Utajené těhotenství nezletilé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Barushe
5.1.12 09:17

Já jsem kvůli tomu ze začátku používala kloboučky cca měsíc, pak to bylo Ok :palec: a taky jsem mazala bradavky mastí Purelan, ale ten je drahý, můžeš zkusit bepanthen nebo lanolin :palec:

• Citovat
  • Upravit
nevsik
5.1.12 09:22

já nekojila :( každopádně doporučují kloboučky a bepanthen-bo po kojení bradavky namazat svým mlékem… ale to se mi to radí což? :D babička je pocamfrňaňá jo? :lol: to je moc dobře,ona ho potřebovala mít asi skutečného vid? aby to dosedlo na správná místa… hele to je ted tak krásná diskuze než na začátku :hug:

• Citovat
  • Upravit
3471
5.1.12 09:24

Wendy, zkus ten bepanthen, ale ono to časem přejde. Vždycky jsem si myslela, že vyrostu, když se dítko přisálo :roll: . A taky mě bolelo spouštěn mlíka. Ale přešlo, ani jsem si neuvědomila kdy, ale tak 3 týdny od porodu.

A Páťulka je krásnej, takovej šmudlínek a ty jsi taky kočka :palec: . Na nevyspání si zvykneš, tělo se přizpůsobí ;) . Ženská vydrží víc než člověk :lol: . A je dobře, že to tvoje mamka takhle vzala, moc ti to přeju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
5.1.12 10:03

Wendy, já si tedy bradavky při prvním mazala bepantenem, ale měla jsem pořád strach, aby to pak necucal, tak jsem si před kojením prsa pořád oplachovala a bylo to spíš horší. U malé jsem poslechla radu, že si je mám jen potřít odstříknutým mlékem a zahojili se podstatně rychleji. Ale ty první tři týdny jsem fakt lezla při každém přisátí po zdi. Jak kdyby mi z těch prsou vycucával žiletky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
5.1.12 11:41
Wendyyy píše:
Mamka je z něj hotová, ale nemůže ho vídat častěji, páč od nás bydlí moc daleko. Ale dojela do porodnice se na něj mrknout :))
Jinak holky..nemáte nějaké rady na bolení bradavek? Ono se to už nedá vydržet :mrgreen: Já si vždycky skoro vyškubu vlasy, když malej začne sát :?

jedině PURELAN nejlepší co existuje, je držší, ale zabírááááááááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
5.1.12 11:43

Wendy jestli zvladnes, tak bych pro kloboucky sahla az v dalsim kole. Nejdriv bych zkusila bepanthen, prsa hodne nechavat vetrat a vydrzet. Myslim, ze to hlavne u prvniho mimca ma vetsina maminek. Ja take trpela a zatinala zuby, preslo to asi po trech tydnech. Bepanthen omyvat nemusis.
Gratuluju k miminku i bezva porodu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
5.1.12 11:46

ani purelan se nemusí omývat miminku to nevadí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
5.1.12 12:24

Ahoj Wendy! To je hezký, že se mamča takhle „spravila“ a je z malého hotová:-) Taky kdo by nebyl, je fakt sladkej. Ty bradavky - no asi to co ti tu holky radí- bepanthen(ten mi teda hodně pomohl) a hlavně vydržet, také jsem měla s malou takovou krizi, jen jsem se hrozila už toho, že zase bude chtít jíst. Tak jsem mazala, větrala a přešlo to pak úplně samo, musí si to zvyknout. A když to nepomůže tak asi ty kloboučky, ale s těmi zkušenost nemám. Jo a bepanthen se omývat nemusí, to nevím, jestli už tu někdo psal :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
5.1.12 13:22

Jé, Wendy, gratuluji k Patričkovi (hádala jsem správně ;-) ) je nádherný, jsem ráda, že to takhle dopadlo :)
a na bradavky mi pomohl bepanthen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
5.1.12 15:13

Wendy to odstříkané mléko je super-prostě po kojení si pomaž bradavku a dvors svým mlékem a nech zaschnout. Ty první dny jsou nejhorší,než se to srovná,možná také špatně přikládáš,Páta ti musí bradavku při přisátí vzít celou do pusy,jakoby se přisál i s kouskem dvorce.ne jen kousek,to pak bolí.
Hlavně vydrž mamčo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
5.1.12 16:32

Wendy-Dávej si bepanten a to by e mělo i zklidnit nebo tu fialku ta by měla taky pomoci.
Jsem moc ráda že maminka tak krásně vyměkla. :dance:
Je škoda že ho nemuže vídat častěji.
Ale kojení hlavně nevzdávej. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
5.1.12 17:09
Staninka30 píše:
Wendy-Dávej si bepanten a to by e mělo i zklidnit nebo tu fialku ta by měla taky pomoci.
Ale kojení hlavně nevzdávej. :D

Tu fialku už ani neprodávají myslím, protože se zjistilo, že je karcinogenní. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
5.1.12 17:11

Jinak Wendy gratuluji k miminku. Je moc hezkej…má super vlnku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
5.1.12 17:12

Navíc fialka je na moučnivku,ne na bolavý prsa ;)
Prodávají ji,před pár měsíci jsem ji doma právě na ni použila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
5.1.12 17:59
Sumaya píše:
Staninka30 píše:
Ale kojení hlavně nevzdávej. :D

To je taky možné že už jí nedělají.Ale za mě ještě byla.
Je toho více na bolavá prsa zeptej se v lékarně ještě na co by ti mohlo pomoci od bolesti a na popraskané bradavky po kojení. ;)

Tu fialku už ani neprodávají myslím, protože se zjistilo, že je karcinogenní. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí