Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Liz- děkuji, jsem ráda za svoje rozhodnutí ![]()
Máme se skvěle, včera byl Páťa na 2 očkování a už máme 6 měsíc
Pořád se snaží dát do sedu ale moc se mu to nedaří
1. ročník bych měla mít do konce června uzavřený, takže jsem školu zvládla. ![]()
Zoubky se začali klubat už dávno, ale pořád nevylezly ![]()
Pořád čekám kdy se začne plazit a on pořád nic, tak jse zvědavá kdy začne. Jinak v noci spinká stále celou noc, akorát přes den toho moc nenaspí, což bylo nejhorší v kombinaci s učením
Tak už se těším na prázdniny, na pořádný oddych ![]()
Jsi fakt dobrá Vendy
, že to všechno tak dobře zvládáš. třeba když si přečte tvůj příběh nějaká holčina co bude mít stejný problém jako ty tak uvidí že se to zvládnout dá
.
Wendy, po několikáté ti sem píšu, že jsi prostě dobrá: ![]()
Koukala jsem na fotky Patrička, je to fakt krásnej klučík a vypadá to, že i smíšek
To víš, oni kolem toho půlroka moc spát nechtějí(nebo aspon jsme to tak měli my), radši koukaj, co je kde novýho ![]()
V každé porodnici je možnost anonymního (i ambulantního) porodu. Pokud tam přijedeš s rozjetým porodem odmítnout tě nemůžou, řekneš že jsi nějaká Eva, podepíšeš po porodu, že se dítěte vzdáváš, odejdeš domu a tím to končí. Dále se o dítě postará sociální pracovnice z porodnice - nahlásí novorozence na OSPODu a předá ho sociálce do kojeňáku. pokud si chceš ale dítě nechat tak to anonymně opravdu nepůjde
Jinak doporučuji předem kontaktovat soc. pracovnici v porodnici ať má o tobě předem informaci.. je dobré alespoň sepsat nějaký chorobopis dítěte, kdyby se u něj vyskytly nějaké zdravotní komplikace.
@kukulenka píše:
V každé porodnici je možnost anonymního (i ambulantního) porodu. Pokud tam přijedeš s rozjetým porodem odmítnout tě nemůžou, řekneš že jsi nějaká Eva, podepíšeš po porodu, že se dítěte vzdáváš, odejdeš domu a tím to končí. Dále se o dítě postará sociální pracovnice z porodnice - nahlásí novorozence na OSPODu a předá ho sociálce do kojeňáku. pokud si chceš ale dítě nechat tak to anonymně opravdu nepůjdeJinak doporučuji předem kontaktovat soc. pracovnici v porodnici ať má o tobě předem informaci.. je dobré alespoň sepsat nějaký chorobopis dítěte, kdyby se u něj vyskytly nějaké zdravotní komplikace.
Lehce mimo… ![]()
@kukulenka píše:
V každé porodnici je možnost anonymního (i ambulantního) porodu. Pokud tam přijedeš s rozjetým porodem odmítnout tě nemůžou, řekneš že jsi nějaká Eva, podepíšeš po porodu, že se dítěte vzdáváš, odejdeš domu a tím to končí. Dále se o dítě postará sociální pracovnice z porodnice - nahlásí novorozence na OSPODu a předá ho sociálce do kojeňáku. pokud si chceš ale dítě nechat tak to anonymně opravdu nepůjdeJinak doporučuji předem kontaktovat soc. pracovnici v porodnici ať má o tobě předem informaci.. je dobré alespoň sepsat nějaký chorobopis dítěte, kdyby se u něj vyskytly nějaké zdravotní komplikace.
Hmmm, asi je to dobrá rada, ale jsi půl roku pozadu ![]()
@atominnka
no jo se zase našel někdo kdo si přečetl začátek a už né konec ![]()
Nechápu, že u takového tématu se nepodívá dotyčná na datum. KLuk bude mít koupenou tašku do školy a tady bude pořád někdo radit jak ho nacpat do boxu na děti ![]()
@boball píše:
Nechápu, že u takového tématu se nepodívá dotyčná na datum. KLuk bude mít koupenou tašku do školy a tady bude pořád někdo radit jak ho nacpat do boxu na děti
Wendy
,
včera večer jsem našla tuto diskusy a musím ti říct, že jsem hltala každé písmenko a přemýšlela, jak to všecko dopadne…Musím říct, že já jsem strašně netrpělivá a chtěla jsem si hned otevřít poslední stránku, abych věděla, jak to vše dopadlo, dělám to i u knížek, že si přečtu poslední stranu
![]()
Ale odolala jsem a musím ti říct, že ti staršně fandím, vážně klobouk dolů. Nejdřív jsem nedoufala, že si děťátko ponecháš, ale tajně jsem doufala, že přeci necháš…Ty jo, teď už máš 6 měsíčního krasavečka a musíš být moc šťastná..Já měla termín 24.prosince 2012 a byla jsem napnutá jak kšandy, kdy že to přijde, takže jsem tě tak moc chápala a teď ty Vánoce do toho
no…Nakonec se mi 1.1.2012 narodil syn
Lukášek
51CM a 2940G. Takže máme synky kousíček od sebe ![]()
A to že si mladá maminka??A co má být, mě je dvacet a říkám si, že až bude synovi také 20,tak mě bude 40 a budem spolu chodit discotačit
Výhoda NE??
Přeji hodně zdravíčka Páťovi a tobě hezký den ![]()
Katka
@katule07
S tím věkem máš pravdu! Já jsem měla první dceru taky ve dvaceti, dneska je jí 16. a chodíme spolu na diskošky normálně..Jsme prostě ségry.. ![]()
Dvojčata jsem měla,,na stará kolena,, a s těmi už asi skotačit nepůjdu. ![]()
Děkuju ![]()
Přesně tohle si říkám a někdy, když už toho mám dost tak se tím i uklidňuji. Že budu pořád mladá maminka a budu s Paťulkou kámoška ![]()
No to je máme opravdu kousíček od sebe
Mě 1. 1 zrovna pouštěli z porodnice ![]()
A ještě jsem chtěla napsat..že aby toho na mě náhodou nebylo málo, tak jsem si našla brigádu
Ale naštěstí přes prázky budu bez školy, takže to bude v pohodě..snad.
A PAtričovi se najednou vůbec nechce být na bříšku. Okamžitě se přetáčí, je to zlobidlo! A já už chci aby seděl, plazil se, chodil..a on pořád nic
![]()
@Wendyyy píše:
Děkuju
Přesně tohle si říkám a někdy, když už toho mám dost tak se tím i uklidňuji. Že budu pořád mladá maminka a budu s Paťulkou kámoška
No to je máme opravdu kousíček od sebeMě 1. 1 zrovna pouštěli z porodnice
A ještě jsem chtěla napsat..že aby toho na mě náhodou nebylo málo, tak jsem si našla brigáduAle naštěstí přes prázky budu bez školy, takže to bude v pohodě..snad.
A PAtričovi se najednou vůbec nechce být na bříšku. Okamžitě se přetáčí, je to zlobidlo! A já už chci aby seděl, plazil se, chodil..a on pořád nic![]()
![]()
Jen si to užívej, protože až bude malej běhatm, všude lézt a utíkat, tak budeš ráda na tohle období vzpomínat
![]()