Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Janinna23 píše:
Tak co rodinko, jak žijete?![]()
Taky jsem se chtěla zeptat až sem půjdu:-) ![]()
atominnka píše:Janinna23 píše:Taky jsem se chtěla zeptat až sem půjdu:-)
Tak co rodinko, jak žijete?![]()
JÁ TAKY ![]()
Wendyyy píše:
Tak espumisan trochu pomohl..ale pak to začllo být snad i horší, takže už ho používám třeba jednou za den. Teď vždycky před kojením cvičíme..po kojení zase..a on se hezky vyprdí..akorát mi to bere hodně času..a hlavně v noci..Takže až dojdou penízky koupím ty probiotické…tak ty snad zaberou
Ahoj Wendy,
nám ty probiotický nepmohly. Akorát jsme vyhodili 650 Kč. Na Slovensku prý stojej 10 Euro. Takže by se byvlatilo to tam objednat z nějaký lékárny (pokud ti to někdo už nepsal). Jsou to běžný laktobacily v kapkách. Nic, co by na prdíky extra pomáhalo. Věřila bych víc Espumisanu. Sama mám na sobě vyzkoušený tabletky.
Ahojky, tak probiotické jsem nakonec nekupovala. Stalo se to co jsem nejmíň chtěla a to že jsem došla o mléko. Ani nevím jakto, vždyt jsem měla prsa pořád nalité. Každopádně malý řval každou hodinu hlady..měl prostě málo. Tak jsme začli přikrmovat a nakonec už jen sunar. Ale vidím v tom jedno velké plus a to je to, že už prospí skoro celou noc..a prdíky jsou téměř pryč
Jinak se máme dobře..zítra jedeme zase na kontrolu váhy tak uvidíme
Přidám sem nějaké nové fotky, tak se můžete kouknout ![]()
Ahoj Wendy, téměř tu nepřispívám, ale sleduji od začátku
Mlíčka je škoda, ale nevadí
hlavně že malý pěkně spinká a prdíky ho už netrápí
Wendy a kde teda vlastne bydlíte? Jste na tom statku (nebo jak jsi to říkala) s přítelem? ![]()
Wendyyy píše:
Ahojky, tak probiotické jsem nakonec nekupovala. Stalo se to co jsem nejmíň chtěla a to že jsem došla o mléko. Ani nevím jakto, vždyt jsem měla prsa pořád nalité. Každopádně malý řval každou hodinu hlady..měl prostě málo. Tak jsme začli přikrmovat a nakonec už jen sunar. Ale vidím v tom jedno velké plus a to je to, že už prospí skoro celou noc..a prdíky jsou téměř pryčJinak se máme dobře..zítra jedeme zase na kontrolu váhy tak uvidíme
Přidám sem nějaké nové fotky, tak se můžete kouknout
Ahoj, no mlíčka je škoda, ale co naděláš
hlavně, že je malý spokojený, spinká a netrápí ho bříško.
Těším se na fotky:-D
atominnka píše:Wendyyy píše:Ahoj, no mlíčka je škoda, ale co naděláš
Ahojky, tak probiotické jsem nakonec nekupovala. Stalo se to co jsem nejmíň chtěla a to že jsem došla o mléko. Ani nevím jakto, vždyt jsem měla prsa pořád nalité. Každopádně malý řval každou hodinu hlady..měl prostě málo. Tak jsme začli přikrmovat a nakonec už jen sunar. Ale vidím v tom jedno velké plus a to je to, že už prospí skoro celou noc..a prdíky jsou téměř pryčJinak se máme dobře..zítra jedeme zase na kontrolu váhy tak uvidíme
hlavně, že je malý spokojený, spinká a netrápí ho bříško.
Těším se na fotky:-D
přesně tak
Wendyyy píše:
Ahojky, já měla to samé občas se to stane, třeba stresem, špatným pitným režimem, nebo když zvedneš něco těžkého. Nedělej si hlavu. Ano stojí to peníze, ale má to výhodu
Může krmit tatínek
U nás je to tak že když je taťka v práci starám se já a když je doma tak tatík
a ranní krmení okolo té 6:00 je má záležitost v týdnu a manži o víkendu
Takže se i pěkně vyspinkám.
ahoj..nemáš icq nebo tak? jsme v hodně podobné situaci..potřebuju si o tom s někým popovídat ![]()
Lucie123456 píše:
ahoj..nemáš icq nebo tak? jsme v hodně podobné situaci..potřebuju si o tom s někým popovídat
Můžete si psát i tady přes soukromé zprávy. Wendy také studuje a má prcka už dávno doma. Doufám, že se rozhodnete dobře. ![]()
Tak fotky už jsem přidala ![]()
Máte pravdu..hlavní je, že je mimi spokojené..a právě ta výhoda, že může krmit tatínek mi vyhovuje
Už kvůli škole…můžu vklidu odjet a nezabývat se odsáváním apod
A tatínek si krmení užívá, takže super ![]()
Lucie123456- už jsem ti odepsala ve zprávách ![]()
Wendyy fotky kouzelný,Páta roste do krásy a vy jste nádherná rodinka ! ![]()
Ty jo,tak ty zvládáš i školu? No to je príma
,jen teda to dojíždění,to ti teda nezávidím.
Tak kolik vám chlapák narostl? ![]()
Héééééj, tak ten je nádhernéj:-), i z těch fotek je vidět, jak krásně vyrostl
Asi to ukážu manžílkovi, já bych totiž chtěla zase takové malé miminečko:-) A on chce ješte blbýho půl roku čekat
Jinak jste moc krásná rodinka, moc vám to sluší.
Ty zvládáš ještě školu? Tak to klobouk dolů ![]()
ahoj Wendyyy tuto diskusi jsem objevila až dneska a tak opoždeňe ale přece moc moc gratuluju mějte se všichni moc pěkne a hlavně ať je malý zdravý
Wendyyy,moc vas zdravim.Vami zalozenou diskuzi sleduji uz od zacatku a musim rict,ze pred vami smekam,jak jste vse s pritelem zvladli.Mate nadherne fotky a moc vam to slusi.Vse nej do vaseho noveho zivota ve trech:-)