Utajené těhotenství nezletilé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3209
4.1.12 11:32

Wendy - skvělá profilovka a fotky Patrička jsou nádherný - to je tak krásný miminko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
4.1.12 11:33

nádherné miminko :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.12 11:37

krásné mimiško ty jo, a ty si Wendy mega kočka, jéé jak modelka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
4.1.12 11:42

Wendy moc velká gratulace k malému Páťovi. Diskusi jsem sledovala a četla průběžně, akorát ten porod, to jsem prošvihla. Jste krásná rodinka a malý je k poňuchnání. Držím palce, aby bylo hodné miminko co nejdéle :kytka: a dělal vám jen samou radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
4.1.12 11:44

Já chci takýýý vidět fotečky :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
4.1.12 12:01
mamule píše:
Já chci takýýý vidět fotečky :,( :,(
Já taky :(
  • Citovat
  • Upravit
17019
4.1.12 12:06

Já chci taky vidět fotečky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
4.1.12 12:08

TAk si najedte na profil wendy a tam má fotoalbum s mališkem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
4.1.12 12:14
Miriska píše:
TAk si najedte na profil wendy a tam má fotoalbum s mališkem :dance:

Díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
4.1.12 13:06
Wendyyy píše:
Tak jsem využila chvilku klidu a rychle jsem nějaký fotky přidala :)
Musím říct, že mi malý dává zabrat :D Uřvaný teda není, ale pořád by chtěl papat, tak si zvykám na to, že mi musí postačit jen pár hodinek spánku :D :mavam:

Wendy, organismus si zvykne :-) A malý se ustálí.. Vydrž!! Stojí to za to!!!Jinak GRATULUJI! a omlouvám se za to, jak jsem po Tobě vyjela!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
4.1.12 17:22

Ahoj Wendy. Super profilovka. :palec: Mooc ti to sluší. No a Patriček? To je ňuňánek. :andel: Užívej si ho, strašně to letí. A ani se neomrkneš a bude ti běhat po bytě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1991
4.1.12 23:11

ahojky Wendy, gratuluji k super rozhodnutí - si malého nechat! Uvidíš, bude ti dělat jen a jen radost. Je úúúúúžasnýýýýýý! Zažila jsem jako učitelka něco podobného, měla jsem těhotnou studentku ve 3. ročníku a taky jsem ji odradila nejdřív od potratu a pak i od adopce a dodnes mi píše a děkuje, že jsem stála při ní a hlavně, že jsem ji přemluvila, aby si mimčo nechala. Dnes už mají s přítelem druhé a jsou šťastná rodinka! Tak přeji, aby to u Vás taky tak bylo!!!! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
5.1.12 07:17

Wendy-fotky jsou úžasný.Patriček je nádherné miminko,určitě nelituješ svého rozhodnutí.A jak se nyní k malému staví tvoje maminka?Neobměkčil jí pohled na malého?Vídá ho častěji?Vypomohla s něčím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
5.1.12 07:21
lasička1 píše:
Wendy-fotky jsou úžasný.Patriček je nádherné miminko,určitě nelituješ svého rozhodnutí.A jak se nyní k malému staví tvoje maminka?Neobměkčil jí pohled na malého?Vídá ho častěji?Vypomohla s něčím?

taky by mě to zajímalo :?: :think:

• Citovat
  • Upravit
113
5.1.12 09:15

Mamka je z něj hotová, ale nemůže ho vídat častěji, páč od nás bydlí moc daleko. Ale dojela do porodnice se na něj mrknout :))
Jinak holky..nemáte nějaké rady na bolení bradavek? Ono se to už nedá vydržet :mrgreen: Já si vždycky skoro vyškubu vlasy, když malej začne sát :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí