Utajené těhotenství nezletilé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
30.12.11 12:16

Wendy, moc moc gratuluji k chlapečkovi, krásné jméno jste vybrali:-) Malému a samozřejmě i tobě přeji hodně zdravíčka a štěstíčka a aby vám dělal jen samou radost!!! :kytka: :srdce:
Teda na to, že jsi neměla bříško, tak hezká váha:-) A centimetry jsem strefila :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
30.12.11 13:32

Wenddy-Gratukuji :kytka: :kytka: .
K malímu Patričkovi,moc pěkná váha chlapečka.
TAKY SE BUDEM TĚŠIT NA FOTEČKY MIMINKA.
STÁLE TI FANDÍM :dance: :kytka: :lol: ABY JSTE TO VŠE ZVLÁDLY.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
30.12.11 13:35

MĚLA jsi stejnou váhu jak muj první kluk Marek když se narodil ale víšku měl muj větší a to jsme měly stejné bříško to vubec nechápu jak se nám ty kluci tam mohly vejít.Držím palečky a moc posílám sil.jak tobě i přítelovi. :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
30.12.11 14:31

Já si téhle diskuze všimla až dnes.

WENDY: kdybys něco ještě potřebovala, dej vědět, určitě také ráda pomůžu. Moc Ti fandím a slzy se koulely po tváři při čtení Tvého příběhu. Jsem moc moc ráda, že jsi se odhodlala a našla obrovskou podporu tady od holek. S rodinou Ti rozumím, mám stejné rodiče:(. Patriček je krásné jméno, porod jsi teda zvládla bravurně. :potlesk: :potlesk: :potlesk: . Jsem ráda, že s mamkou to nakonec taky vyšlo dobře. :potlesk:
Prostě jsem nadšená z výsledku celé situace a jsem taky moc ráda, že tady ta možnost Emimča je a že tu jsou tak skvělé ženské :* .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R82
2396
30.12.11 14:45

Moc gratuluju wendy a přeji hodně štěstí :kytka: :kytka:  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3209
30.12.11 15:21
berry4 píše:
Holky tak konečně!
Wendy má chlapečka Patrika ,vážil 3,2 kg a měřil 48 cmPorod jí trval celkem 2,5 hodiny,pl. voda jí praskla při vstupu do porodnice a do půl hodiny měla odrozeno. Bolest prý šílená,ale na provorodičku teda úžasný výkon :lol:
Před chvílí jsem s ní KONEČNĚ mluvila po telefonu, maličkého jsem slyšela,jéé,holky to byl tak krásnej hláseček :andel:
Jo a rodila prý u Milosrdných

Taky strašně moc gratluju!!! Tak „malej“ klučina se tam schovával ;-) Jsi frajerka, zvládla jsi to skvěle, rychle, no prostě paráda :-) už se moc těším na fotečku :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3209
30.12.11 15:23
pampalini81 píše:
wendy přeji vám oběma moc zdraví a štěstíčka :kytka:ted by mě zajímalo,kdo se opravdu trefil v tipovačce na pohlaví a míry......

Tak sjsem si poctivě vedla v tabulce všechny tipy (ta práce mi už prostě chybí :mrgreen: ) a nejblíž byl tip Wiolly, která tipovala kluka 3210 g a 49 cm ;-) i datum byl vlastně tak nějak nejblíž (1.1.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
30.12.11 15:39

Khal ty jsi výborná :-) :kytka: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3209
30.12.11 15:45
Kathuschka píše:
Khal ty jsi výborná :-) :kytka: :P

Není tu někde „uklánějící se“ smajlík? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
30.12.11 16:05

Wenddy obrovská gratulacek malému zlatíčku. Porod jsi měla kraťoučký a na bolest časem určitě zapomeneš. Ten malý uzlíček ti to všechno časem vynahradí.
Také už se těším na fotečky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
30.12.11 16:07

Khal, myslím že není :-) :potlesk: :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
30.12.11 17:49
Wiolla píše:
Tak já tipuju, že to doktoři špatně spočítali nebo že bude Wendyyy přenášet (kór když má tak malé bříško) a že dítko se narodí až na Nový rok. A bude to kluk, 49cm, 3210g.
berry4 píše: …Wendy má chlapečka Patrika ,vážil 3,2 kg a měřil 48 cm…

Já, já, já se skoro trefila. Pohlaví i váha mi sedí, s výškou jsem se sekla jen o cenťák. :jazyk: ;) No a s termínem o 2 dny. 8)

Wendy velká gratulace, porod na prvorodičku luxusní, tak snad vám půjde všechno tak dobře i dál. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
30.12.11 17:51
Khalmati píše:
pampalini81 píše:
wendy přeji vám oběma moc zdraví a štěstíčka :kytka:ted by mě zajímalo,kdo se opravdu trefil v tipovačce na pohlaví a míry......
Tak sjsem si poctivě vedla v tabulce všechny tipy (ta práce mi už prostě chybí :mrgreen: ) a nejblíž byl tip Wiolly, která tipovala kluka 3210 g a 49 cm ;-) i datum byl vlastně tak nějak nejblíž (1.1.)

Jejda, sem to měla nechat na tobě. :oops: :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
30.12.11 17:57

Diskuzi sleduji od prvního příspěvku, akorát jsem nějak neměla co dodat..

WENDY OBROVSKÁ GRATULACE K PATRIČKOVI :srdce: :srdce: :srdce: :andel:

Holky dobrá práce :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
30.12.11 18:27

no slááááváááá… gratuluju a přeju mooooc štěstíčka a zdravíčka… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek