Utajené těhotenství nezletilé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pce
13873
27.12.11 20:04

jeee tak to jsem ráda že to všechno takhle dobře dopadlo…byla jsem tu na úplném začátku a pak dlouho ne, tak koukám jak se to všechno krásně vyřešilo a Wendy se těší na miminko, tak moooooc gratuluji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
27.12.11 23:27

Ahoj Wendy, tak co? Pořád sem nakukuju:-) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
28.12.11 00:36

Ahoj Wendy,tak jsem docetla tvuj pribeh a drzim moc palecky.taky teda smekam prede vsema co ti pomohli s balickama a radama apod.tak ted uz jen at jste ty i mimi v poradku :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
28.12.11 18:43

Ahojky holky, tak zítra jedu do porodnice zas na kontrolu..tak uvidíme co mi řeknou. Už to bude týden po termínu, tak nevím jak dlouho se čeká než ho vyvolají? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
28.12.11 18:47

u nás přijímají 41+3tt, ale liší se to podle porodnice ;) . Každopádně držím palce, ať všechno dobře dopadne :hug: a dej vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
28.12.11 19:49
Wendyyy píše:
Ahojky holky, tak zítra jedu do porodnice zas na kontrolu..tak uvidíme co mi řeknou. Už to bude týden po termínu, tak nevím jak dlouho se čeká než ho vyvolají? :)

Mně vyvolávali přesně ve 41+0, ve 41+1 se malá narodila. Ale znám zas jinou porodnici a tam vyvolávají až ve 42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
28.12.11 19:53
já rodila před 12dny a porod byl vyvolávaný ve 42+0
atominnka píše:
Wendyyy píše:
Ahojky holky, tak zítra jedu do porodnice zas na kontrolu..tak uvidíme co mi řeknou. Už to bude týden po termínu, tak nevím jak dlouho se čeká než ho vyvolají? :)
Mně vyvolávali přesně ve 41+0, ve 41+1 se malá narodila. Ale znám zas jinou porodnici a tam vyvolávají až ve píše: Více
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
28.12.11 20:01

Wendy a kam teda nakonec? Řekli ti váhu? Pohlaví? Všechno záleží na tom,jak máš nachystané prodní cesty a jak se daří miminku. Zkus rozvést,co ti řekli. Jestli jsi stále zamčená,tak klidně počkají až do 42+0. Ale nestresuj,pak ti začne honička,užívej klidu,je to naposled :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
28.12.11 21:26
Wendyyy píše:

Záleží kam půjdeš. Pokud budeš rodit v Brně, tak u Milosrdných tě nechají přenášet nejdéle (já tam v létě rodila ve 41+5). V Bohunicích a na Obilňáku tě asi tak dlouho „přenášet“ nenechají… :think:

Vzhledem k tvému pozdě zachycenému těhotenství a termínu stanovenému „plus mínu autobus“ bych se však nenechala nikým vystresovat - ani holkama tady, ani doktorama. Já bych se snažila co nejdéle počkat, až si o porod „řekne“ dítě samo. Protože sice podle průkazky můžeš být dávno po termínu, ale třeba ve skutečnosti nejsi a podle dítěte je ještě brzo. Tak se nenech zbytečně vyhecovat… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
29.12.11 16:15

pořád nic? :roll: tak třeba miminko čeká až na rok 2012 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
29.12.11 17:32

Ahoj. Sleduju tento článek už nějakou dobu a co na to říct. Fandím Wendy že si chce nakonec děťátko nechat. Myslím, že nebude litovat. Jinak holky, s tím přesvědčením, ať něco začne dělat: Dobrá práce! :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
29.12.11 20:22

Jak tak koukám Wenďátko nás pořádně napíná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
29.12.11 20:38

tak já sem se koukla do křišťálové koule a wendy rodí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dneska byla ta kontrola a možná vyvolávačka takže je to jasný :pankac: už vymýšlím blbosti z toho těšení ;)

• Citovat
  • Upravit
3471
29.12.11 20:51

Já sem taky chodím asi tak 5× denně, taky jsem zvědavá :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
29.12.11 20:52

:mrgreen: taky jsem z tý holky už psycho. HOLKY TO JE LEPŠÍ,NEŽ DETEKTÍFKA :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí