Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Wendy, jste tak krásná rodinka. Jsem strašně moc ráda, že to všechno takhle dopadlo.
Ahoj Vendy ![]()
Teprve dnes jsem objevila tuhle diskuzi a hltala každou stránku
Bylo to jako číst nějakou napínavou knížku ![]()
Jsi neuvěřitelně statečná bojovnice a přeju hodně dalších sil a zdravíčko Patričkovi, je dokonalej ![]()
Já taky patřím mezi mladší maminky, ale naše holčička byla plánovaná, je o tři týdny starší než Patriček ![]()
Mám radost, že nakonec vše dobře dopadlo, tak se držte, rodinko ![]()
Ahoj Vendy,
jsem na tom stejně jak Nikka77,četla jsem didkusi až dnes a jsem ráda za dobrý konec.Jen jsem nenašla fota Patrička.Moc gratuluji a ať vám vše výjde.Bydlení,vztah,škola a hlavně zdravý Patriček
prostě vše nej.
froggy22 píše:
Ahoj Vendy,
jsem na tom stejně jak Nikka77,četla jsem didkusi až dnes a jsem ráda za dobrý konec.Jen jsem nenašla fota Patrička.Moc gratuluji a ať vám vše výjde.Bydlení,vztah,škola a hlavně zdravý Patričekprostě vše nej.
Vendy má fota na profilu v albu, je krááásnej ![]()
Ahoj Wendy,
tuhle diskusi jsem našla až ted a moc ti gratuluju,máš nádherného synka a palec nahoru jak jsi všechno zvládla
máš můj obdiv, ať ti malý dělá jen radost ![]()
Moc Vám všem děkuju
školu zatím zvládám..mám ji prodlouženou do srpna, abych toho neměla moc ![]()
Do poradny jdeme druhou březnovou středu, tak pak napíšu kolik narostl a kolik přibral ![]()
Ahoj Wendy.Četla jsem tvoji diskuzi jedním dechem. A držím ti palečky jsi statečná. A rozhodla jsi se správně
Já chodím na tento server www.modrykonik.cz. Tam ti holky taky mohou poradit s čím koliv
Mě je 18 let a v srpnu plánujeme zahájit snahu o miminko
.Miminko je to nejkrásnější co tě může za život potkat
Tak,ať maličký dobře roste
A jak to vubec zvládáte? Držím vám palečky ![]()
Děkuju, máš pravdu, je to to nejkrásnější co tě může v životě potkat
Budu stále mladou maminkou ![]()
A zvládáme to skvěle..už se těšíme na pořádné jaro, nebo léto, abychom mohli vyrazit na pořádné procházky ![]()
Tak držím palce, ať se to povede ![]()
A kord v takhle nízkém věku to je super. Máš aspon spoustu elánu
A koukala jsem, že to maminka nakonec vzala v pohodě
To je dobře
Jinak jste krásná rodinka moc Vám miminko sluší
A neboj jaro brzy začne
Já v červnu začnu dlabat vitamínky a srpen snad bude náš měsíc a hned se zadaří
Jinak moc děkuji
A budu se brzy těšit na další fotečky Patrička
a jak to máš se školou budeš ji odkládat nebo ji celou doděláš individuálně?
Děkuji
A musím říct, že se ve mě probudila opravdová mamina. Jakýkoliv článek o miminkách mě dojímá
Já v životě takový cíťa nebyla
Školu budu dělat do třeťáku individuálně a čtvrťák už denní studium, pokud se mi podaří malého dostat do školky ![]()
Maminka jsi hned od té doby co jsi těhu,ale ta opravdová mamminka budeš,až udržíš své děťátko v náruči
Moc se těším na ten pocit
Škoda , že někdo mateřské pudy vubec nemá ..
nedokáži si představit celé měsíce nosit miminko v bříšku a netěšit se na něj a po porodu ho zavrhnout..
To bych nedokázala
Tak, ať se vám dobře daří
Kdy budeš mít 18 let?
A Kdy dáš další fotečky Patrička? Zdá se mi, že je hodně podobný na taťku ![]()
Já už ted vím, že kdybychom ho dala pryč, tak by mě to zlomilo. Miluju ho nadevše a jsem strašně ráda, že to dopadlo tak jak to dopadlo ![]()
18 budu mít v listopadu a další fotečky dám asi příští týden
Páťa je celý taťka, teď to vypadá, že snad i oči bude mít po něm hnědé..no uvidíme
Já kdybych nebyla u porodu, tak nevěřím že je můj
![]()
Wendy, mám kamarádku co rodila v 16ti a dnes má tři děti a dnes je jí 31let a je to sťastná mamina
Mládí sice „obětovala“ dětem, ale dnes říká, že o nic vůbec nepřišla, ba naopak..
. Když to vezmu já, první klučík se mě narodil ve 23 letech a až po jeho narození mám pocit, že opravdu žiju
. Mít děti je největší starost, ale ta největší radost
. Moc gratuluju k Patričkovi ![]()
Hellísek píše:
Wendy, mám kamarádku co rodila v 16ti a dnes má tři děti a dnes je jí 31let a je to sťastná maminaMládí sice „obětovala“ dětem, ale dnes říká, že o nic vůbec nepřišla, ba naopak..
. Když to vezmu já, první klučík se mě narodil ve 23 letech a až po jeho narození mám pocit, že opravdu žiju
. Mít děti je největší starost, ale ta největší radost: . Moc gratuluju k Patričkovi
Mně se malá narodila v čerstvých 22letech, plánovaná nebyla, v práci mě měli povýšit na vedoucí pozici
ale nechali ¨jsme si prcka, i když mě v těhu kolikrát napadlo, jestli by nebylo lepší pracovat!? NEBYLO!!!
Až s malou v náručí jsem si uvědomila, že ten pocit být máma nemůže žádná práce nahradit:-) Až už vím, že si život s prckem užívám daleko víc než když jsem byla „sama“.. Sice jsem chodila pařit, ale to mě nějak přešlo a připadám si jak „kvočna“
prostě jsem ráda s rodinkou doma a plánujeme druhého prcka