Utajené těhotenství nezletilé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29577
15.1.12 16:03

KOukala jsem na ně u Tvého přítele,jsou vážně nádherní a pro mně obrovská výzva- já na kladrubákovi nikdy neseděla.
Dostiháky já miluju - vůbec,plńase, jsou to pro mně koně s velkým srdcem a miluju tu jejich živelnost a chut´ jít dopředu . Bytˇna nich taky vypadám,jak tydýt,pro ten pocit to za to stojí ;)
A náhodou- já onehdá sedla na malou kobču - cca 135 v kohoutku ( jezdí na ní moje dcera) a jelo se mi na ní lí líp,než na velké její partnerce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
16.1.12 17:38

Já mám na FB víc fotek,tak se kdyžtak koukni ke mě :)
No kladrubák,to je výzva. Já byla vždycky zvyklá na ČT..a když jsem před dvouma rokama poprvé sedla na kladrubáka,bylo to úplně něco jiného. Má energii a sílu nazbyt :)
No..sestřenice má plňase a je to skvělá kobyla. Ale jinak nikoho jiného neznám, kdo plňase má, takže s nima nemám žádnou zkušenost.
A když mluvíš o té malé kobylce..já taky v létě seděla na fjordovi..to byl teprve zážitek :D Nohy jsem sice měla až na zemi, ale stálo to za to. Úplná změna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
16.1.12 19:07

:lol: Já se k tobě na fb nedostanu,jsi zamčená,jedině,kdybych ti poslala žádost o přátelství. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
16.1.12 19:14

Tady básníte o těch koních a já se rozplývám a vracím o několik let zpět,ale od té doby co mám děti jsme na ně nesedla.Strach je silnější :( :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
16.1.12 19:33

:lol: Peti já mám před 4 mi lety komplikovanou tříštivou zlomeninu lokte. 11 šroubů,kovové implantáty na rok a půl,4 operace,ruka už nikdy nebude f poho. Mám 3 děti,halt už nejezdím bez sedla (to bych tomu koni musela sakra věřit), jinak by mi už asi tu ruku museli uřezat,ale jezdím. Aspoń někdy,rekre,s prostřední dcerkou ,je to super odreagování :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
16.1.12 19:43

Teda si blázen,ale zase na druhou stranu klobouk dolů.Snad se někdy překonám a ještě si zajezdím.Něco na tom,že je nejkrásnější pohled z koňského hřbetu je :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
16.1.12 20:05

Peti 14 let jsem nejezdila. Měla jsem pocit,že bych to neuměla skloubit s dětmi.Až moje kamarádka od koní z dětství mně jednoho dne vytáhla na vyjíždku a pořádně probrala. Ona si splnila svůj sen - má koně,má 3 děti,píše knihy…Proč bych to nedala i já? Nač se tápit a jezdit jen ve snech? Začala jsem trénovat soukromě u jedné holčiny,postupně se přidaly i moje holky ,ta starší od toho později upustila(kluci),ta mladší jezdila se mnou od svých 6 ti let. Dnes jezdí líp,než já,je pravda,že do ní investuji nejen svůj čas,ale platím jí ,když můžu i treninky u jedné mistrině ČR ve westernu , jezdí cca 3 x týdně u jedné paní,co má 2 kobyle. A já ,když mám kam „odložit“ nejmladší,jezdím s ní. A rozhodně se mi ty investice vyplácí. Není nic hezčího,než prožíat toho koně spolu s vlastním dítětem. A doufám,že tomu podlehne jednou i ta nejmladší cácora,trenink už ale nechám pro změnu na dceři :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
16.1.12 20:07

Teda koňařky, tak já taky kdysi jezdila. Otec má dostihovou stáj a když jsme ještě bydleli u našich, tak vlastně ani neexistovalo nic jiného než přijít ze školy a mazat ke koním. Byla to dřina,ale super dětství a dospívání. Ale s dětma a jinýma povinnostma už na koníky jen vzpomínám. Občas zajdu na kukačku, ale do boxu už se bojím. Hrozně jsem odvykla. Mám z nich respekt, ale miluju je pořád.
Bery tebe obdivuji :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
16.1.12 22:36

Ty jo, Wendy a Berry, jen závidím. Já na koně nejdřív nesměla, naši měli strach, máma je zdravotnice a viděla prý hodně úrazů z koní. Pustili mě až v 16ti. Ale to bylo tako¨vé nijaké - chodila jsem tam, makala jsem jako černá a nikdy se nesvezla, vlastně jo, jednou jedinkrát. Vydržela jsem to půl roku, stále jsem doufala, že se jednou svezu. A to jsme těm lidem ještě platili :roll: Pak mi přítel zaplatil lekce, naučila jsem se jezdit, jezdila jsem asi 2roky, pak jsem musela do práce, bylo to hodně časově, fyzicky i psychicky náročné a hlavně dojíždění 40km. Takže už jsem nejezdila. Pak jsem otěhotněla, porodila a teď už 14měsíců jsem víceméně jen s malou doma, svezla jsem se snad 3× za tu dobu :-( A moje nyní 11letá sestra jezdí už 3roky, ke 12. narozkám dostane koně :-) Závidím jí to:-) :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
edere
19.1.12 09:43

utajený porod

http://www.rodina.cz/dotaz74036.htm

snad ti to pomůže, těch center je více.
No k lékaři jsi jít měla :-(, když si mimčo necháš nebudeš mít nárok na žádný přízpěvek na péči ani mateřskou.
PS. je ti 17 - pokud budeš rodit v nemocnici tak si zajisti aby tě vyzvedla plnoletá osob.

• Citovat
  • Upravit
1332
19.1.12 09:45

Odpovídat a nečíst diskusi ,to je pak sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
edere
19.1.12 09:45

utajené těhotenství

utajený porod

No k lékaři jsi jít měla , když si mimčo necháš nebudeš mít nárok na žádný přízpěvek na péči ani mateřskou.
PS. je ti 17 – pokud budeš rodit v nemocnici tak si zajisti aby tě vyzvedla plnoletá osob

• Citovat
  • Upravit
nevsik
19.1.12 09:46
edere píše:
http://www.rodina.cz/dotaz74036.htmsnad ti to pomůže, těch center je více.
No k lékaři jsi jít měla :-(, když si mimčo necháš nebudeš mít nárok na žádný přízpěvek na péči ani mateřskou.
PS. je ti 17 - pokud budeš rodit v nemocnici tak si zajisti aby tě vyzvedla plnoletá osob.

lid čtěte si aspon poslední stránku at pak nejs´te takhle mimo mísu… :roll:

• Citovat
  • Upravit
TessAg
19.1.12 11:22
:mrgreen: :lol: :roll:
  • Citovat
  • Upravit
22614
19.1.12 11:57
edere píše:
utajený porod

No k lékaři jsi jít měla , když si mimčo necháš nebudeš mít nárok na žádný přízpěvek na péči ani mateřskou.
PS. je ti 17 – pokud budeš rodit v nemocnici tak si zajisti aby tě vyzvedla plnoletá osob

Pozdě :roll: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky