Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
jeee tak to jsem ráda že to všechno takhle dobře dopadlo…byla jsem tu na úplném začátku a pak dlouho ne, tak koukám jak se to všechno krásně vyřešilo a Wendy se těší na miminko, tak moooooc gratuluji. ![]()
Ahoj Wendy,tak jsem docetla tvuj pribeh a drzim moc palecky.taky teda smekam prede vsema co ti pomohli s balickama a radama apod.tak ted uz jen at jste ty i mimi v poradku
![]()
Ahojky holky, tak zítra jedu do porodnice zas na kontrolu..tak uvidíme co mi řeknou. Už to bude týden po termínu, tak nevím jak dlouho se čeká než ho vyvolají? ![]()
u nás přijímají 41+3tt, ale liší se to podle porodnice
. Každopádně držím palce, ať všechno dobře dopadne
a dej vědět ![]()
Wendyyy píše:
Ahojky holky, tak zítra jedu do porodnice zas na kontrolu..tak uvidíme co mi řeknou. Už to bude týden po termínu, tak nevím jak dlouho se čeká než ho vyvolají?
Mně vyvolávali přesně ve 41+0, ve 41+1 se malá narodila. Ale znám zas jinou porodnici a tam vyvolávají až ve 42
atominnka píše:Wendyyy píše:Mně vyvolávali přesně ve 41+0, ve 41+1 se malá narodila. Ale znám zas jinou porodnici a tam vyvolávají až ve píše: Více
Ahojky holky, tak zítra jedu do porodnice zas na kontrolu..tak uvidíme co mi řeknou. Už to bude týden po termínu, tak nevím jak dlouho se čeká než ho vyvolají?
Wendy a kam teda nakonec? Řekli ti váhu? Pohlaví? Všechno záleží na tom,jak máš nachystané prodní cesty a jak se daří miminku. Zkus rozvést,co ti řekli. Jestli jsi stále zamčená,tak klidně počkají až do 42+0. Ale nestresuj,pak ti začne honička,užívej klidu,je to naposled ![]()
Wendyyy píše:
Záleží kam půjdeš. Pokud budeš rodit v Brně, tak u Milosrdných tě nechají přenášet nejdéle (já tam v létě rodila ve 41+5). V Bohunicích a na Obilňáku tě asi tak dlouho „přenášet“ nenechají… ![]()
Vzhledem k tvému pozdě zachycenému těhotenství a termínu stanovenému „plus mínu autobus“ bych se však nenechala nikým vystresovat - ani holkama tady, ani doktorama. Já bych se snažila co nejdéle počkat, až si o porod „řekne“ dítě samo. Protože sice podle průkazky můžeš být dávno po termínu, ale třeba ve skutečnosti nejsi a podle dítěte je ještě brzo. Tak se nenech zbytečně vyhecovat… ![]()
Ahoj. Sleduju tento článek už nějakou dobu a co na to říct. Fandím Wendy že si chce nakonec děťátko nechat. Myslím, že nebude litovat. Jinak holky, s tím přesvědčením, ať něco začne dělat: Dobrá práce!
![]()
tak já sem se koukla do křišťálové koule a wendy rodí
dneska byla ta kontrola a možná vyvolávačka takže je to jasný
už vymýšlím blbosti z toho těšení ![]()
taky jsem z tý holky už psycho. HOLKY TO JE LEPŠÍ,NEŽ DETEKTÍFKA ![]()