Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Wendy-Hlavně opatrně ve čtvrtek máš první termín tak at tě to nikde nehytne na cestě.
jsi ščikulka musím smeknout před tebou. ¨Moc na tebe myslím.Pá a opatruj se. ![]()
chodím sem 3× denně nakukovat, jak to vypadá a ono to vypadá, že bude wendy opravdu přenášet
každopádně na tebe, wendy, moc myslím ![]()
t.p. má až zítra
,ale vzhledem k tomu,že jde o pozdní záchyt těhotenství,tak bude velmi nepravděpodobný. ![]()
Kima-o, berry4 a všechny ostatní,
jsem tak ráda, že se sem Wendy přihlásila, napsala a svěřila se. Tolik jste jí všechny poradily, podržely psychicky, nabídliy materiální pomoc. Děkuju VÁM VŠEM, že to můžu číst a mít radost, že jste TOLIK solidární. ![]()
Taky několikrát denně nakukuji. A Wendy dík, přesvědčilas mne, že zázraky se dějí.
Taky furt čučím jestli už neco..
To je napínavý jak kšandy ![]()
já musím říct, že chápu wendy, že nic nepoznala, já nemít břicho a ms tak taky nevím o tom, že jako ve mě něco roste.snad se jí narodí krásné mímo,ale tutlat by se to nemělo,to ničemu neprospěje.
Wendy, moc na vás všechny myslím:) A chybí mi tu smajlík, který si okusuje nehty ![]()
Ester13 píše:
Wendy, moc na vás všechny myslím:) A chybí mi tu smajlík, který si okusuje nehty
presne! ![]()
Ahoj Wendy,tak jsem právě přečetla celou tuto diskuzi a moooc Ti fandím a přeji Ti aby vše dopadlo dobře a ty jsi byla šťastná ![]()
Taky tuto diskuzi stále sleduji
a Wendy moooc držím palečky
a přeji jí moc moc štěstíčka s její novou rodinkou a krásným zdravím mimískem
![]()
vem si s sebou tašku do porodnice
a hezky si to užij!