Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Wendy, moc moc gratuluji k chlapečkovi, krásné jméno jste vybrali:-) Malému a samozřejmě i tobě přeji hodně zdravíčka a štěstíčka a aby vám dělal jen samou radost!!!
![]()
Teda na to, že jsi neměla bříško, tak hezká váha:-) A centimetry jsem strefila ![]()
Wenddy-Gratukuji
.
K malímu Patričkovi,moc pěkná váha chlapečka.
TAKY SE BUDEM TĚŠIT NA FOTEČKY MIMINKA.
STÁLE TI FANDÍM
ABY JSTE TO VŠE ZVLÁDLY.
MĚLA jsi stejnou váhu jak muj první kluk Marek když se narodil ale víšku měl muj větší a to jsme měly stejné bříško to vubec nechápu jak se nám ty kluci tam mohly vejít.Držím palečky a moc posílám sil.jak tobě i přítelovi.
![]()
Já si téhle diskuze všimla až dnes.
WENDY: kdybys něco ještě potřebovala, dej vědět, určitě také ráda pomůžu. Moc Ti fandím a slzy se koulely po tváři při čtení Tvého příběhu. Jsem moc moc ráda, že jsi se odhodlala a našla obrovskou podporu tady od holek. S rodinou Ti rozumím, mám stejné rodiče:(. Patriček je krásné jméno, porod jsi teda zvládla bravurně.
. Jsem ráda, že s mamkou to nakonec taky vyšlo dobře. ![]()
Prostě jsem nadšená z výsledku celé situace a jsem taky moc ráda, že tady ta možnost Emimča je a že tu jsou tak skvělé ženské
.
berry4 píše:
Holky tak konečně!
Wendy má chlapečka Patrika ,vážil 3,2 kg a měřil 48 cmPorod jí trval celkem 2,5 hodiny,pl. voda jí praskla při vstupu do porodnice a do půl hodiny měla odrozeno. Bolest prý šílená,ale na provorodičku teda úžasný výkon
Před chvílí jsem s ní KONEČNĚ mluvila po telefonu, maličkého jsem slyšela,jéé,holky to byl tak krásnej hláseček
Jo a rodila prý u Milosrdných
Taky strašně moc gratluju!!! Tak „malej“ klučina se tam schovával
Jsi frajerka, zvládla jsi to skvěle, rychle, no prostě paráda
už se moc těším na fotečku
![]()
pampalini81 píše:
wendy přeji vám oběma moc zdraví a štěstíčkated by mě zajímalo,kdo se opravdu trefil v tipovačce na pohlaví a míry......
Tak sjsem si poctivě vedla v tabulce všechny tipy (ta práce mi už prostě chybí
) a nejblíž byl tip Wiolly, která tipovala kluka 3210 g a 49 cm
i datum byl vlastně tak nějak nejblíž (1.1.)
Kathuschka píše:
Khal ty jsi výborná![]()
![]()
Není tu někde „uklánějící se“ smajlík?
![]()
Wenddy obrovská gratulacek malému zlatíčku. Porod jsi měla kraťoučký a na bolest časem určitě zapomeneš. Ten malý uzlíček ti to všechno časem vynahradí.
Také už se těším na fotečky. ![]()
Wiolla píše:
Tak já tipuju, že to doktoři špatně spočítali nebo že bude Wendyyy přenášet (kór když má tak malé bříško) a že dítko se narodí až na Nový rok. A bude to kluk, 49cm, 3210g.
berry4 píše: …Wendy má chlapečka Patrika ,vážil 3,2 kg a měřil 48 cm…
Já, já, já se skoro trefila. Pohlaví i váha mi sedí, s výškou jsem se sekla jen o cenťák.
No a s termínem o 2 dny. ![]()
Wendy velká gratulace, porod na prvorodičku luxusní, tak snad vám půjde všechno tak dobře i dál. ![]()
Khalmati píše:pampalini81 píše:Tak sjsem si poctivě vedla v tabulce všechny tipy (ta práce mi už prostě chybí
wendy přeji vám oběma moc zdraví a štěstíčkated by mě zajímalo,kdo se opravdu trefil v tipovačce na pohlaví a míry......
) a nejblíž byl tip Wiolly, která tipovala kluka 3210 g a 49 cm
i datum byl vlastně tak nějak nejblíž (1.1.)
Jejda, sem to měla nechat na tobě.
![]()
Diskuzi sleduji od prvního příspěvku, akorát jsem nějak neměla co dodat..
WENDY OBROVSKÁ GRATULACE K PATRIČKOVI
![]()
Holky dobrá práce
![]()
no slááááváááá… gratuluju a přeju mooooc štěstíčka a zdravíčka… ![]()