Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Wendyyy píše:
Děkuju
Přesně tohle si říkám a někdy, když už toho mám dost tak se tím i uklidňuji. Že budu pořád mladá maminka a budu s Paťulkou kámoška
No to je máme opravdu kousíček od sebeMě 1. 1 zrovna pouštěli z porodnice
A ještě jsem chtěla napsat..že aby toho na mě náhodou nebylo málo, tak jsem si našla brigáduAle naštěstí přes prázky budu bez školy, takže to bude v pohodě..snad.
A PAtričovi se najednou vůbec nechce být na bříšku. Okamžitě se přetáčí, je to zlobidlo! A já už chci aby seděl, plazil se, chodil..a on pořád nic![]()
![]()
![]()
Jééé, tak to Lukáš je na bříšku věčně a pořád, pak šup zase na záda, věčně ho lovím někde z pod postele…
Teď se začíná právě i plazit a je to mazec…Musím ho hlídat, protože se dokutálí k závěsům a tahá..Ohromně se mu začala líbit papírová lampa, když do ní řeže, tak to vydává velice uspokojivý zvuk
Říkala jsem si jaká to bude pohodička, až se začne hýbat a ono prd, je to větší mazec..Když hezky hajinkal, tak byl klid, kde jsem ho nechala, tak tam taky zůstal..Takže si užívej, že ti ještě Páťa,,nebere roha´´
A to až začnou chodit si nedovedu ani představit
![]()
Já vím, že budu ráda za ty doby kdy jenom spal. Ale znáte to, jsem ráda za každý pokrok..a až potom mě to začne štvát
Stejné jako s přesnídávkama..těšila jsem se až ho začnu krmit a teď je to strašná otrava, jak je všechno zapatlaný, jak si chce tu lžičku sám narvat do papule apod ![]()
Ale on přitom když je na bříšku, tak jde na kolínka, snaží se plazit a ták, ale musím ho na tom bříšku držet. Jakmile ho pustím..tak je to zase šup na záda. Vyloženě ho to baví se tak přetáčet ![]()
@Wendyyy zítra asi jedem na neckyádu do Býtíšky. Přidáte se? ![]()
Ahoj Wendy, narazila jsem dneska na tuto diskuzi a a musim přiznat, že máš můj velký obdiv. Strašně toužim taky po miminku, jen taky studuju, příští rok maturuju a asi bych to nezvládla. Tak si ještě počkám
… Ať se vám daří a hodně radosti z malýho ![]()
Ahoj tvuj příběh mě dost připomíná muj je mi 18 mam pulročního chlapečka. Na svoje tehotenství jsem přišla ve 12 týdnu. Docela pruser kvuli škole ted studuju do tho se starám o malýho a jednoduchý to neni
Berry promiň, ale byla jsem na brigádě a přítel taky pracuje, takže nikam nejedeme. Máme odpočinkový víkend
Tak někdy příště ![]()
Jojo jednoduchý to není, ale naštěstí mi Patriček dělá radost, tak mi to plno věcí ulehčuje ![]()
To mě taky vubec jsem si neuměla představit že ho budu mít ráda že mě to bude bavit. Do toho jak udělat školu všichni mi řikali to nejde a ted mam 3 ročník na gymplu za sebou. Je to sice záhul ale aspon mam na něho energii a celý mmoje těhotenství bylo bez komplikací
Woow, tak to je hustej příběh. Gratuluji, že vše dopadlo dobře a že jste jako rodina šťastní ![]()
Ahojky, dnes jsem narazila na tento pribeh a chtela bych jen rict, mela jsem to podobne je mi 18 a mam 19mesicniho syna. a svete div se, byl chteny. sice jsem si toho dost vyslechla od taty, ale celou dobu mi pomaha. nejak se s tim smiril. timto preji vsem takovym hodne stesticka;-)
Wendy-sledovala jsem příběh už od počátku a mooooc držela palce, aby měl tak šťastný konec, jako opravdu má. Myslím, že to bylo to nejlepší rozhodnutí. A věřím, že vše zvládnete, i když občas to bude namáhavější. Ale Patriček bude dělat radost a ta vše vynahradí.
Mrkla jsem na fotky a Patriček je zlatíčko.
A co maminka, ta už se smířila s tím, že je babičkou? Jezdí za vámi často, užívá si Patrička? Nebo je v ní ještě trochu pochybností, abyste vše zvládli?
Ahojky, Páťa dělá jenom samou radost. Už se začal přetáčet na bříško a včera jsme byli na koupališti a mooc se mu tam líbilo ![]()
Moje mamka za náma nejezdí, jelikož skoro pořád pracuje…ale my za ní jezdíme..Patrička miluje, je to její zlatíčko
Takže se nakonec všechno zlé k dobrému obrátilo
![]()
@Wendyyy jsem byla v podobne situace. v 16 otehotnela, pritel mne nechal. rodice se dozvedeli o tehu kdyz jsem byla ve 26 tt, bricho nebyl videt.ale o adopce jsem nepremyslela. rodice byli v soku, ale pak se smirili.ted Nikolku maji MOOOC radi. a taky nasel se hodny tatka ![]()
Tak to je dobře, že se fajn taťka našel
Mě naštěstí přítel nenechal a má nás oba moc rád, za což jsem vděčná
![]()
Ahoj Wendy
Jak se máte, co škola, pořád studuješ??? Prckovi už za chvíli bude rok, viď? ![]()