Utajené těhotenství nezletilé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6532
26.2.12 20:19

Wendy, jste tak krásná rodinka. Jsem strašně moc ráda, že to všechno takhle dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
27.2.12 01:34

Ahoj Vendy :mavam:
Teprve dnes jsem objevila tuhle diskuzi a hltala každou stránku :mrgreen: Bylo to jako číst nějakou napínavou knížku :palec:
Jsi neuvěřitelně statečná bojovnice a přeju hodně dalších sil a zdravíčko Patričkovi, je dokonalej :hug:
Já taky patřím mezi mladší maminky, ale naše holčička byla plánovaná, je o tři týdny starší než Patriček :mrgreen:
Mám radost, že nakonec vše dobře dopadlo, tak se držte, rodinko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
28.2.12 23:43

Ahoj Vendy,
jsem na tom stejně jak Nikka77,četla jsem didkusi až dnes a jsem ráda za dobrý konec.Jen jsem nenašla fota Patrička.Moc gratuluji a ať vám vše výjde.Bydlení,vztah,škola a hlavně zdravý Patriček :kytka: prostě vše nej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
29.2.12 00:05
froggy22 píše:
Ahoj Vendy,
jsem na tom stejně jak Nikka77,četla jsem didkusi až dnes a jsem ráda za dobrý konec.Jen jsem nenašla fota Patrička.Moc gratuluji a ať vám vše výjde.Bydlení,vztah,škola a hlavně zdravý Patriček :kytka: prostě vše nej.

Vendy má fota na profilu v albu, je krááásnej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
včelička Mája
29.2.12 10:13

Ahoj Wendy,
tuhle diskusi jsem našla až ted a moc ti gratuluju,máš nádherného synka a palec nahoru jak jsi všechno zvládla :palec: máš můj obdiv, ať ti malý dělá jen radost :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
113
29.2.12 13:31

Moc Vám všem děkuju :) školu zatím zvládám..mám ji prodlouženou do srpna, abych toho neměla moc :)
Do poradny jdeme druhou březnovou středu, tak pak napíšu kolik narostl a kolik přibral :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
včelička Mája
29.2.12 15:19

Jen tak dál :kytka:

• Citovat
  • Upravit
18
2.3.12 14:03

Ahoj Wendy.Četla jsem tvoji diskuzi jedním dechem. A držím ti palečky jsi statečná. A rozhodla jsi se správně :-) Já chodím na tento server www.modrykonik.cz. Tam ti holky taky mohou poradit s čím koliv :-) Mě je 18 let a v srpnu plánujeme zahájit snahu o miminko :-).Miminko je to nejkrásnější co tě může za život potkat :-)Tak,ať maličký dobře roste :-) A jak to vubec zvládáte? Držím vám palečky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
3.3.12 08:36

Děkuju, máš pravdu, je to to nejkrásnější co tě může v životě potkat :) Budu stále mladou maminkou :D
A zvládáme to skvěle..už se těšíme na pořádné jaro, nebo léto, abychom mohli vyrazit na pořádné procházky :)
Tak držím palce, ať se to povede :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
4.3.12 18:46

A kord v takhle nízkém věku to je super. Máš aspon spoustu elánu :-) A koukala jsem, že to maminka nakonec vzala v pohodě :-) To je dobře :-)Jinak jste krásná rodinka moc Vám miminko sluší :-) A neboj jaro brzy začne :-)Já v červnu začnu dlabat vitamínky a srpen snad bude náš měsíc a hned se zadaří :-) Jinak moc děkuji :-) A budu se brzy těšit na další fotečky Patrička :-) a jak to máš se školou budeš ji odkládat nebo ji celou doděláš individuálně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
4.3.12 20:24

Děkuji :) A musím říct, že se ve mě probudila opravdová mamina. Jakýkoliv článek o miminkách mě dojímá :D Já v životě takový cíťa nebyla :) Školu budu dělat do třeťáku individuálně a čtvrťák už denní studium, pokud se mi podaří malého dostat do školky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
5.3.12 07:06

Maminka jsi hned od té doby co jsi těhu,ale ta opravdová mamminka budeš,až udržíš své děťátko v náruči :-) Moc se těším na ten pocit :-) Škoda , že někdo mateřské pudy vubec nemá .. :-( nedokáži si představit celé měsíce nosit miminko v bříšku a netěšit se na něj a po porodu ho zavrhnout.. :-( To bych nedokázala :-( Tak, ať se vám dobře daří :-) Kdy budeš mít 18 let? :-)A Kdy dáš další fotečky Patrička? Zdá se mi, že je hodně podobný na taťku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
5.3.12 07:20

Já už ted vím, že kdybychom ho dala pryč, tak by mě to zlomilo. Miluju ho nadevše a jsem strašně ráda, že to dopadlo tak jak to dopadlo :)
18 budu mít v listopadu a další fotečky dám asi příští týden :) Páťa je celý taťka, teď to vypadá, že snad i oči bude mít po něm hnědé..no uvidíme :D Já kdybych nebyla u porodu, tak nevěřím že je můj :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
5.3.12 08:15

Wendy, mám kamarádku co rodila v 16ti a dnes má tři děti a dnes je jí 31let a je to sťastná mamina ;) Mládí sice „obětovala“ dětem, ale dnes říká, že o nic vůbec nepřišla, ba naopak.. ;) . Když to vezmu já, první klučík se mě narodil ve 23 letech a až po jeho narození mám pocit, že opravdu žiju :) . Mít děti je největší starost, ale ta největší radost :srdce: . Moc gratuluju k Patričkovi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
5.3.12 14:31
Hellísek píše:
Wendy, mám kamarádku co rodila v 16ti a dnes má tři děti a dnes je jí 31let a je to sťastná mamina ;) Mládí sice „obětovala“ dětem, ale dnes říká, že o nic vůbec nepřišla, ba naopak.. ;) . Když to vezmu já, první klučík se mě narodil ve 23 letech a až po jeho narození mám pocit, že opravdu žiju :) . Mít děti je největší starost, ale ta největší radost: . Moc gratuluju k Patričkovi :kytka:

Mně se malá narodila v čerstvých 22letech, plánovaná nebyla, v práci mě měli povýšit na vedoucí pozici :? ale nechali ¨jsme si prcka, i když mě v těhu kolikrát napadlo, jestli by nebylo lepší pracovat!? NEBYLO!!! :) Až s malou v náručí jsem si uvědomila, že ten pocit být máma nemůže žádná práce nahradit:-) Až už vím, že si život s prckem užívám daleko víc než když jsem byla „sama“.. Sice jsem chodila pařit, ale to mě nějak přešlo a připadám si jak „kvočna“ :lol: prostě jsem ráda s rodinkou doma a plánujeme druhého prcka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí