Utajené těhotenství nezletilé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
661
31.12.11 21:32
berry4 píše:
holkz musite tam mit zalozeny ucet a byt prihlasene,,jinak fotky neuvidite.

Kde to prosím najdu FB mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
31.12.11 21:37

Přihla3 se na fb v další liště a pak klikni tady na ten odkaz a jsi na fotkách Patrička ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
31.12.11 21:39

děkuji, kamarádka co jí něco posílala mi to už napsala ;)

Wendy je fakt kočka :potlesk: a Patriček je taky fešák  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
31.12.11 21:45

Tak jse z toho jelen, ale nějak to nechápu.Jediné co jsem viděla byla ta fotka tady na 50 straně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg
31.12.11 21:46
Paťka08 píše:
Tak jse z toho jelen, ale nějak to nechápu.Jediné co jsem viděla byla ta fotka tady na 50 straně.

Já jsem sem vložila odkaz, ale bylo mi napsáno, že bych ho měla smazat a ponechat pouze fotku, kvůli soukromí…

• Citovat
  • Upravit
661
31.12.11 21:47
Terezx píše:
Paťka08 píše:
Já jsem sem vložila odkaz, ale bylo mi napsáno, že bych ho měla smazat a ponechat pouze fotku, kvůli soukromí…
No a ten najdu prosímtě kde?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg
31.12.11 21:49
Paťka08 píše:
Terezx píše:
Paťka08 píše:
No a ten najdu prosímtě kde?

no smazala jsem ho, dala místo toho jen fotku

• Citovat
  • Upravit
marra
31.12.11 21:51

tak já to taktéž nemuzu naji :oops:

• Citovat
  • Upravit
661
31.12.11 22:08

Jste moc pěkná rodinka a moc vám to spolu sluší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
1.1.12 13:17
Káčulaa píše:
Hewe píše:
Wendy, gratuluju k chlapečkovi! :potlesk: Ať se vám v životě daří :kytka:
berry4 píše:
Holky už ano. Wendy porodila včera ve 4:58,před chvílí mi napsala zprávu,ale s tím,že co to je se dozvíme až po Novém roce. Svůj mom. stav sem raději rozepisovat nebudu,protože to je nepublikovatelné,doufám,že se umoudří a já budu moci sem napsat během dne víc. Tohle se nedělá. :cert:
Berry, copak se ráno stalo? 8o Nějak jsem to nepochopila :nevim:
Berry já také ne, diskuzi sleduji a toto mi přišlo zvláštní…mám z toho rozporuplné pocity…

Holky až ted´jsem si všimla Vašich dotazů - no ano,cloumal mnou tak trochu beznandějný vztek,dostala jsem od Wendy v pátek sms (za čež děkuji), že porodila již 28.12. ve 4:58 ,ale co to je,jestli holka nebo kluk a ost. se dozvíme až po Novém roce. Tzn. až se sama připojí a dá vědět. Navíc mi nezvedala telefon.
No tohle se nedělá přeci.
Naštěstí po mé poněkud podrážděné sms pochopila,že by to vůči vám nebylo fér a já měla tu možnost vám sdělit ,že je Patriček tady :potlesk:
O tom celém to bylo.
A ted´už jen s napětím čekám,kdy se nám tady mamka objeví a sdělí sama všechny své pocity a dojmy a podělí se o tu krásnou radost sama :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14942
1.1.12 13:38

berry,nezlob se na mě,ale nutit jí aby se chovala,jak chceš je ty,je trochu mimo.ano je jí jen 17,hodně jste jí pomohli,at už s rozhodnutím nebo s výbavou pro malýho.ale nezlobte se na mě,ale ona není povinná se chovat a dělat vše podle toho jak chcete vy......v žádným případě,se nechci hádat,ale nemyslíš že je to trochu přehnaná reakce?až bude chtít sama.přijde a všechno na sebe práskne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
1.1.12 13:40
pampalini81 píše:
berry,nezlob se na mě,ale nutit jí aby se chovala,jak chceš je ty,je trochu mimo.ano je jí jen 17,hodně jste jí pomohli,at už s rozhodnutím nebo s výbavou pro malýho.ale nezlobte se na mě,ale ona není povinná se chovat a dělat vše podle toho jak chcete vy......v žádným případě,se nechci hádat,ale nemyslíš že je to trochu přehnaná reakce?až bude chtít sama.přijde a všechno na sebe práskne

pěkně napsaný :D a myslím si,že máš pravdu. akorát,ted se na tebe asi sesypou :lol:

• Citovat
  • Upravit
29577
1.1.12 13:48

Pampalini každá mince má svůj rub i líc. Ty máš takový náhled,mně v tu chvíli,jakožto vlastně jediné ,která měla možnost dát vědět,co a jak je s Wendy připadlo nefér vůči všem tady čekajícím napsat něco ve znění: holky Wendy včera porodila,podrobnosti se dozvíte,až se někdy sama připojí.Konec,tečka.
No tak jsme teda špatná za to,že jsem napsala mamině,že tohle se přeci nedělá ,poučení pro mně samotnou do budoucna patřičné.

Příspěvek upraven 01.01.12 v 13:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
1.1.12 13:48

Přesně tak, má právo na své soukromí - já kdybych dostala takovou sms, tak už sem (dary nedary) ani nepáchnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
1.1.12 13:52

apropo,já sem psala znění té esemesky,že reagujete tak ostře holky ? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie