Utajené těhotenství nezletilé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
18.2.12 19:47
Janinna23 píše:
Tak co rodinko, jak žijete? :) :P

Taky jsem se chtěla zeptat až sem půjdu:-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
19.2.12 11:20
atominnka píše:
Janinna23 píše:
Tak co rodinko, jak žijete? :) :P
Taky jsem se chtěla zeptat až sem půjdu:-) :palec:

JÁ TAKY :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
19.2.12 11:50
Wendyyy píše:
Tak espumisan trochu pomohl..ale pak to začllo být snad i horší, takže už ho používám třeba jednou za den. Teď vždycky před kojením cvičíme..po kojení zase..a on se hezky vyprdí..akorát mi to bere hodně času..a hlavně v noci.. :( Takže až dojdou penízky koupím ty probiotické…tak ty snad zaberou :)

Ahoj Wendy,
nám ty probiotický nepmohly. Akorát jsme vyhodili 650 Kč. Na Slovensku prý stojej 10 Euro. Takže by se byvlatilo to tam objednat z nějaký lékárny (pokud ti to někdo už nepsal). Jsou to běžný laktobacily v kapkách. Nic, co by na prdíky extra pomáhalo. Věřila bych víc Espumisanu. Sama mám na sobě vyzkoušený tabletky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
22.2.12 11:24

Ahojky, tak probiotické jsem nakonec nekupovala. Stalo se to co jsem nejmíň chtěla a to že jsem došla o mléko. Ani nevím jakto, vždyt jsem měla prsa pořád nalité. Každopádně malý řval každou hodinu hlady..měl prostě málo. Tak jsme začli přikrmovat a nakonec už jen sunar. Ale vidím v tom jedno velké plus a to je to, že už prospí skoro celou noc..a prdíky jsou téměř pryč :) Jinak se máme dobře..zítra jedeme zase na kontrolu váhy tak uvidíme :) Přidám sem nějaké nové fotky, tak se můžete kouknout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
22.2.12 11:34

Ahoj Wendy, téměř tu nepřispívám, ale sleduji od začátku :-) Mlíčka je škoda, ale nevadí :-) hlavně že malý pěkně spinká a prdíky ho už netrápí :-) Wendy a kde teda vlastne bydlíte? Jste na tom statku (nebo jak jsi to říkala) s přítelem? ;)

• Citovat
  • Upravit
22614
22.2.12 13:17
Wendyyy píše:
Ahojky, tak probiotické jsem nakonec nekupovala. Stalo se to co jsem nejmíň chtěla a to že jsem došla o mléko. Ani nevím jakto, vždyt jsem měla prsa pořád nalité. Každopádně malý řval každou hodinu hlady..měl prostě málo. Tak jsme začli přikrmovat a nakonec už jen sunar. Ale vidím v tom jedno velké plus a to je to, že už prospí skoro celou noc..a prdíky jsou téměř pryč :) Jinak se máme dobře..zítra jedeme zase na kontrolu váhy tak uvidíme :) Přidám sem nějaké nové fotky, tak se můžete kouknout :)

Ahoj, no mlíčka je škoda, ale co naděláš :* hlavně, že je malý spokojený, spinká a netrápí ho bříško. :mavam: Těším se na fotky:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
22.2.12 16:37
atominnka píše:
Wendyyy píše:
Ahojky, tak probiotické jsem nakonec nekupovala. Stalo se to co jsem nejmíň chtěla a to že jsem došla o mléko. Ani nevím jakto, vždyt jsem měla prsa pořád nalité. Každopádně malý řval každou hodinu hlady..měl prostě málo. Tak jsme začli přikrmovat a nakonec už jen sunar. Ale vidím v tom jedno velké plus a to je to, že už prospí skoro celou noc..a prdíky jsou téměř pryč :) Jinak se máme dobře..zítra jedeme zase na kontrolu váhy tak uvidíme :) Přidám sem nějaké nové fotky, tak se můžete kouknout :)
Ahoj, no mlíčka je škoda, ale co naděláš :* hlavně, že je malý spokojený, spinká a netrápí ho bříško. :mavam: Těším se na fotky:-D

přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
22.2.12 19:57
Wendyyy píše:

Ahojky, já měla to samé občas se to stane, třeba stresem, špatným pitným režimem, nebo když zvedneš něco těžkého. Nedělej si hlavu. Ano stojí to peníze, ale má to výhodu :-) Může krmit tatínek :-) U nás je to tak že když je taťka v práci starám se já a když je doma tak tatík :-)a ranní krmení okolo té 6:00 je má záležitost v týdnu a manži o víkendu :-) Takže se i pěkně vyspinkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.12 21:22

ahoj..nemáš icq nebo tak? jsme v hodně podobné situaci..potřebuju si o tom s někým popovídat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
23.2.12 21:24
Lucie123456 píše:
ahoj..nemáš icq nebo tak? jsme v hodně podobné situaci..potřebuju si o tom s někým popovídat :(

Můžete si psát i tady přes soukromé zprávy. Wendy také studuje a má prcka už dávno doma. Doufám, že se rozhodnete dobře. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
24.2.12 09:21

Tak fotky už jsem přidala :)
Máte pravdu..hlavní je, že je mimi spokojené..a právě ta výhoda, že může krmit tatínek mi vyhovuje :) Už kvůli škole…můžu vklidu odjet a nezabývat se odsáváním apod :) A tatínek si krmení užívá, takže super :D
Lucie123456- už jsem ti odepsala ve zprávách :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
24.2.12 12:58

Wendyy fotky kouzelný,Páta roste do krásy a vy jste nádherná rodinka ! :potlesk:
Ty jo,tak ty zvládáš i školu? No to je príma :palec: ,jen teda to dojíždění,to ti teda nezávidím.
Tak kolik vám chlapák narostl? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
24.2.12 18:42

Héééééj, tak ten je nádhernéj:-), i z těch fotek je vidět, jak krásně vyrostl :palec: Asi to ukážu manžílkovi, já bych totiž chtěla zase takové malé miminečko:-) A on chce ješte blbýho půl roku čekat :roll: Jinak jste moc krásná rodinka, moc vám to sluší.
Ty zvládáš ještě školu? Tak to klobouk dolů :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
25.2.12 20:13

ahoj Wendyyy tuto diskusi jsem objevila až dneska a tak opoždeňe ale přece moc moc gratuluju mějte se všichni moc pěkne a hlavně ať je malý zdravý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
25.2.12 21:27

Wendyyy,moc vas zdravim.Vami zalozenou diskuzi sleduji uz od zacatku a musim rict,ze pred vami smekam,jak jste vse s pritelem zvladli.Mate nadherne fotky a moc vam to slusi.Vse nej do vaseho noveho zivota ve trech:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí