sedla dnes okolo 5 té odpoledne a narazila jsem na tuto diskuzi, celou jsem ji precetla. Wendy opravdu te obdivuju jak si se nakonec k teto veci postavila celem..;) jsem ráda že to s tebou dopadlo takhle, a ne tak jak sis to puvodne planovala. Hodne bych chtěla i poděkovat maminkám co ti tu takhle pomohli. jsem ráda že mezi námi žijí takový lidé. Mě je 23 a prvne jsem take byla tehotna v devatencti, tenkrat jsem to take nevedela, zjistila jsem to ale ve 3 mesící na preventivní prohlídce, byla jsem rozhodla si mimi nechat, ale umrelo! Jsem ráda že když byl Páťa takovej bojovník a přesto že si nevěděla že ho v bříšku máš tak on se držel- tys mu to vrátila tak že sis ho nechala a dáváš mu teplo domova! Máš můj velký obdiv! Vendul drž se!!! Pozdravuj malého.. :-) :hug: :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.4.12 12:19

Náhodou jsem na tutu diskuzi narazila. Okamžitě jsem jí přečetla jedním dechem! Wendy jsi úžasná :potlesk: Je skvělé, že jsi sebrala odvahu a vše to zvládla. Držím palce aby jsi vše zvládla v pořádku a hlavně ti přeji aby jsi dosáhla v životě všeho co si přeješ. :kytka: A hlavně aby ti malej dělal stále radost :) .
A všem co tady Wendy pomáhali ať už materiálně nebo duševně: JSTE ÚŽASNÉ!!! Je krásné v tomto světě vidět, že hodní lidé zůstali! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
11.4.12 12:42

Taky jsem na diskuzi narazila pozdě, je skvělé přečíst si takový příběh :palec: , hodně štěstí :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1553
11.4.12 13:59

Také jsem si to dnes přečetla celé.. Ze začátku mi tvé chování přišlo sobecké a nezodpovědné.. Ale myslím, že tvé finální rozhodnutí mluví za vše. Až jsem si z tvého příběhu plákla :lol: Obdivuji tě a přeji vám, aby se vám s mimískem dařilo. A myslím, že velikananánské DÍK patří maminkám, které se neotočí zády, když někdo potřebuje pomoct :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
20.4.12 21:58
@Petttulis píše:
Také jsem si to dnes přečetla celé.. Ze začátku mi tvé chování přišlo sobecké a nezodpovědné.. Ale myslím, že tvé finální rozhodnutí mluví za vše. Až jsem si z tvého příběhu plákla :lol: Obdivuji tě a přeji vám, aby se vám s mimískem dařilo. A myslím, že velikananánské DÍK patří maminkám, které se neotočí zády, když někdo potřebuje pomoct :kytka:

Taky jsem si teď příběh dočetla :-) Ani nevím co k němu napsat, mít miminko je krásné…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pettuulka
29.4.12 23:10

Jé to bylo napínavé, ale všechno to dobře dopadlo. :hug: Přeji ti hodně radostí s malým Partičkem. :hug:

• Citovat
  • Upravit
22614
10.5.12 00:36

Ahoooj Wendy, tak co, jak si žijete?? Co škola, pořád zvládáš? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1783
10.5.12 06:34

Každý svého štěstí…

Příspěvek upraven 17.05.12 v 14:21