Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Budˇráda Wendy,že je takové zlato. Očkovat se začíná v 9 ti týdnech,ymslím,že to máte v pořádku. Kam jezdíte k doktorce? Do Bítýšky?
Co koníci,už jsi jezdila? ![]()
Jojo do Bitýšky
Však já jsem strašně ráda, že je tak hodný. Pžes den ještě spinká v kočárku, tak se můžu v klidu učit ![]()
Na koních jsem ještě nejezdila, první bylo na nic počasí..a teď když je hezky, tak se musím učit. Ale v nejbližší době si určitě zajezdím ![]()
Wendy, fakt klobouk dolů, že se k tomu všemu ještě stíháš učit! Mě by z toho kleplo
Jen jsem se divila, že vás očkovali tak brzo, naší očkovali prvně až někdy v 15.týdnu:-) Ale možná se to zase změnilo a nebo to má každý doktor jinak
Hlavně, že to malej tak dobře zvládl ![]()
Užívej si to, že máš doma takový zlato, taky jsem ho měla, ale co začala běhat, tak je to hoňka
Ale zase větší možnosti a větší sranda(taky větší únava večer). ![]()
Ahojky, právě jsem dočetla celý tvůj příběh od začátku až do konce a nestačila jsem se divit jaký zvrat se stačil odehrát mezi pár stránkama..
Kloubou dolů před tebou a tvým rozhodnutím a taky jsem docela koukala na to, jak ti pomohli maminky z emimina
Já budu mít nějaký věci od kamarádky, ale musím za ně aspon simbolicky zaplatit, ale i tak se to sčítá, tak věřím že ti to hooodně pomohlo..
Pořád jsem se tak nějak vžívala do tvé situace a myslím že bych to měla hoodně podobný…
Teď jsem v 9tt a rodiče o těhu taky ještě neví a až se to dozví tak bude oheň na střeše.. ale doufám že vychladnou stejně jako tvoje mamka i když naši budou držkovat skrz to, že od školy nemůžu pořádně sehnat práci a přitel zrovna taky nepracuje, takže budou řešit kde vezmu peníze na všechny věci, ale vidím že se to dá zvládnout
..
Držím ti palečky ať to s malým hezky zvládáš..
Tvůj příběh mě vážně hodně zaujal..
Jo a chtěla bych mít bříško jako ty.. ![]()
Ty joo Wendy .jsi super ..Mas muj obdiv…Cely jsem to cetla peclive ,…Mazeeeec proste,jsi uzasna a skvela mama,je super ze sis to rozmyslela..
Taky mame doma mimi teda uz rocni mel rok 30.3.2012.
Preji jen to nej nej ..A malej at pekne roste a dela radost
Všechny vás zdravím maminy!Přečetla jsem celou diskuzi jako nějaký napínavý román.Čekala jsem,jak vše dopadne a jsem ráda ,že takhle.Smekám nejen před Wendy,ale i před těmi,které Wendy pomohli jak materiálně,tak psychickou podporou.Opravdu mě to celé dojalo.Přeji Wendy i všem ostatním zdravicko a stesticko a ať se daří va všem co si přejí!
Ahoj Wendy ![]()
Přidej nějaké fotky Patrička jak roste?
A co vůbec mamina, je v pohodě?
tak jsem si sem sedla dnes okolo 5 té odpoledne a narazila jsem na tuto diskuzi, celou jsem ji precetla. Wendy opravdu te obdivuju jak si se nakonec k teto veci postavila celem..;) jsem ráda že to s tebou dopadlo takhle, a ne tak jak sis to puvodne planovala. Hodne bych chtěla i poděkovat maminkám co ti tu takhle pomohli. jsem ráda že mezi námi žijí takový lidé. Mě je 23 a prvne jsem take byla tehotna v devatencti, tenkrat jsem to take nevedela, zjistila jsem to ale ve 3 mesící na preventivní prohlídce, byla jsem rozhodla si mimi nechat, ale umrelo! Jsem ráda že když byl Páťa takovej bojovník a přesto že si nevěděla že ho v bříšku máš tak on se držel- tys mu to vrátila tak že sis ho nechala a dáváš mu teplo domova! Máš můj velký obdiv! Vendul drž se!!! Pozdravuj malého..
![]()
Náhodou jsem na tutu diskuzi narazila. Okamžitě jsem jí přečetla jedním dechem! Wendy jsi úžasná
Je skvělé, že jsi sebrala odvahu a vše to zvládla. Držím palce aby jsi vše zvládla v pořádku a hlavně ti přeji aby jsi dosáhla v životě všeho co si přeješ.
A hlavně aby ti malej dělal stále radost
.
A všem co tady Wendy pomáhali ať už materiálně nebo duševně: JSTE ÚŽASNÉ!!! Je krásné v tomto světě vidět, že hodní lidé zůstali! ![]()
Taky jsem na diskuzi narazila pozdě, je skvělé přečíst si takový příběh
, hodně štěstí ![]()
Také jsem si to dnes přečetla celé.. Ze začátku mi tvé chování přišlo sobecké a nezodpovědné.. Ale myslím, že tvé finální rozhodnutí mluví za vše. Až jsem si z tvého příběhu plákla
Obdivuji tě a přeji vám, aby se vám s mimískem dařilo. A myslím, že velikananánské DÍK patří maminkám, které se neotočí zády, když někdo potřebuje pomoct ![]()
@Petttulis píše:
Také jsem si to dnes přečetla celé.. Ze začátku mi tvé chování přišlo sobecké a nezodpovědné.. Ale myslím, že tvé finální rozhodnutí mluví za vše. Až jsem si z tvého příběhu pláklaObdivuji tě a přeji vám, aby se vám s mimískem dařilo. A myslím, že velikananánské DÍK patří maminkám, které se neotočí zády, když někdo potřebuje pomoct
Taky jsem si teď příběh dočetla
Ani nevím co k němu napsat, mít miminko je krásné…:)
Jé to bylo napínavé, ale všechno to dobře dopadlo.
Přeji ti hodně radostí s malým Partičkem. ![]()
Ahoooj Wendy, tak co, jak si žijete?? Co škola, pořád zvládáš? ![]()