Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Wendy - skvělá profilovka a fotky Patrička jsou nádherný - to je tak krásný miminko ![]()
krásné mimiško ty jo, a ty si Wendy mega kočka, jéé jak modelka ![]()
Wendy moc velká gratulace k malému Páťovi. Diskusi jsem sledovala a četla průběžně, akorát ten porod, to jsem prošvihla. Jste krásná rodinka a malý je k poňuchnání. Držím palce, aby bylo hodné miminko co nejdéle
a dělal vám jen samou radost.
Miriska píše:
TAk si najedte na profil wendy a tam má fotoalbum s mališkem
Díky ![]()
Wendyyy píše:
Tak jsem využila chvilku klidu a rychle jsem nějaký fotky přidala
Musím říct, že mi malý dává zabratUřvaný teda není, ale pořád by chtěl papat, tak si zvykám na to, že mi musí postačit jen pár hodinek spánku
![]()
Wendy, organismus si zvykne
A malý se ustálí.. Vydrž!! Stojí to za to!!!Jinak GRATULUJI! a omlouvám se za to, jak jsem po Tobě vyjela!!!
Ahoj Wendy. Super profilovka.
Mooc ti to sluší. No a Patriček? To je ňuňánek.
Užívej si ho, strašně to letí. A ani se neomrkneš a bude ti běhat po bytě. ![]()
ahojky Wendy, gratuluji k super rozhodnutí - si malého nechat! Uvidíš, bude ti dělat jen a jen radost. Je úúúúúžasnýýýýýý! Zažila jsem jako učitelka něco podobného, měla jsem těhotnou studentku ve 3. ročníku a taky jsem ji odradila nejdřív od potratu a pak i od adopce a dodnes mi píše a děkuje, že jsem stála při ní a hlavně, že jsem ji přemluvila, aby si mimčo nechala. Dnes už mají s přítelem druhé a jsou šťastná rodinka! Tak přeji, aby to u Vás taky tak bylo!!!!
![]()
Wendy-fotky jsou úžasný.Patriček je nádherné miminko,určitě nelituješ svého rozhodnutí.A jak se nyní k malému staví tvoje maminka?Neobměkčil jí pohled na malého?Vídá ho častěji?Vypomohla s něčím?
lasička1 píše:
Wendy-fotky jsou úžasný.Patriček je nádherné miminko,určitě nelituješ svého rozhodnutí.A jak se nyní k malému staví tvoje maminka?Neobměkčil jí pohled na malého?Vídá ho častěji?Vypomohla s něčím?
taky by mě to zajímalo
![]()
Mamka je z něj hotová, ale nemůže ho vídat častěji, páč od nás bydlí moc daleko. Ale dojela do porodnice se na něj mrknout ![]()
Jinak holky..nemáte nějaké rady na bolení bradavek? Ono se to už nedá vydržet
Já si vždycky skoro vyškubu vlasy, když malej začne sát ![]()